Opublikowano 15 maja 201014 l On May 14, 2010, NBC officially cancelled Heroes, due to the high costs of production, diminished viewing and an increase in other programming
Opublikowano 15 maja 201014 l Na zakończenie dodam, że szkoda. Po prostu szkoda tego cholernego potencjału, który niósł ze sobą pierwszy sezon, a który tak elegancko został zmarnowany przez nieudolność scenarzystów. To mogła być taka dobra seria...
Opublikowano 15 maja 201014 l Dokladnie to samo mysle, dobre wykonanie, spory budzet, niezla obsada, zabraklo tylko dobrej fabuly.
Opublikowano 31 października 201113 l Heh, ciężko z pomysłami jak już 5 sezon idzie... ale seriale mają to do siebie Game of Thrones też był taki fajny dopóki na końcu te smoki się nie wykluły... że co? no właśnie...
Opublikowano 8 listopada 201113 l Widzisz, dotrwałem do 4go, słyszałem że będzie 5ty a później zapomniałem o tym serialu... rzeczywiście, anulowany
Opublikowano 13 maja 20159 l Jaki 5ty sezon? Przeca anulowali dawno temu. Jednak bedzie 5 sezon, premiera w tym roku.
Opublikowano 13 maja 20159 l nie piąty sezon, a jak to mówią "reimagination" w formie (jak na razie) jednego kilkunastoodcinkowego eventu.