Daffy 10 569 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 elo, co daje materia ELEMENTAL ?? Wyszedlem z midgaru i gra jest jak narazie strasznie latwa, to sie potem zmieni ??? Czego oczekujesz jak ukończyłeś gdzieś 15% gry, pisze oczywiście o jej części fabularnej. Zresztą jak dobrze pamiętam zaraz po wyjsciu z Midgar na jednej polanie pęzał sobie wąż(by przejść dalej potrzeba Chocobo) który na tym etapie gry załatwi Cię 1 atakiem. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) Wszystko zależy od tego czy twoje postacie są przepakowane, czy levelujesz raczej normalnie, z postępem fabularnym. Będą trudniejsze momenty, to na pewno. A takim większym wyzwaniem będzie pokonanie dodatkowych Weaponów. Edytowane 12 lipca 2012 przez Crying_Wolf Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Możecie aż tak chamsko nie wyprzedzać faktów? : p Gość ledwo co wylazł z Midgar a wy już strzelacie o wszystkim po kolei Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) Co to w ogóle jest za pytanie do FFów, bo nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek były trudne, nie licząc braku balansu w 1 i może w końcówce 4, ale to raczej wynikało z gów.nianego programowania, niż poziomu trudności. Edytowane 12 lipca 2012 przez Hela Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Ja farmilem expa w lokacji z zolnierzami cwiczacymi musztre i przy koncowce bylem chyba na 85lvl postaciami. Myslalem, ze bede musial wjechac na 99 zeby ta gre skonczyc ale nie chcialo mi sie juz i poszedlem z tym co mialem i sie zaskoczylem. Banal. Ostatnia walka pekla w minute, moze dwie. Cytuj
lysyolec 9 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) hmm, myslalem ze kumam 100% materie ale chyba tak nie jest, bo myslalem ze np. jak wsadze w miecz czy w bransoletke to nie bedzie zadnej roznicy, a to jednak jest ?? HMM... I skad oni mają tyle materii ?? Edytowane 12 lipca 2012 przez lysyolec Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 WTF, co to ma byc, Wielki Miecz ? Czar Poznanie. To jest chyba jakaś kpina to tłumaczenie. Duży napój..... Niedawno skończyłem FF7 na emu w wersji fast ale nie sądziłem, że ktoś zrobi takie durne tłumaczenie. Nawet jeśli fanowskie, i za free no to jednak są pewne granice. Cytuj
lysyolec 9 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 jop, a wtedy odpowie ktos ?? ;P Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 hmm, myslalem ze kumam 100% materie ale chyba tak nie jest, bo myslalem ze np. jak wsadze w miecz czy w bransoletke to nie bedzie zadnej roznicy, a to jednak jest ?? HMM... I skad oni mają tyle materii ?? http://www.youtube.com/watch?v=1wBicDf5ozs&feature=relmfu Hehe, ci "Oni" to ja i mój kolega : p Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 hmm, myslalem ze kumam 100% materie ale chyba tak nie jest, bo myslalem ze np. jak wsadze w miecz czy w bransoletke to nie bedzie zadnej roznicy, a to jednak jest ?? HMM... I skad oni mają tyle materii ?? http://www.youtube.com/watch?v=1wBicDf5ozs&feature=relmfu Hehe, ci "Oni" to ja i mój kolega : p Pochwalić się to tak, ale odpowiedzieć na zadane pytanie już się nie da. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Bo nie do końca ogarnąłem pytanie. My tutaj wcale nie mamy dużo materii. Ja w sklepie nic nie kupowałem, mam tylko te co znalazłem. Najprostsza odpowiedź to po prostu, że Ty musisz dużo mniej od nas znajdować z tych co sobie gdzieś leżą Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) elo, co daje materia ELEMENTAL ?? Wyszedlem z midgaru i gra jest jak narazie strasznie latwa, to sie potem zmieni ??? Czego oczekujesz jak ukończyłeś gdzieś 15% gry, pisze oczywiście o jej części fabularnej. Zresztą jak dobrze pamiętam zaraz po wyjsciu z Midgar na jednej polanie pęzał sobie wąż(by przejść dalej potrzeba Chocobo) który na tym etapie gry załatwi Cię 1 atakiem. Ten waz ma genialny atak "beta", ktorego mozna sie nauczyc swoja droga. ;p BTW. jest jakas strona z opisami materii + jak laczyc materie zeby bylo efektownie wszystko. Edytowane 18 lipca 2012 przez 2razyjot Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Na pewno jest cos takiego na FF7 wiki Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 siemanko, mam pytanie do znawców tej czesci. jestem tuz po wyjsciu z więzienia gdzie dostajemy Buggy zeby sie przemieszczac. zgodnie z opisem powinienem sie teraz udac do Gongaga. niestety pobłądzilem pojazdem i dojechalem do miejsca w którym on sie psuje. i teraz nie wiem jak wrócić. czy pozostaje tylko wczytac savea wczesniejszego? pozdro Cytuj
lysyolec 9 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 (edytowane) psuje ? Mi sie nic nie popsuło xd po za tym gongaga to chyba opcjonalne miasto Edytowane 28 lipca 2012 przez lysyolec Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Psuje się przy cosmo canyon, ale po misji w tamtejszym mieście się naprawi i będziesz mógł dalej sobie śmigać gdzie chcesz Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Dobrze poczytać takie posty jeszcze i przypomnieć sobie jak się przechodziło gre po kilka razy. Ogólnie FF7 i FF9 to dla mnie najlepsze Finale jakie wyszly. Gdyby tak zrobili prawdziwy remake plus dopowiedzenie kilku historii z sterej siódemki. Przecież nie nadążyli by liczyć zysku z takiego remaku a oni wolą klepac te beznadziejna trzynastke do granic mozliwosci. Gongaga to nie jest do konca opcjonalne miasto. Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 dzięki:) to moje pierwsze spotkanie z finalem wiec troche sie mieszam:) Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 ooo cosmo canyon...chyba pierwszy trudniejszy boss fabularnie tam był więc się szykuj Cytuj
dApo 313 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 fajny materiał o FF http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PkIZNmHiiF0#! Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 ooo cosmo canyon...chyba pierwszy trudniejszy boss fabularnie tam był więc się szykuj Po drodzę zabrał zbroje czy pierścien absorbujący Fire więc nie da się zginąc jeśli go założy. No i bossa można załatwić w sekunde rzucając phoenix down więc czy tak trudno jest to nie wiem. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 phoenix down chyba nie zabija od razu? Elixir na 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi