Radovan 119 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Gra ktoś w to na multi/co-op, bo rozważam zakup? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) Właśnie skończyłem singla. JA (pipi)E co za gra!!! Gearsy zmiksowany z Call of Duty to coś na co czekałem od dawna. Piękna grafa, dobra muzyka ( nie zgadzam się z Muttim), strzela się wyśmienicie, żadna lokacja nie nudzi, fajny patent z kamerą kiedy ostrzeliwuje nas CKM, nacisk na skradanie i mega filmowy klimat. Największy minus to ten (pipi)y kamuflaż, który IMO totalnie zabija klimat. Mam nadzieję, że w drugiej części zrezygnują z tego cholerstwa ;P Dla mnie 9/10 efektowny roz(pipi) w militarnych klimatach. Polecam Edytowane 30 lipca 2012 przez chris85 Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 I taka opinia jest zachecająca, żeby w to zainwestować ;] Najgorsze jest jednak to, że zdania są podzielone i rzadko można znaleźć opinię umiarkowaną. Albo zachwyt, albo hejt. I weź tu bądź człowieku mądy. Chyba jednak wezmę Syndicate... ;] Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) Nie zastanawiaj sie, gra jest za(pipi)ista, za(pipi)iscie zrobiona i miodnie sie w to gra, zwlaszcza jesli nastawiasz sie na skradanie - feeling jest za(pipi)isty. Ostatnia misja to jest arcydzielo. Edytowane 30 lipca 2012 przez komar737 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) Finałowy rolercoster jest genialny. Stroje chłopaków, jesień, las , muzyka, wszystko spasowało i zatrybiło jak w zegarku Gra jest dość długa, wymagająca, ma świetnie rozstawione checkpointy ( dość oddalone ale nie irytujące, na pewno nie co dwa kroki jak w CoD i to wychodzi zdecydowanie na plus) Dla mnie GoW 3 przy GRFS może się schować. Nie ma w tej grze minuty znudzenia. Od wartkiej akcji po ciche przemykanie i podcinanie gardeł. Jedyne co mi nie zagrało to ten kamuflaż,a może bardziej to że jest w każdej misji nie licząc pierwszej. Na prawdę dla mnie to jest gra którą chcesz pokazać swojej dziewczynie, szwagrowi, wujkowi mówiąc - patrz k.u,rwa tak wyglądają gry w 2012 ! Hejtują fani poprzedników, ja wolę tą wersję GR. Wiadomo nikomu nie dogodzisz a byznes is byznes Najbardziej trafne porównanie to Bad Company 2 w TPP z mechaniką Gearsów. Lubisz te gry? w tej się zakochasz. Edytowane 30 lipca 2012 przez chris85 2 Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Swoją opinią zrobiłeś mi mega apetyt na tę grę Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Panowie czy gra w singlu na normal nie jest zbyt łatwa? Jaki poziom trudności proponujecie, żeby zacząć? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 z tego co pamietam to gralem na najwyzszym dostepnym poziomie trudnosci i bylo w sumie bez wiekszych problemow ostanio w ogole wydaje mi sie ze w kazdej grze developerzy obnizyli poziom trudnosci Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Gra na najwyższym poziome trudności momentami jest śmiesznie łatwa. ogólnie to dałbym cienkie 7. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi