snoorski 0 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 caly czas zbieralem adam i w tej chwili mam 850 jednostekjakim cudem dalej nie mam acziwa Gather 600adam with little sisters? Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Bo może harvestujesz, a nie adoptujesz siostrzyczek? A w achivie chodzi o to, żeby to siostrzyczka sama zebrała ADAMa? Nie grałem, zgaduję tylko. Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Zgadujesz ale dobrze trafiasz, w achievie tym chodzi o to żeby to LS pod twoją "eskortą" zebrała ADAM'a. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Mam pytani co do aczika z multi Mother Goose Save your first Little Sister in a non-private match. w jakim trybie to trzeba zrobić .Capture the sister czy grab adama ?. Ja także już skończyłem singla jako ten dobry BD ,teraz cioram jako zły i zbieram audio oraz inne acziki . Ale co mi się spodobało nawet bardzo to multi .Byłem bardzo negatywnie nastawiony do tego , po pierwszej 1h wręcz zdegustowany okropnie ,ale po kolejnej godzinie gry grało się całkiem fajnie żeby nie powiedzieć że super . Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 jesteś pewien ? Bo uratowałem jedną siostrzyczkę w Capture the sister i doniosłem to tej dziury gdzie się chowa ,w dodatku był to zwycięski punkt .Aczik nie wpadł Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Jak zdobyć sekretnego aczika Paid respect to the founder of Rapure? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi