Skocz do zawartości

Ghost Recon Future Soldier

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siedziałem dziś godzinę w gunsmith i ogarniałem bronie i dodatki. Genialny patent, można testować wszystko niezależnie od levelu.

A sama rozgrywka z dnia na dzien coraz lepsza, bez lagów i coraz więcej osób wie co ma robić. Fajnie że to nie jest gra run&gun. Ogólnie nie spodziewałem się tak dobrego multi.

Cover system również jest dobrze zrobiony, choć oczywiście nie tak płynny jak w Gearsach.

To + Max Payne 3 to zapewne będą najlepsze tpsy od dłuższego czasu, pomijając Gearsy.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano (edytowane)

Dziś pograłem wreszcie bezlagowo, z ogarniętą ekipą gra to miód, przejmujesz paczkę i obsadzacie wszystkie spoty wokół. Punkty odrazu wpakowałem w większe magazynki i red doty bo przez muszke celuje się niezbyt ciekawie. Ogólnie jestem mile zaskoczony, nic tylko levelować w góre. Do broni dołożyłem jeszcze sensor bicia serca ale nie wiem jak się go używa ?

Edytowane przez Cr@sh
Opublikowano

@Ver0 poszło PW

Został mi jeszcze jeden więc kto pierwszy ten lepszy ^_^

QWFDT-3X463-YJGRC-T36H7-WDGCZ

Wielkie dzięki! Muszę przyznać, że coraz bardziej jestem skłonny do kupienia GC, taktyczne podejście do rozgrywki jest dobrą odskocznią od zwykłego strzelania

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ogólnie bardzo dobre recki zbiera gra

Co jest dla mnie zadziwiające, bo podobno dwa czy trzy razy zaczynali grę praktycznie od zera, widać opłaciło się.
Opublikowano (edytowane)

Ciekawa historia nawiązująca do filmiku z discovery, szybka bardzo miodna rozgrywka, bardzo dobry cover system, bardzo dobry dzwięk ( kawałki w przerywnikach naprawdę zaskakują :)),sporo ciekawego sprzętu do wykorzystania , misje ciekawe i co najważniejsze nie nudzą! tylko grafa dobra a czasami bardzo dobra, tak jak pisałem jeżeli lubisz militarne klimaty łykaj spokojnie .

Pisze tylko o singlu ma się rozumieć.

Edytowane przez mars75
Opublikowano (edytowane)

W multi gra się bardzo fajnie, na pewno bardziej mi gra przypadła do gustu pod tym względem niż Max Payne 3. Jest trochę dynamiczniej niż w starszych częściach, ale to nadal dobry, spokojny Ghost Recon.

Edytowane przez wrog
Opublikowano

Grałem dzisiaj cały, powiedzmy, wieczór na multi i jest ogromna różnica między graniem samemu, a z ekipą. Tutaj naprawdę nieciekawie się gra bez kontaktu z innymi - przy systemie osłon i zaznaczania przeciwników ciężko jest robić za one man army. Z kolei kontaktując się ze swoją drużyną robi się bardzo fajnie - wszystkie tryby gry są taktyczne i nastawione na sukces teamu, a odpowiedni plan (nawet mało wyrafinowany, ale znany dla wszystkich) i jego wykonanie przekładają się na satysfakcjonujące zwycięstwa.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...