Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Poziomt trudności pucharów. 78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem chętny bo to ostatnie brakujące mi trofeum.

Może najlepiej byłoby ugadać się na weekend - i do tego czasu zbierze się trochę osób.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 19 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl. A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:   Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play

• A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :D

Opublikowano

chętni na demolition man i 5x nożem znajomego?

Opublikowano

chętni na demolition man i 5x nożem znajomego?

ja!

Opublikowano

Kto jeszcze nie zrobil?

(do trojki z gory->zdobyliscie juz owe trofeum?)

Opublikowano

nikt nie odpowiadał, to nie lukałem do tematu

ale nie, jeszcze nie zrobiłem

Opublikowano

Kto jeszcze nie zrobil?

(do trojki z gory->zdobyliscie juz owe trofeum?)

jeszcze nie...

ja moge graccodziennie od ok 2 w nocy albo w weekend po poludniu czasu polskiego ;)

Opublikowano

poslijcie mi invite na qra_ , jakoś sie ustawimy

Opublikowano

może umówmy się tu na forum - bo tak to próbujemy od kilku tygodni i nic z tego nie ma.

Pasuje komuś dziś np 23:00 ?

Opublikowano

23?Za pozno jak dla mnie.Moge jutro przez caly dzien do 20 albo dzis od 19 do 21

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

Teraz gra dużo nowych i chowają się po domach,łatwiej zrobić to Destruction 2.0

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Teraz gra dużo nowych i chowają się po domach,łatwiej zrobić to Destruction 2.0

No ja jakoś zatrzymałem się na 9 typach i dalej wpaść nie chce :confused:

Opublikowano

Olsen_PL

dodajcie mnie do friendow! Ja proponuje sobote ok godziny 16

Opublikowano

Sobota o 16 - jak najbardziej.Jesli nic mi w ostatniej chwili nie wypadnie to bd na 100%

Opublikowano

wlasnie wstalem i loguje sie do psn! do uslyszenia!

Opublikowano

Kto chce zrobic demolition mana to pisac do mnie PSN.Brakuje 2 osob.

Opublikowano

Również chciałbym zrobić demolition mana jako ostatnie już trophy w grze do platyny ;) Sam zrobiłem 10 demolition killi i tą końcówkę chętnie zrobiłbym jakoś sprawnie i szybko z ludzmi którzy juz mają to torphy ;) Najlepiej piszcie na gg albo od razu dodawajcie na PSN od siebie mogę dać w zależności od potrzeb około 5 ludzi

Edytowane przez evelan

Opublikowano

ok, ja tez w chodze w te trofeum i te w ktorym trzeba przyjaciela nozem 5 razy. sobota 16 mi pasi wiec dodajcie mnie do znajomych tez

Opublikowano

No to jest nas 5.Mozemy sie juz umawiac na konkretny dzien i godzine.Sobota o 16 mi tez odpowiada.Aby utworzyc serwer jest potrzebnych 8 osob ale kogos sie jeszcze wykombinuje z przyjaciol na PSN.

Opublikowano

Problem w tym panowie że w prywatnym meczu nie naliczy wam killi do trofeum - próbowaliśmy już tak przy nożach.

Jeśli zdecydowalibyście się na późniejszą godzinę to ja dołączam do was - ale sobota to jedynie od 21:00

Opublikowano

Ja noze wlasnie na prywacie zdobylem.Mozliwe ze teraz po patchu cos zmienili ale przedtem nie bylo problemu.

No i czemu mowisz "wy",ciebie nie wliczajac?Juz nie chcesz brac udzialu w ustawce? :D

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

najlepiej założyć czat tekstowy i ustawiamy się tam. tryb squad rush. ci co atakują, broniący stają do budynku a jeden podrzuca amunicję. mapa najlepiej jakaś pustynna gdzie jest sporo budynków.

Opublikowano

przy dobrej umiejetnosci zgrania wszyscy beda mozgli nabic to i zabic 5 przyjacielow nozem w max 30-60 min