Yacek 852 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 phoenix down wskrzesza, więc zabija undead tak samo jak czar Life Cytuj
RoL 561 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 feniksem mozna po prostu nie trafic Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 No to się rzuci 3 razy go. Jest tańszy niż elixir. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 (edytowane) https://store.eu.squ...FANTASY-VII.php 10€ "przecenione" z 13€ Yeah... no... Poczekam na wersję Steam. A nuż kiedyś tam trafi. EDIT: Lawl... The game is downloaded, validated, updated... but the launcher's loading is stuck at 10% and it tells me I need an internet connection to play the game... Which I obviously have since I just posted that. Podobno powszechny problem. Brawo Squeenix... EDIT2: ZOMG. Tak czytałem komentarze o blokadzie, stwierdziłem, że zobaczę jak to u nas. No cóż... Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. Our system indicates that you are outside of the Serviced Countries for this Site. Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Suavek 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Panowie, pomocy. Wkrecilem sie nieziemsko, jaralem jak za dzieciaka, wersja spolszczona, wersja PAL. Pogrywalem na PSP, niestety gra zawiesza sie w momencie gdy na CD2 jestesmy w ancient city i dziadek Reda XIII wsadza klucz, wchodzi sie za wodospad i... Koniec. Muzyka idzie normalnie, niestety gra za chiny ludowe dalej nie idzie. Z tego co wyczytalem w necie problem powszechny z ISO w wersji PAL, podobno w wersji NTSC wszystko ok. Jak teraz zrobic zeby save z PAL poszedl w wersji NTSC? Spolszczenie dziala niestety tylko w wersji PAL wiec wpadlem na pomysl przejsc na wersji NTSC kolizyjny moment i znowu przeskoczyc na wersje PAL tylko jak przekonwertowac taki save? o_O Moglby ktos pomoc? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 właśnie pobrałem odświeżoną wersję na pieca i zabieram się za cioranie. to moja pierwsza styczność, o dziwo, z tą klasyczną częścią więc jaram się nieziemsko! Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 (edytowane) moze ktos pokrotce nakreslic na czym polega wersja odswiezona? tylko pc? Edytowane 19 sierpnia 2012 przez Ölschmitz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 są acziwmenty. i lekko podkręcona grafa (rozdziałka, wygładzone modele). i przede wszystkim działa bez problemu. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 zmienili muzyke midi na lepszą jakościowo? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 nie . tzn nie mam porównania, ale brzmi bardzo retro. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 tzn, nie mówie tutaj o dzisiejszych standardach, tylko żeby muza brzmiała jak na PSXie Bo w wersji PC jakość była jeszcze gorsza, w formacie MIDI właśnie Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Z tego co pisali na gafie, to ścieżka dźwiękowa jest w lepszej jakości. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Ja zaś słyszałem, że nic nie zmienili w kwestii audio i muzyka nadal brzmi słabiej niż na PSX. Głównie to spowodowało, że jakoś przeszedł mi cały ten entuzjazm odświeżenia sobie gierki. Teraz tym bardziej będę czekał na wersję Steam, pomimo tego, że podobno mają udostępnić sklep squeenix całej Europie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Dam jako nowy post dla potomnych, po angielsku ale idzie ogarnac. Kto gra w wersje PAL zapewne spotka sie z problemem. W koncu sie udalo, choc nie bylo latwo bo mialem jakis dziwny popsloader, ktory gryzl sie z cwcheatem, bylo troche zabawy i nerwow. ;> I've passed through the forgotten city crash ! it's quite easy...If you are playing on ePSXe 1.7.0 you need to do exacly what i say 1. Download ePSXe 1.6.0 (copy all plugins and bios from 1.7.0 folder) 2. Playing 1.7.0 Save state 1 just before entering the waterfall 3. Copy Save states from ePSXe 1.7.0 folder to 1.6.0 4. Enter waterwall useing ePSXe 1.6.0 and do the following: A. Now enter the room and wait for the black screen and run forward. When Bugenhagen gets to the part where he says "Look! Look