Skocz do zawartości

potrzebne kumate dziewczyny

wenkroy7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam szukam obeznane z tematyka konsolowa dziewczyny do nowego autorskiego projektu (cos na ksztalt forum) zainteresowane po szczegoly zapraszam na gg 3378028 mile widziane j. Angielski w stopniu chociaz podstawowym;), ciekawy sposob pisania np newsow, chec dzielenia sie

z innymi swoja wiedza i przemysleniami, zamilowanie do konsol ze wskazaniem na playstation.

Dziewczyny zajmowaly by sie publicystyka na portalu przeznaczonym dla graczy. Spojrzenie na gry oczami dziewczyn, cos nowego swiezego.

Edytowane przez wenkroy7
Opublikowano
  W dniu 12.02.2010 o 20:50, Mr. Blue napisał(a):

Nie raz i nie dwa

Z każdej strony :P

A tak na poważnie to poszukaj też na N+, tam jest ich kilka, a przynajmniej były przed rozpanoszeniem się fanboy'i XO. Teraz to ciężko stwierdzić.

Opublikowano

(pipi)a, o dziwo obędzie się bez hejtu z mojej strony. To nie jest żart, w pewnym stopniu jestem w to zaangażowany, nasz autorski pomysł nie wypalił, ale jest szansa żebyśmy się podczepili pod znaną stronę. Jednym słowem to nie jest prowo.

Opublikowano

autor moglby chociaz napisac konkrety , co zamierza robic i czemu potrzbuje dziewczyn? czy to ma byc portal o grach dla dziewczyn? czy tak poprostu chce poderwac przy okazji?

bo tak w ciemno to wątpie by sie jakas zgłosiła , nawet gdyby tu była

Opublikowano
  W dniu 12.02.2010 o 22:11, blazej10 napisał(a):

Zależy nam na tym, aby dziewczyny opisały swoje wrażenia z gry, tworzyły okołogrowe felietony, po prostu inne spojrzenie na gaminig ;)

jednym zdaniem nie zdziałasz. szczegóły, pytania.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  W dniu 1.04.2010 o 08:08, ruda_jadzka napisał(a):

Ja jestem CHĘTNA :D Napisz dokładnie o co kaman :)

Kiepsko bedzie, bo dziewczyny z grupowca juz w pewnym sensie cos robia poza tylko graniem i jezeli chcesz pomocy na bazie fun to chyba noc nie zdzialasz kazda z nas jest tu w pewnej mierze zwiazana z branza... niestety:D Ale jak chcesz to wkleje ten post w New girls of war moze ktoras bedzie chetna...

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 4.05.2010 o 20:56, Ukyo_Tachibana napisał(a):

Nina ty się akurat nie masz czym przejmować bo kolega wyraźnie pyta o kumate dziewczyny :>

Ukyo wybitnie sie tu z Ninka zgodze:P hmmm a czy kumate czy nie to juz nie wam rodzie meski osadzac wszak wasze interesa z natury rzeczy siedza gdzie indziej:P

Edytowane przez Ewcikson
Opublikowano

I tak pewnie skończycie jak wszystkie panny z takich ogłoszeń

Bez paszportu, pochylając się nad starymi obrzydliwymi dziadami, aby zarobić na bułkę

• Plusik 2
Opublikowano
  W dniu 5.05.2010 o 22:32, gekon napisał(a):

I tak pewnie skończycie jak wszystkie panny z takich ogłoszeń

Bez paszportu, pochylając się nad starymi obrzydliwymi dziadami, aby zarobić na bułkę

Ej Błażej, to ze mną miałeś sprzedawać Polki do niemieckich burdeli.

Opublikowano

Jestem w to zaangażowany, a Ty tutaj jeszcze z tym wyskakujesz :D.

Dziewczyny nie będą stanowiły same robiły- chodzi o ich spojrzenie, o którym wiele stron/pism zapomina.Tylko tyle i aż tyle ;)

• Plusik 1