Opublikowano 12 lutego 201015 l Witam szukam obeznane z tematyka konsolowa dziewczyny do nowego autorskiego projektu (cos na ksztalt forum) zainteresowane po szczegoly zapraszam na gg 3378028 mile widziane j. Angielski w stopniu chociaz podstawowym;), ciekawy sposob pisania np newsow, chec dzielenia sie z innymi swoja wiedza i przemysleniami, zamilowanie do konsol ze wskazaniem na playstation. Dziewczyny zajmowaly by sie publicystyka na portalu przeznaczonym dla graczy. Spojrzenie na gry oczami dziewczyn, cos nowego swiezego. Edytowane 12 lutego 201015 l przez wenkroy7
Opublikowano 12 lutego 201015 l Nie raz i nie dwa Z każdej strony A tak na poważnie to poszukaj też na N+, tam jest ich kilka, a przynajmniej były przed rozpanoszeniem się fanboy'i XO. Teraz to ciężko stwierdzić.
Opublikowano 12 lutego 201015 l (pipi)a, o dziwo obędzie się bez hejtu z mojej strony. To nie jest żart, w pewnym stopniu jestem w to zaangażowany, nasz autorski pomysł nie wypalił, ale jest szansa żebyśmy się podczepili pod znaną stronę. Jednym słowem to nie jest prowo.
Opublikowano 12 lutego 201015 l autor moglby chociaz napisac konkrety , co zamierza robic i czemu potrzbuje dziewczyn? czy to ma byc portal o grach dla dziewczyn? czy tak poprostu chce poderwac przy okazji? bo tak w ciemno to wątpie by sie jakas zgłosiła , nawet gdyby tu była
Opublikowano 12 lutego 201015 l Zależy nam na tym, aby dziewczyny opisały swoje wrażenia z gry, tworzyły okołogrowe felietony, po prostu inne spojrzenie na gaminig
Opublikowano 12 lutego 201015 l Zależy nam na tym, aby dziewczyny opisały swoje wrażenia z gry, tworzyły okołogrowe felietony, po prostu inne spojrzenie na gaminig jednym zdaniem nie zdziałasz. szczegóły, pytania.
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Ja jestem CHĘTNA Napisz dokładnie o co kaman Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez ruda_jadzka
Opublikowano 4 maja 201014 l Ja jestem CHĘTNA Napisz dokładnie o co kaman Kiepsko bedzie, bo dziewczyny z grupowca juz w pewnym sensie cos robia poza tylko graniem i jezeli chcesz pomocy na bazie fun to chyba noc nie zdzialasz kazda z nas jest tu w pewnej mierze zwiazana z branza... niestety:D Ale jak chcesz to wkleje ten post w New girls of war moze ktoras bedzie chetna...
Opublikowano 4 maja 201014 l Ew, wątpie żeby któraś łapała się każdego projektu, który zaproponują nam.. ; >
Opublikowano 4 maja 201014 l Nina ty się akurat nie masz czym przejmować bo kolega wyraźnie pyta o kumate dziewczyny :>
Opublikowano 5 maja 201014 l Nina ty się akurat nie masz czym przejmować bo kolega wyraźnie pyta o kumate dziewczyny :> Ukyo wybitnie sie tu z Ninka zgodze:P hmmm a czy kumate czy nie to juz nie wam rodzie meski osadzac wszak wasze interesa z natury rzeczy siedza gdzie indziej:P Edytowane 5 maja 201014 l przez Ewcikson
Opublikowano 5 maja 201014 l malkontentkę konsolową też byś potrzebował ? tzn taką co totalnie nienawidzi gier ? ;]
Opublikowano 5 maja 201014 l Aha, już to widzę. Chłopy założą stronę, a baby będą robić za siłę pociągową...
Opublikowano 5 maja 201014 l Aha, już to widzę. Chłopy założą stronę, a baby będą robić za siłę pociągową... O swiete slowa Kathleen:D
Opublikowano 5 maja 201014 l I tak pewnie skończycie jak wszystkie panny z takich ogłoszeń Bez paszportu, pochylając się nad starymi obrzydliwymi dziadami, aby zarobić na bułkę
Opublikowano 6 maja 201014 l I tak pewnie skończycie jak wszystkie panny z takich ogłoszeń Bez paszportu, pochylając się nad starymi obrzydliwymi dziadami, aby zarobić na bułkę Ej Błażej, to ze mną miałeś sprzedawać Polki do niemieckich burdeli.
Opublikowano 6 maja 201014 l Jestem w to zaangażowany, a Ty tutaj jeszcze z tym wyskakujesz . Dziewczyny nie będą stanowiły same robiły- chodzi o ich spojrzenie, o którym wiele stron/pism zapomina.Tylko tyle i aż tyle
Opublikowano 6 maja 201014 l Przyznaj sie, ze szukasz sobie dziewczyny co gra w gierki dla dzieci :potter:
Opublikowano 6 maja 201014 l Przyznaj sie, ze szukasz sobie bibliotekarki co gra w gierki dla dzieci :potter: fix'd