at the image projected on the screen of the water!" press the circle button to continue and your screen will flash with the characters standing. Press ESC before it fades completely, and change your disc to the 3rd disc. B. It will fade back in to the characters who aren't doing anything. Press ESC again and this time, load the 2nd disc. A FMV will play. C. After the FMV, the screen will turn black and you will have to go through a bunch of text... you will hear error messages now and then but don't worry about it. As soon as cloud starts talking about Sephiroth, hit ESC and save state to slot 2. Continue and You will hear one last error message when there is no more text. Run downwards and wait for the screen to flash With Bugenhagen standing. Press ESC, and load the 3rdDisc. D.When you're back outside, press ESC again and load disc 2. (this guide is not mine it's on page 3) 5. Now Save state ! 6. Copy save states from 1.6.0 to 1.7.0 7. Enjoy (you can delete whole 1.6.0 folder) Cytuj
ch405 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Pamiętacie tego jegomościa ?: Nazywa się Midgar Zolom i posiada ciekawą umiejętność (Enemy skill - Beta). Zastanawia mnie. czy komuś z Was udało się nauczyć tego enemy skilla za pierwszym podejściem. Oto jeden ze sposobów: Moim sposobem było poprostu wylevelować się do jego poziomu, a nawet wyżej (ok, 30 lvl). Dzięki temu miałem 3 materie enemy skill ze skillem Beta. Cała akcja działa się na PSXie xD Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 tak udalo sie, jakies 15 lat temu ale dzieki ze przypomniales Cytuj
Pawello 1 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 W 2015 ma być podobno odnowiona wersja na ps3, ps4, xboxa i pc. Ktoś coś słyszał czy to plotki tylko? ponoć 10 dolców na pc i ps3, a 16 na ps4 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 W 2015 ma być podobno odnowiona wersja na ps3, ps4, xboxa i pc. Ktoś coś słyszał czy to plotki tylko? ponoć 10 dolców na pc i ps3, a 16 na ps4 ta, będzie też alternatywne zakończenie w którym zamiast meteorytu w ziemie uderzy guwno obesrane, Aeris przeżyje i puści się z Nanakim, a Seph i Cloud zostaną BFF. 4 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 ma być, se zapowiedziałe ffVii na ps4 podczas Playstation Experience. Ceny i data nieznane Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Na PC już wyszedł jeden "remake", wersja HD ready, więć teraz podejrzewam wersja full HD... Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Uwaga, dzisiaj w końcu wyszedł długo wyczekiwany przeze mnie projekt mający na celu porządne przetłumaczenie FF VII na język angielski. Oryginalne tłumaczenie to guwno obesrane pełne błędów, nie tylko gramatycznych i literówek ale i takich, które mieszają w fabule.Zapodaje linka, tam wszystkie szczegóły i link do ściągnięcia. Tylko wersja PC, niestety.http://forums.qhimm.com/index.php?topic=14914.0Projekt obejmuje jeszcze inne mody, jak zwiększenie poziomu trudności, stworzenie nowej postaci w miejsce cait sitha, czy dokończenie questa ze zbieraniem 35 żołnierzyków, przerobienie menu i nowe modele postaci. Część z nich nie jest jeszcze skończona, wszystko w temacie jest.Patch dopiero co wyszedł, więc możecie poczekać, aż załatają wszystkie potencjalne bugi. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Wersja na PS4 juz do ściągnięcia ponad 4 GB - koszt 46 zl. Edytowane 5 grudnia 2015 przez zawiszakapy Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RNh_GK67I3w hiehie ja wyglądałem identycznie Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 To co tam? Podzielą grę na ,co najmniej, 4 część po 69zł każda. Podobnie jak Capcom Residenta Revelations 2. Tal będzie. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) Dzięki bluber. Tak to jest jak człowiek siedzi w robocie i posty trzaska. A co by było na temat, to wygładzone bryły, z których składają się postacie w oryginalnej 7 wyglądają całkiem fachowo przystosowane pod HD. Brałbym, gdybym nie miał już na Vicie. Edytowane 16 grudnia 2015 przez kazuyoshi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi