Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

schabek

Poziomt trudności pucharów.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl.

A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:

Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play with friends) i czekaja az u osoby z Teamu1 pokaze sie opcja JOIN.

Team1 odpala Squad Rush na dowolnej mapie (pozniej po 2 turach i tak sie zmieniaja losowo, a jest kilka map, na ktorych nie ma "zawalajacych" sie domow).

Jak bedzie 8 graczy na mapie, polecam aby tylko ekipa z teamu atakujacego robila DM2.0 (limit 20 zyc na team moze szybko zakonczyc zabawe).

No i cisniecie az kazdy zdobedzie ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Alu zapomniał dodać że lepiej żeby gracze z tego teamu co wysadzający nie znajdowali się w domu bo wywala tego co robi trofeum ;)

Ja moge pomóc. Wprawdzie mam juz platynke ale chcę wbic sobie pare gwiazdek za 5k punktów i od razu wam pomogę.

P.S. Alu kiedy będziesz miał grę bo nie ma z kim grać i musze ci pokazać jak się w TDM rozwala. :diablo: pzdr

Opublikowano

dokladnie jak mowi Alu i Schab, moge jeszcz dodac ze najlepsze sa dwie mapki na robienie tego w squad rushu, port valdez i druga na pustyni ale nie arica harbor tylko tam gdzie normalnie jest mi-28. I w teamie ktory robi niech bedzie jeden z ammo zeby nie trzeba sie zabijac gdy skoncza sie ladunki/ammo do bazooki ,mozecie tez na poczatku pomoc osobie ktora robi w danym momencie np zniszyc jedna dwie sciany wtedy bedzie duzo szybciej

Opublikowano (edytowane)

ja będę ale bez 8 osób bd to długo szło. (7 Kill'i już mam) można to zrobić na prywatnym czy trzeba na rankingowym meczu?

Edytowane przez MaroS
Opublikowano (edytowane)

Co do ustawki na następny raz polecam zrobić 1 4-osobowy skład i leader niech znajdzie na Squad Rush mapę Desert (jest tam około 10 domków) a reszta po kolei niech dołącza jak będzie miejsce, nam się dość bez problemu udało zebrać na jednym serwerze chociaż potrwało to troszkę (bo było 2 innych kolesi którzy przeszkadzali bo nie wiedzieli o ustawce, ale to nie był jakiś wielki problem, potem poszli) jednak każdemu wpadło trophy.

PS: (pipi)y Salwik zepsuł całą zabawę....

Edytowane przez winner
Opublikowano

MMaros ja jestem dalej chętny na ustawke bo mi też jeszcze brakuje.

Wczoraj poszedłem spać bo było już po 3 w nocy.

Może coś dziś zrobimy jeszcze?

Na stats-o-matic pisze że mam 10 D 2.0.

Ktoś chętny?

1. MMaros

2. Vril

.

.

.

.

.

Opublikowano

dziś jest dla mnie ok ale lepiej to zrobić koło 21.00, bo jutro poniedziałek.

Tylko żeby to znowu nie trwało do 3 w nocy bo rano do roboty trzeba iść;)

Choć możliwe że troche nabije D 2.0 w normalnej grze bez ustawki bo dziś mi ot tak sobie 2x wpadło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok mam pytanie.

Jak jest z tymi trophy w singlu?

1 misje trzeba przejsc na normal i hard ( sa 2 trofea za ostatnia misje) jak przejde na hard to zaliczy oba?

te misje zniszczy 1000 rzeczy i 50 domow to wystarczy 1 przejscie gry czy 2-3?

jest jakas misja aby uzbierac 10 killi z nozyka czy tez trzeba zbierac przez cala gre?

Opublikowano

Ok mam pytanie.

Jak jest z tymi trophy w singlu?

1 misje trzeba przejsc na normal i hard ( sa 2 trofea za ostatnia misje) jak przejde na hard to zaliczy oba?

te misje zniszczy 1000 rzeczy i 50 domow to wystarczy 1 przejscie gry czy 2-3?

jest jakas misja aby uzbierac 10 killi z nozyka czy tez trzeba zbierac przez cala gre?

Jak przejdziesz na hard to powinny wpaść oba, ja przeszedłem pierwsze na normal.

Na 1000 rzeczy i 50 domów wystarczy 1 przejście.

Ja kile z noża zbierałem przez całą grę.

Opublikowano

10 killi z noża to banał, spokojnie wpadnie. Całą grę możesz przejść nawet na easy, a ostatnią na hardzie. 1000 zniszczeń wpadło mi troszkę dalej niż w połowie gry, gorzej z 50 zniszczeniami domów, ale to można po prostu po przejściu gry włączyć misję "Heavy Metal" i powtarzać checkpoint z UAV-em (jest na yt jak to zrobić). :)