Mati 6 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 No wiec jakis czas temu kupilem na allegro hub usb. Huba podlaczylem, ok - dzialal jakis czas, potem mialem problemu z bluetoothem do niego podlaczonym. Wyciagnalem go i wsadzilem w jego miejsce tego bluetootha, teraz chcialem znowu go podlaczyc to ok. Prad jest bo dioda sie swieci ale komp wywala komunikat, ze nie rozpoznano urzadzenia usb i jak wsadze w niego pendrive to mi go nie czyta, a kompa mam zabudowanego w biurko i mislabym co chwile go wylaczac wyciagac wsadzac pena i wsadzac. Oszalec mozna, ten hub zaoszczedzi mi troche roboty, no ale ale nie dziala ;/ Sterownikow do niego nie mam bo wczesniej potrzebne nie byly, macie jakies pomysly? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Ja mam. Nie kupuj smieci na allegro. Lepiej bylo isc do marketu i kupic kabel przedluzajacy usb za 20zl albo hub. Huby z marketu sa badziewne, ale zazwyczaj to jakis tracer, genius ktory mimo swojej maksymalnej ch ujowatosci, to jednak dziala dluzej niz tydzien. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 ...a jeśli nawet się zepsuje po tym tygodniu, to prościej iść do marketu wymienić niż bawić się wysyłkę syfu za 15pln. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 18 lutego 2010 Autor Opublikowano 18 lutego 2010 przedluzenie mam, ale to tylko 1 wejscie jest.. na razie na nim lece bo innego wyjscia nie mam, a tum hubem porzucam przez okno w ludzi jak sie cieplo zrobi.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi