artas25 4 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Witam jako że niema tego tematu to go zakładam. Szukamy chętnych do gry w klanie żeby siać rozpierduche na całego gramy VALOREM. Jak ktos chętny słać do mnie info. Mój id. artas25porky. Cytuj
AngryParamedic 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 ja takze jestem bardzo chetny do gry : ). moj tag : AngryParamedicPL, posiadam headset. w razie czego bede jutro w domu to moge pododawac chetnych i tez prosze o dodanie. pozdrawiam Cytuj
evelan 0 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) Jeśli ktoś gra S.V.E.R.-em i chce grac z nami to niech pisze na PSN do mnie to mu podam kiedy gramy Edytowane 23 marca 2010 przez evelan Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:( Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:( Od kiedy SVER ma lepsze wyposażenie ? w tej grze 90% sukcesu zależy od ludzie z którymi/przeciw którym grasz a nie od broni /map ... Edytowane 29 marca 2010 przez TaKeShiX Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 A ja zaliczyłem już Raven i Valor i jestem wreszcie znów w SVER . Tak więc jak by ktoś chciał pograć pisać na PSN Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 koledzy pisze do was w sprawie meczyku a wy nic Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) A w której frakcji grasz? Ja obecnie gram w Raven, ale tylko i wyłącznie dla pucharku - hejtuję tę frakcję Mam u nich 55 level, więc wkrótce przenoszę się do Valor, a po vetku u nich wracam do ukochanego i jedynego słusznego SVER Jak ktoś obecnie również kończy żałosny Raven, a potem chce pograć w Valor, to zapraszam na psnid: juve26_rox Edytowane 4 kwietnia 2010 przez bountyhunter Cytuj
BednarPL 0 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 wszyscy chętni dobrze grający nie narzekający na byle duperele zapraszam do siebie na MAGa id BednarPL oczywiście RAVEN Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie. Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie. Wczoraj była 3 godzinna konserwacja serwerów. Za to dzisiaj do 22 do 24 będzie można się natknąć w grze na developerów(oznaczeni jako klan ZIP ) Cytuj
slonik 1 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Odswieżam temat z okazji mozliwości składek na gre ( więcej ludzi kupi). Zapraszam do wspólnej zabawy. Osobiscie gram teraz Valor. Moje id: roz_pierdalacz Cytuj
dżar 166 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Panowie gra ktoś w to nadal? Ostatnio się na nowo wkręciłem po tym jak BC2 zaczęło sobie robić jaja ze statami. Id w podpisie, Raven. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Ja gram caly czas staram sie obic na DLC ale ciezko zlapac ludzi, co do eqp to niewiem jak sie ma sprawa z VLR i REV ale karabin swer daje rade 45 pestek + potrojny pancerz i kosa w lapie naprawde daja rade Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Odkopuje temat Takie pytanie do osób posiadających swoją kopie z grą, a mianowicie... ktoś w to jeszcze gra, czy serwery świecą pustkami? Edytowane 6 kwietnia 2012 przez C-Boy Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Zawsze jest dużo ludzi do grania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi