Opublikowano 2 lutego 201213 l Trailer po prostu kapitalny. Poczatek przypominal mi troche ten launch trailer Black Opsa.
Opublikowano 2 lutego 201213 l Klasyczny trailer gry wojennej. Nie powalił mnie, ale liczę na dobrego shootera z elementami taktyki.
Opublikowano 2 lutego 201213 l Przyjrzałem się nowym filmikom i w ogóle ta gra robi kapitalne wrażenie A tutaj przedstawiony bliżej Gunsmith, czyli miejsce gdzie można sobie od podstaw zbudować broń i od razu wypróbować jej możliwości na strzelnicy. Ilość kombinacji sprawia że gacie spadają. http://www.gametrailers.com/video/gu...t-recon/726167
Opublikowano 4 lutego 201213 l Starają się więc może i docenie to w maju, będzie trzeba znów kupić Conviction. Oby multi było tak świetne jak w GRAW 2
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Beta od 19 kwietnia do 2 maja z dwoma trybami i dwoma mapami. http://polygamia.pl/...r_startuje.html Chociaż ciężko to nazwać betą jak się skończy 3 tygodnie przed premierą Edytowane 6 kwietnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Nie będzie żadnych kodów do bety, trzeba mieć SC Conviction A własnie, że są kody. Ja dostałem od Ubi na maila.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Tak, w menu głównym splintera pokaże się info o becie. Wciskamy wtedy X i przenosi nas do pobierania bety.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Ja dostałem zapro na podstawie SC: C, co zrobić, aby otrzymać kod? Ja dostałem poprzez "Uplay". Kompletnie nie kojarzyłem co i jak oraz dlaczego mnie kod wysłano aż sobie przypomniałem ze mój AC2 był angielską wersją i miał uplay własnie. mimo to kod mi zbędny
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Dzialaja. Pogralem 3 mecze i jak narazie mam mieszanie uczucia. Graficznie srednio, gameplay to taki CoD z 3ciej osoby, dosyc szybko sie zabija. Ogolnie zawsze w Ghost Reconach lubialem tryb Last Man Standing gdzie nie ma respow i jest wiekszy klimat jakis, przyczajka itp;) tutaj duzo biegania troche chaosu.
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Chaos, lagi - to jest to co napotkałem dziś na serwerach. Migracja hosta jest więc idą z duchem czasu, chyba przez lagi natrafiałem na kolesi którzy byli nieśmiertelni W niektórych meczach po jednym respie nie mogłem się już pojawić do końca meczu. Co do opcji gunsmith to bawiłem się tym chwile i jest to bardzo fajny ficzer. Ogólnie większość opcji poblokowana (wiadomo beta) ale customizacja jest mocno rozbudowana. Pogram w następne dni to może się coś poprawi z lagami.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l U mnie bez przerwy wybija komunikat "The Ubisoft service is not available at this time. Please try again later." - wczoraj RAZ udało mi się pograć i moim zdaniem gra się fajnie. Dynamika walki jest trochę stłumiona względem np. BF3, ale i tak to bardzo przyjemna gra
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Tylko na nextgena jakoś mi nie wygląda.Animacja ujdzie ale otoczenie to porażka, era PS2.Najbardziej irytuje brak wchodzenia do budynków ogólnie po 1h bez orgazmu, poniżej średniej. Edytowane 20 kwietnia 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Teraz dla odmiany, nie wyskakuje już komunikat, ale po próbie "Join game" trwa wieczny loading (wyczekałem ze dwa razy nawet do 10 minut) - i dupa, nic się nie dzieje
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Ja wczoraj wbiłem na 3 mecze, grałem 45 minut i bez problemów było.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Mnie się narazie średnio podoba. Jest sporo lagów,a sama rozgrywka to ostra kamperka, tym bardziej irytująca jak mikroskopijna ilość ołowiu cię wykłada na glebę :confused: Dobrze że sterowanie jest git po tym koszmarku który był w Conviction. Do kiedy ma trwać beta? Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Może być spoko http://www.youtube.com/watch?v=wA40VuZwwXk Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Milo
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Beta do 02.05. Pierwszego dnia było wszystko git-majonez, teraz są jakieś lagi, problemy z serwerami, wybijanie z gry, wkurzająca migracja hosta w trakcie walki