Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

schabek

Poziomt trudności pucharów.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja noze wlasnie na prywacie zdobylem.Mozliwe ze teraz po patchu cos zmienili ale przedtem nie bylo problemu.

No i czemu mowisz "wy",ciebie nie wliczajac?Juz nie chcesz brac udzialu w ustawce? :D

Chętnie wezmę udział ale nie o godz 16, w sobotę mogę dopiero gdzieś od ok 21:00.

Gość szpic
Opublikowano

polecam wam atacama dessert duzo domów i szybko padaja :)

Opublikowano

Bombaj, ja jestem jak najbardziej chętny do "demolition man". To trofeum to najbardziej uciążliwe wyzwanie z jakim póki co się mierzyłem :/ "Zone Zeus" z WipeOut'a nie liczę :) Jest ktoś jeszcze chętny? Przydałoby się chociaż z 6 osób

Opublikowano (edytowane)

dobra ja mam jednego kolesia co tez jest zainteresowany wiec dodajac "szalona malpka" i "fifi_pl" jest nas 4. Czas dzisiaj o 22 bo chcialem to trofeum zrobic z innym kolesiem dzisiaj we 2. Napisze do was na psn. Byc moze moj kumpel z friend listy mi pomoze to byloby nas 5. Dajcie mi koniecznie odpowiedz na psn czy bedziecie bo jak nie to bede szukal innych ze miec te (pipi)ane trofea w koncu z glowy. Cortezon dodaj do znajomych dwoch powyzszych.

Edytowane przez bombay
Opublikowano

Hs jest. Może załatwię też znajomego więc byłoby już 6. Co do mapy i trybu to sugeruję arica harbor i squad dm. Najlepiej byłoby gdyby dwie osoby dołączyły się do losowego lobby i poczekały aż będą miały full squad, a potem zapraszać resztę(najkorzystniejszą sytuacją byłaby chyba taka, w której mielibyśmy po dwie osoby w 3 drużynach - tak by 4 osoby zawsze znalazły się w tym samym budynku i żeby został zachowany jakiś balans, tzn. by każdemu w miarę szybko wpadło trofeum. O 22 jestem online.

Opublikowano

ok ciezko bedzie z organizacja wszystkich ludzi, dlatego fifi niech kazdy kto bedzie na 22 napisze na forum. ja zaczynam juz we dwojke i zobaczymy jak bedzie. dolacz gracza "servisco2" do listy, tylko ze on nie ma hs'a

• 3 tygodnie później...
Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Chętny ktoś na zdobycie trofeum z zabiciem nożem 5 przyjaciół?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chętny na trofea:

Et tu, Brute?

Demolition man.

Jak tak to proszę o kontakt ze mną.

Pozdr

Przyłączam się do prośby. Chętni niech się ze mną kontaktują na priva. Chciał bym skoordynować większą grupę graczy. Wtedy będzie zdecydowanie szybciej.

Opublikowano

Ok, więc na razie mamy 4 (MysteryGaz, MarekZet, Neo3016 i Neo3016) osoby chętne na Et tu, Brute? i Demolition man. potrzeba jeszcze 4. Jak dobijemy do 8 osób to zgarniamy trofiki i idziemy na piwo :) 

Opublikowano

Dziś tj 1 wrzesień 2010 o godzinie 20, planujemy zorganizować ustawkę w celu zdobycia następujących trofeow: Demolition man, Et Tu Brute. Ewentualnie na koniec gdyby ktoś mial problem z innym trofeum, można podziałać. Kilku chętnych już jest, także jak ktoś ma potrzebę lub ewentualnie ma czas wolny i jest tak dobry to zapraszam! ID: Michciu

Opublikowano

Ok, więc na razie mamy 4 (MysteryGaz, MarekZet, Neo3016 i Neo3016) osoby chętne na Et tu, Brute? i Demolition man. potrzeba jeszcze 4. Jak dobijemy do 8 osób to zgarniamy trofiki i idziemy na piwo :) 

też się piszę