Opublikowano 16 lutego 201015 l Witam jako że niema tego tematu to go zakładam. Szukamy chętnych do gry w klanie żeby siać rozpierduche na całego gramy VALOREM. Jak ktos chętny słać do mnie info. Mój id. artas25porky.
Opublikowano 16 lutego 201015 l ja takze jestem bardzo chetny do gry : ). moj tag : AngryParamedicPL, posiadam headset. w razie czego bede jutro w domu to moge pododawac chetnych i tez prosze o dodanie. pozdrawiam
Opublikowano 23 marca 201015 l Jeśli ktoś gra S.V.E.R.-em i chce grac z nami to niech pisze na PSN do mnie to mu podam kiedy gramy Edytowane 23 marca 201015 l przez evelan
Opublikowano 29 marca 201015 l Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:(
Opublikowano 29 marca 201015 l Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:( Od kiedy SVER ma lepsze wyposażenie ? w tej grze 90% sukcesu zależy od ludzie z którymi/przeciw którym grasz a nie od broni /map ... Edytowane 29 marca 201015 l przez TaKeShiX
Opublikowano 29 marca 201015 l A ja zaliczyłem już Raven i Valor i jestem wreszcie znów w SVER . Tak więc jak by ktoś chciał pograć pisać na PSN
Opublikowano 4 kwietnia 201014 l A w której frakcji grasz? Ja obecnie gram w Raven, ale tylko i wyłącznie dla pucharku - hejtuję tę frakcję Mam u nich 55 level, więc wkrótce przenoszę się do Valor, a po vetku u nich wracam do ukochanego i jedynego słusznego SVER Jak ktoś obecnie również kończy żałosny Raven, a potem chce pograć w Valor, to zapraszam na psnid: juve26_rox Edytowane 4 kwietnia 201014 l przez bountyhunter
Opublikowano 4 maja 201014 l wszyscy chętni dobrze grający nie narzekający na byle duperele zapraszam do siebie na MAGa id BednarPL oczywiście RAVEN
Opublikowano 12 maja 201014 l Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie.
Opublikowano 14 maja 201014 l Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie. Wczoraj była 3 godzinna konserwacja serwerów. Za to dzisiaj do 22 do 24 będzie można się natknąć w grze na developerów(oznaczeni jako klan ZIP )
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Odswieżam temat z okazji mozliwości składek na gre ( więcej ludzi kupi). Zapraszam do wspólnej zabawy. Osobiscie gram teraz Valor. Moje id: roz_pierdalacz
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Panowie gra ktoś w to nadal? Ostatnio się na nowo wkręciłem po tym jak BC2 zaczęło sobie robić jaja ze statami. Id w podpisie, Raven.
Opublikowano 13 marca 201114 l Ja gram caly czas staram sie obic na DLC ale ciezko zlapac ludzi, co do eqp to niewiem jak sie ma sprawa z VLR i REV ale karabin swer daje rade 45 pestek + potrojny pancerz i kosa w lapie naprawde daja rade
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Odkopuje temat Takie pytanie do osób posiadających swoją kopie z grą, a mianowicie... ktoś w to jeszcze gra, czy serwery świecą pustkami? Edytowane 6 kwietnia 201212 l przez C-Boy