Skocz do zawartości

Ghost Recon Future Soldier

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjrzałem się nowym filmikom i w ogóle ta gra robi kapitalne wrażenie

A tutaj przedstawiony bliżej Gunsmith, czyli miejsce gdzie można sobie od podstaw zbudować broń i od razu wypróbować jej możliwości na strzelnicy. Ilość kombinacji sprawia że gacie spadają.

http://www.gametrailers.com/video/gu...t-recon/726167

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałem zapro na podstawie SC: C, co zrobić, aby otrzymać kod?

Ja dostałem poprzez "Uplay". Kompletnie nie kojarzyłem co i jak oraz dlaczego mnie kod wysłano aż sobie przypomniałem ze mój AC2 był angielską wersją i miał uplay własnie. mimo to kod mi zbędny :)

Opublikowano

Dzialaja. Pogralem 3 mecze i jak narazie mam mieszanie uczucia. Graficznie srednio, gameplay to taki CoD z 3ciej osoby, dosyc szybko sie zabija.

Ogolnie zawsze w Ghost Reconach lubialem tryb Last Man Standing gdzie nie ma respow i jest wiekszy klimat jakis, przyczajka itp;) tutaj duzo biegania troche chaosu.

• Plusik 1
Opublikowano

Chaos, lagi - to jest to co napotkałem dziś na serwerach. Migracja hosta jest więc idą z duchem czasu, chyba przez lagi natrafiałem na kolesi którzy byli nieśmiertelni :/ W niektórych meczach po jednym respie nie mogłem się już pojawić do końca meczu. Co do opcji gunsmith to bawiłem się tym chwile i jest to bardzo fajny ficzer. Ogólnie większość opcji poblokowana (wiadomo beta) ale customizacja jest mocno rozbudowana. Pogram w następne dni to może się coś poprawi z lagami.

Opublikowano

U mnie bez przerwy wybija komunikat "The Ubisoft service is not available at this time. Please try again later." - wczoraj RAZ udało mi się pograć i moim zdaniem gra się fajnie. Dynamika walki jest trochę stłumiona względem np. BF3, ale i tak to bardzo przyjemna gra :)

Opublikowano (edytowane)

Tylko na nextgena jakoś mi nie wygląda.Animacja ujdzie ale otoczenie to porażka, era PS2.Najbardziej irytuje brak wchodzenia do budynków ogólnie po 1h bez orgazmu, poniżej średniej.

Edytowane przez Bushisan
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja wczoraj wbiłem na 3 mecze, grałem 45 minut i bez problemów było.

Opublikowano (edytowane)

Mnie się narazie średnio podoba. Jest sporo lagów,a sama rozgrywka to ostra kamperka, tym bardziej irytująca jak mikroskopijna ilość ołowiu cię wykłada na glebę :confused: Dobrze że sterowanie jest git po tym koszmarku który był w Conviction.

Do kiedy ma trwać beta?

Edytowane przez MaZZeo