Skocz do zawartości

Bioshock 2

Featured Replies

Opublikowano

caly czas zbieralem adam i w tej chwili mam 850 jednostekjakim cudem dalej nie mam acziwa Gather 600adam with little sisters?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo może harvestujesz, a nie adoptujesz siostrzyczek? A w achivie chodzi o to, żeby to siostrzyczka sama zebrała ADAMa? Nie grałem, zgaduję tylko.

Opublikowano

Zgadujesz ale dobrze trafiasz, w achievie tym chodzi o to żeby to LS pod twoją "eskortą" zebrała ADAM'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytani co do aczika z multi

Mother Goose

Save your first Little Sister in a non-private match.

w jakim trybie to trzeba zrobić .Capture the sister czy grab adama ?.

Ja także już skończyłem singla jako ten dobry BD ,teraz cioram jako zły :diablo: i zbieram audio oraz inne acziki . Ale co mi się spodobało nawet bardzo to multi :D .Byłem bardzo negatywnie nastawiony do tego , po pierwszej 1h wręcz zdegustowany okropnie ,ale po kolejnej godzinie gry grało się całkiem fajnie żeby nie powiedzieć że super .

:)

Opublikowano

jesteś pewien ?

Bo uratowałem jedną siostrzyczkę w Capture the sister i doniosłem to tej dziury gdzie się chowa ,w dodatku był to zwycięski punkt .Aczik nie wpadł :/

Opublikowano

ja zrobiłem to w tym trybie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak zdobyć sekretnego aczika Paid respect to the founder of Rapure?