Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

schabek

Poziomt trudności pucharów.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Joker :

Panowie.

Demolition man najlepiej chyba zrobic zbierajac 8 ludzi.

4 w teamie i 4 pojedynczych czeka.

4 w teamie odpala squad rush na jakiejs mapie z duza iloscia budynkow a pozostala odrazu dolaczaja.

I jako ze sa zmiany stron, trofeum DM2.0 robia najpierw atakujacy (dlatego ze atakuajcy maja tylko 20 zyc i mapka za szybko by sie skonczyla).

I na dobra sprawe wystarczy wysadzic 5 budynkow z 4 obroncami, aby trofeum wpadlo.

Kwestia dogrania czasu i dnia.

Proponuje srode, czwartek o 21.30 ?

Kto sie pisze?

Lista:

- Alu3

- Joker666_PL

- Danielskii

- MMaros

- GuitPl

- giger_andrus

- RedKyubi

- LopekPL

i jest 8 :)

Opublikowano

Panowie.

Demolition man najlepiej chyba zrobic zbierajac 8 ludzi.

4 w teamie i 4 pojedynczych czeka.

4 w teamie odpala squad rush na jakiejs mapie z duza iloscia budynkow a pozostala odrazu dolaczaja.

I jako ze sa zmiany stron, trofeum DM2.0 robia najpierw atakujacy (dlatego ze atakuajcy maja tylko 20 zyc i mapka za szybko by sie skonczyla).

I na dobra sprawe wystarczy wysadzic 5 budynkow z 4 obroncami, aby trofeum wpadlo.

Kwestia dogrania czasu i dnia.

Proponuje srode, czwartek o 21.30 ?

Kto sie pisze?

Zróbcie 2 składy, niech każdy ustawi tag który wcześniej sobie ustalicie, i bossowie obydwu teamów niech dadzą "Find game" w tym samym czasie. Powinno was wbić do jednej gry (nikt wam nie będzie przeszkadzał). Na mojej ustawce udało się to bez problemu.

Opublikowano

Mi już brakuje tylko Destruction 2.0 i męczę się z tym od dłuższego czasu. Próbuje zwiadowcą, 6 ładunków + bonus do siły wybuchu, to jak nie ktoś mnie ubiegnie to uciekają z budynku :confused: Gdyby nie liczyło się zabijanie swoich to by to wpadło po 100 godzinach grania i to raczej fartem :)

Opublikowano

Ok RedKyubi zdobył trofeum więc lista na ta chwile wygląda tak:

Lista:

- Alu3

- Joker666_PL

- Danielskii

- MMaros

- GuitPl

- giger_andrus

- schab0795PL

- LopekPL

A jak robimy priva to na tej mapce mogłyby być heli żeby zrobić careful guidence

Opublikowano

Mi już brakuje tylko Destruction 2.0 i męczę się z tym od dłuższego czasu. Próbuje zwiadowcą, 6 ładunków + bonus do siły wybuchu, to jak nie ktoś mnie ubiegnie to uciekają z budynku :confused: Gdyby nie liczyło się zabijanie swoich to by to wpadło po 100 godzinach grania i to raczej fartem :)

Zabicie swoich też się liczy do demolition ?

Opublikowano

Zabicie swoich też się liczy do demolition ?

Ktoś tak tutaj napisał, więc się powołuje na niego.

Opublikowano (edytowane)

Nie liczy się, na stats-o-matic można sprawdzić swoje staty i trophies ile czego brakuje. A miałem kilka team killi przez d 2.0 a pisze że mam 0

Edytowane przez MaroS