Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

schabek

Poziomt trudności pucharów.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam wcześniej ktoś pisał, że ustawka dzisiaj o 22:20, więc o tej godzinie będę ;] . Na liście mam Danielskii, więc jakoś dołączę do Was.

Opublikowano

Byli, i pierwsze osoby ktore zrobily trphy wyszly robiac miejsce dla nastepnych. Ja Ci pisalem giger zebys chwile zaczekal, potem napisalem do Jokera, ze jak mu wpadnie to czy wyjdzie. On sie zgodzil, juz mial wychodzic a ty w tym momencie sie wylogowales z PSN :(

Opublikowano (edytowane)

Były momenty że brakowało jednej osoby,chociaż nie wiem o której godzinie bo graliśmy do 3 w nocy. Jakbyś próbował dołączyć na pewno byś się załapał. Trudno :( Mogłeś napisać do mnie lub kogoś innego.

@edit: a guti nie grał bo nie umiał dołączyć

Edytowane przez zalef88
Opublikowano

Umiem dołączać O.o To tak jakbyś napisał, że nie potrafię odpalić gry. Po prostu nie dołączało mnie jak Danielskii mi wysyłał zapy. Za nic nie chciało mnie połączyć. Trochę dziwne, skoro codziennie gram z różnymi osobami z FL i nie ma żadnych problemów.

Opublikowano (edytowane)

Czekałem do 23 i nie dostałem zapa to sobie odpuściłem, a widzę że są chętni to moge zorganizować kolejną ustawkę SOBOTA 21:00

1. MMaroS

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8 .

Kto chetny dopisywać się do listy i wysyłać zaproszenie na psn.

Edytowane przez MaroS
Opublikowano

dzieki wszystkim za wczoraj - troche to potrwalo (do prawie 3 u mnie) ale wszyscy zrobilismy. nie wiem czemu nie polaczylo z Gutim ale slalem Tobie invite za invitem a i tak nam co jakis czas kogos brakowalo i trzeba bylo meczyc sie z obcymi (piknie bylo jak chlop zostalo oswietlony niczym choinka, zglupial i uciekl przed wszystkimi w rog mapy:))

Opublikowano

Ten kolo wymiatał. Najpierw tak stoi, gapi sie na nas, wszyscy go napierdalaja tymi strzałkami a on w długa ;dd Najlepszy akcent wczorajszej ustawki ;d ja niestety o 2.30 wymiękłem ;p

Opublikowano

Czekałem do 23 i nie dostałem zapa to sobie odpuściłem, a widzę że są chętni to moge zorganizować kolejną ustawkę SOBOTA 21:00

1. MMaroS

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8 .

Kto chetny dopisywać się do listy i wysyłać zaproszenie na psn.

Ja chetnie skorzystam. Moze jakis wczesniejszy termin?

Opublikowano

Umiem dołączać O.o To tak jakbyś napisał, że nie potrafię odpalić gry. Po prostu nie dołączało mnie jak Danielskii mi wysyłał zapy. Za nic nie chciało mnie połączyć. Trochę dziwne, skoro codziennie gram z różnymi osobami z FL i nie ma żadnych problemów.

O to mi chodziło,sorry jeśli ktos źle zrozumiał :teehee:

Opublikowano

a ja się na redkyubi wqrwiłem miałem 4 dog tagi z 5 wymaganych (z tego 2 reda) :angry2: , bez żadnych ustawek itp a on się mi z friend listy wypisał i mam zaliczone tylko 2. Niech ci się staty kasuja, kille na broniach nie nabijają i z najlepszych meczy niech cię święty PSN wylogowuje

Opublikowano

Do tych którzy mają problem z demo man.

Włączcie sobie zimową mapkę w trybie deathmatch (nazywa się chyba white pass). Bierzcie czołg i rozwalajcie domy które maja 3 poziomy, te takie wysokie, jest ich chyba 5. Ja ostatnio z nudów rozwalałem chaty na tej mapie sposobem demolki 2.0 i w każdym w z tych większych domów ktoś był. W 10min. wpadło mi chyba z 4 kille własnie tym sposobem ;)

Opublikowano

a ja się na redkyubi wqrwiłem miałem 4 dog tagi z 5 wymaganych (z tego 2 reda) :angry2: , bez żadnych ustawek itp a on się mi z friend listy wypisał i mam zaliczone tylko 2. Niech ci się staty nabijają, kille na broniach szybko wpadają i z najlepszych meczy niech cię święty PSN nigdy nie wyloguje

Panowie i Panie odwołuję i odszczekuję najgorszym złamasem ja jestem. SORRY Red byłem święcie przekonany o mojej racji, a najwyraźniej się potwornie pomyliłem. Oczywiście klątwy zdjęte

Opublikowano

jest robiona lista możesz się dopisać,

1. MMaroS

2. giger_andrus

3. maximusdak

4. WiniaaR (nick PSN niech wszyscy podają)

5.

6.

7.

8.

Dla mnie może być praktycznie codziennie po godzinie 22. (najlepiej w ten weekend bo mam więcej czasu)

Opublikowano

Pasuje tylko przydałoby się jeszcze kilka ppl do pomocy (może ktoś kto już ma chciałby nam pomóc na kilka minut?). Powiedzcie jeszcze tylko jaki jest plan i jak to zorganizujemy.