Opublikowano 11 lutego 201015 l caly czas zbieralem adam i w tej chwili mam 850 jednostekjakim cudem dalej nie mam acziwa Gather 600adam with little sisters?
Opublikowano 11 lutego 201015 l Bo może harvestujesz, a nie adoptujesz siostrzyczek? A w achivie chodzi o to, żeby to siostrzyczka sama zebrała ADAMa? Nie grałem, zgaduję tylko.
Opublikowano 11 lutego 201015 l Zgadujesz ale dobrze trafiasz, w achievie tym chodzi o to żeby to LS pod twoją "eskortą" zebrała ADAM'a.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Mam pytani co do aczika z multi Mother Goose Save your first Little Sister in a non-private match. w jakim trybie to trzeba zrobić .Capture the sister czy grab adama ?. Ja także już skończyłem singla jako ten dobry BD ,teraz cioram jako zły i zbieram audio oraz inne acziki . Ale co mi się spodobało nawet bardzo to multi .Byłem bardzo negatywnie nastawiony do tego , po pierwszej 1h wręcz zdegustowany okropnie ,ale po kolejnej godzinie gry grało się całkiem fajnie żeby nie powiedzieć że super .
Opublikowano 22 lutego 201015 l jesteś pewien ? Bo uratowałem jedną siostrzyczkę w Capture the sister i doniosłem to tej dziury gdzie się chowa ,w dodatku był to zwycięski punkt .Aczik nie wpadł