Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

schabek

Poziomt trudności pucharów.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kto jeszcze nie zrobil?

(do trojki z gory->zdobyliscie juz owe trofeum?)

jeszcze nie...

ja moge graccodziennie od ok 2 w nocy albo w weekend po poludniu czasu polskiego ;)

Opublikowano (edytowane)

Również chciałbym zrobić demolition mana jako ostatnie już trophy w grze do platyny ;) Sam zrobiłem 10 demolition killi i tą końcówkę chętnie zrobiłbym jakoś sprawnie i szybko z ludzmi którzy juz mają to torphy ;) Najlepiej piszcie na gg albo od razu dodawajcie na PSN od siebie mogę dać w zależności od potrzeb około 5 ludzi

Edytowane przez evelan
Opublikowano

No to jest nas 5.Mozemy sie juz umawiac na konkretny dzien i godzine.Sobota o 16 mi tez odpowiada.Aby utworzyc serwer jest potrzebnych 8 osob ale kogos sie jeszcze wykombinuje z przyjaciol na PSN.

Opublikowano

Problem w tym panowie że w prywatnym meczu nie naliczy wam killi do trofeum - próbowaliśmy już tak przy nożach.

Jeśli zdecydowalibyście się na późniejszą godzinę to ja dołączam do was - ale sobota to jedynie od 21:00

Opublikowano (edytowane)

Ja noze wlasnie na prywacie zdobylem.Mozliwe ze teraz po patchu cos zmienili ale przedtem nie bylo problemu.

No i czemu mowisz "wy",ciebie nie wliczajac?Juz nie chcesz brac udzialu w ustawce? :D

Edytowane przez Neo3016
Opublikowano

najlepiej założyć czat tekstowy i ustawiamy się tam. tryb squad rush. ci co atakują, broniący stają do budynku a jeden podrzuca amunicję. mapa najlepiej jakaś pustynna gdzie jest sporo budynków.