zalef88 53 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 PSX Extreme regularnie co miesiąc, raz w tygodniu Dziennik Zachodni i od czasu do czasu Focus. Kiedyś czytałem jeszcze Auto Świat i Neo + ale odpuściłem. Cytuj
matcz 10 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 "odkopywam" PSX Extreme, Neo Plus, Cd-Action (rzadko, raczej z sentymentu) Przekrój, Newsweek, Polityka, Wprost Focus, Teraz Rock, czasem TopDrummer Wszystkie w miarę regularnie (może z wyjątkiem TopDrummera i CDA) Jeżeli idzie o dzienniki, to tylko "Wyborcza". Lubię GW za dodatki ("Duży Format" i "Wysokie Obcasy" - wiele ciekawych reportaży się tam ukazuje) Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Regularnie PSXE i Focus Kilka razy w miesiącu Rzepa. Cytuj
sz.pietrzak 0 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Czytam regularnie PSX Extreme (od 143 numeru), Gazetę Wyborczą (szczególnie w piątki i soboty), Gazetę Pomorską (w piątki), czasem Express Bydgoski i Politykę. Lubię też czasopisma popularno-naukowe, np. Świat Wiedzy i National Geographic. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 aktualnie czyam listopadowy total film UK Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Czasem Kino, EDGE lub Kwartalnik Filmowy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Co kwartał kupuje pasażera, czasem brat dziewczyny kupi pe to przeglądne co tam, tego Noise'a bym zbadał, ale pewnie upadnie po 2 numerach, SS kupiłem, ale jak dla mnie sraka straszna, N+ kupowałem co miesiąc przez jakieś 2 lata bo świetnie mi się ich czytało. No i diy ziny jak tylko się da to kupuje i czytam. Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Newsweek wprost polityka Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 PSX Extreme, W sieci, Do Rzeczy, Polityka, Wprost, Wyborcza (dla beki), Focus Historia, Do Rzeczy Historia, W sieci Historia, Logo, Komputer Świat, PC cośtam, Auto swiat, Budujemy Dom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi