Fenix 3 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Cena 7,99 zł Numer dostępny od 20.02 (sobota) Jedna z najtrudniejszych końcówek za nami. Udało się? Okaże się, w momencie gdy w sobotę numer będzie wszędzie dostępny. Prenumerata została wysłana w czwartek 18 lutego. Prenumeratorzy, wyczekujcie więc listonoszy. Ja wracam do dema BF:BC2. Jeszcze tylko 2 tygodnie. Swoją drogą, tytuł stworzony dla multi. Pełne (?) recenzje już się pojawiają podczas gdy faktycznie wojna rozpocznie się dopiero w przyszłym miesiącu. Rzetelność i dobre samopoczucie niektórych redaktorów czasem mnie zadziwia. Początek 2010 roku wypada nad wyraz okazale. W styczniu była Bayonetta, w lutym Mass Effect 2, w marcu mamy dwóch bohaterów - BioShock 2 i Heavy Rain. Ten drugi w ostatnich dniach dosłownie ?wyskakiwał z lodówki?, przypominając mi listopadowy hype na Modern Warfare 2. Mnie również się udzieliło, do tego stopnia, że korzystając z ubikacji czy wsiadając do samochodu miałem skojarzenia z grą. Jeszcze trochę, a zacząłbym przyporządkowywać swoje myśli do 4 przycisków pada. Ten najbardziej pobudzający wyobraźnię tytuł ostatnich kilkunastu (jeśli nie kilkudziesięciu) miesięcy został ograny przez czwórkę naszych redaktorów. Opinie są różne, rozrzut ocen od 7 do 9. Ale te kontrowersje nie zaszkodzą produkcji Francuzów, ba, wręcz przeciwnie. W redakcji na przykład, każdy ma ochotę sprawdzić osobiście, czy Myszaq z Kosem mieli rację. Nie zdradzając nic więcej, zapraszam do recenzji, którą śmiało możecie czytać, nie bojąc się spoilerów. W recenzjach prócz dwóch wyżej wymienionych produkcji znalazło się sporo głośnych tytułów, nie wszystkie jednak spełniły pokładane w nich nadzieje. (...) Ograliśmy również kody Just Cause 2 i Battlefield: Bad Company 2. Ten drugi w Sztokholmie, w siedzibie DICE. Zapowiada się cudnie. Mamy dla Was również sporo tematów okołogrowych, choćby dość obszerny materiał o odbiornikach, odpowiadający na wiele powtarzających się pytań - LCD, plazma czy projekt? A może monitor? Opisujemy zalety i wady każdej z tych opcji. Słyszeliście o akcji ?Nie przerabiam, nie kradnę?? Na przełomie stycznia i lutego było o niej głośno, bo przedsięwzięcie polskiego Microsoftu spotkało się z reakcją, a raczej kontrakcją, która przycisnęła firmę do podjęcia kroków związanych z polskim Xbox Live. Dosyć kuriozalna to sytuacja, na której finał wciąż czekamy. Polecam również lekturę ?Okiem Maniaka? Butchera oraz ?Konsole 4ever?? Urala, którzy w swoich tekstach skupili się na dość nośnym temacie - 3D w ujęciu gamingowym. Zax w Kąciku RPG również dostarczył miłej lektury. Polecam z punktu widzenia Czytelnika, którym ja też poniekąd jestem. Do przeczytania za miesiąc. ? [sciera@psxextreme.pl] CO NOWEGO 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA FALLOUT: NEW VEGAS GRAN TURISMO 5 LAST GUARDIAN, THE TRAUMA TEAM PLAYTESTY BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 JUST CAUSE 2 MODNATION RACERS HARDKOR EWOLUCJA BOHATERÓW GRABIEŻCY GRACZPOSPOLITA KONSOLE 4EVER? LCD, PLAZMA CZY PROJEKTOR? OD GRACZA DLA GRACZY OKIEM MANIAKA POWRÓT DO PRZESZŁOŚCI - ATARI 2600 SZMUGLER TO BYŁO GRANE WYJŚĆ Z TEJ GRY Z TWARZĄ WARTE UWAGI AKCJA - REAKCJA. EFEKT? CIĘŻKI DESZCZ, CIĘŻKA OCENA CZARNE KONIE 2010 ROKU ECHA Z RAPTURE IPOD TOUCH - POLECAMY KONKURS ALIENS VS PREDATOR KONKURS SILENT HILL: SHATTERED MEMORIES POWRÓT HARDKOROWCA REGION FILMOWY WYWIADY ZGRENTGEN - MODERN WARFARE 2 RECENZJE PS3 ALIENS VS PREDATOR BAND HERO BIOSHOCK 2 DANTE'S INFERNO HEAVY RAIN MAG SINGSTAR POP EDITION SONIC & SEGA ALL-STARS RACING TORNADO OUTBREAK VANCOUVER 2010 WHITE KNIGHT CHRONICLES XBOX360 ALIENS VS PREDATOR BAND HERO BIOSHOCK 2 DANTE'S INFERNO SONIC & SEGA ALL-STARS RACING TORNADO OUTBREAK VANCOUVER 2010 Wii FINAL FANTASY CC: CRYSTAL BEARERS NO MORE HEROES 2: DESPERATE STRUGGLE RABBIDS GO HOME TATSUNOKO VS CAPCOM: ULTIMATE ALL-STARS POCKET ARMY OF TWO: THE 40TH DAY ATELIER ANNIE: ALCHEMISTS OF SERA ISLAND PUZZLE CHRONICLES SANDS OF DESTRUCTION GRY BEZ TEKTURY ASSASSIN'S CREED II: BATTLE OF FORLI DRACULA UNDEAD AWAKENING VANDAL HEARTS: FLAMES OF JUDGMENT Cytuj
Jacek Smolak 1 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 O! Co nowego: LAST GUARDIAN, THE No... skąpo było ostatnio z newsami na temat tej gry. Oba kciuki w górę! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) 1. RECENZJA: White Knight Chronicles 2. RECENZJA: Heavy Rain 3. PLAYTEST: Just Cause 2 4. ZGRENTGEN: Modern Warfare 2 To dla mnie priorytety, mięsko które przeczytam najpierw. Obym jutro rano dorwał numer. Edytowane 19 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Lipa, że nr wychodzi w sobotę, bo pewnie znowu nie będę go mógł nigdzie dostać przed poniedziałkiem Cytuj
BornToDie 0 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) Ciekaw jestem recenzji Heavy Rain, White Knight Chronicles, Bioshock 2 Co nowego - tez wygląda co najmniej ciekawie: Fifa 2010 World Cup, Las Guardian... do tego playtest Bad Company 2 !! Taki numer mi się podoba Pozostałe tematy równie ciekawe - pozostaje Wam pogratulować, podziękować i kupić.. btw. Okładka jest e-k-s-t-r-a - niech sobie inni piszą co chcą! Edytowane 19 lutego 2010 przez BornToDie Cytuj
Kredo 0 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 HEAVY RAIN, MAG, WHITE KNIGHT CHRONICLES i w końcu jakieś info o LAST GUARDIAN . Okładka rządzi, ale napis pod origami można sobie było odpuścić. No to wyczekuję nowego numeru z niecierpliwością. Jak każdego zresztą =). Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) coooo?! nie ma tryliarda napisów na okładce?? czy wyście oszaleli a tak serio to liczę na przydługawą i w miarę bezspoilerową reckę (Myszaq dostał mam nadzieję) Hewi Rejna - wiadomo, główne danie numeru jest Bad Company 2, jest Dante i Bioshock - jest wszystko co potrzeba, na razie nie ma was za co z(pipi)ć Edytowane 19 lutego 2010 przez black mamba Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Jaka zawartość by nie była i tak kupuje co miesiąc. Ciekawe co zgarnął HR i Bioshock 2 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Kto pisał recenzję HR? Mam nadzieję, ze Myszaq (opinie kosa już znam, wgniotła mnie w fotel tak na marginesie, ziarno niepokoju kiełkuje). Jak Torba....potnę się. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Też obstawiam, że Myszaq. W końcu filmy to jego działka ;]. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ze wstępniaka można wywnioskować, że reckę pisali Koso i Myszaq. Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 ja pisalem... z marcinem kosmanem... jeden z nas pod koniec zostal zabity przez Zabojce z Origami... bo zabojca jest.... muahahahahaah.... ja nim jestem! Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 to możemy się spodziewać oceny 8+/9-, zwłaszcza ze Kosowi HR jakoś nie podpasował (recka na gamezilli) Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Prenumerata w skrzynce ;] Numer wydaje sie jakis ciezki, ale stron ma 100. Dziwne. Numer wypasiony, brakuje ino recki FF13 Cytuj
koso 114 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Jakich czasów dożyliśmy, "8" i od razu "nie podpasował" 8 to bardzo wysoka ocena, 8 oznacza bardzo dobrą grę - a to z kolei oznacza, że Heavy Rain bardzo mi się podobał. Recenzja z Myszaqiem to inna bajka, mamy nadzieję, że Wam się spodoba - bo w założeniu miała być niebanalna. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 kupie właściwie tylko dla recki AvsP no i dla felietonów Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Jutro kupuje z samego rana,nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak najarany na nowy numer ,masa świetnie zapowiadających sie recenzji i zapowiedzi,również publicystyka jak i inne teksty zapowiadają sie bardzo ciekawie,a wszystko w pięknej okładce z HR Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ja tam zawsze zaczynam od recenzji filmów. Gry to tylko dodatek Okładka świetna. Bez tekstu "...czy to już film, czy jeszcze gra?" chyba wyglądała by lepiej. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Miłego kupowania Ja już nr dostałem ;p dzisiaj mi przysłali ;d wieczorem poczytam. ;dd Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Moja dziewczyna będzie zachwycona okładką,szkoda że nie bedzie dane jej pograć. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 A mnie obok tych wszystkich tytułów pokroju Heavy Rain i Bioshock 2 ciekawi artykuł o czarnych koniach 2010 r., tak naprawdę większość portali i gazet skupia się na wielkich tytułach które na pewno nie zawiodą, a przecież mamy całą paletę mniejszych tytułów które mogą wszystkich zaskoczyć. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Jakich czasów dożyliśmy, "8" i od razu "nie podpasował" 8 to bardzo wysoka ocena, 8 oznacza bardzo dobrą grę - a to z kolei oznacza, że Heavy Rain bardzo mi się podobał. Recenzja z Myszaqiem to inna bajka, mamy nadzieję, że Wam się spodoba - bo w założeniu miała być niebanalna. No nie opowiadaj, że nie oczekiwałeś od HR czegoś więcej niż gry na 8...Fahrenheit'owi wystawiłeś swego czasu -9 (o ile pamięć nie myli). Sam jestem cholernie ciekaw tej gry, powiem ci nawet, że miałem nie ogrywać dema ale zrobiłem to przez twoją ósemkę chapter z dedektywem-astmatykiem mnie powalił, drugi, z policjantem już nie bardzo...a na pewno mniej. No nie wiem już sam. Ale recenzja Koso+Myszaq= idealne combo do tej gry. Czekam z niecierpliwością. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 dla mnie najwazniejsze sa recenzje Heavy Rain i Bioshocka 2. Zgrentgen rowniez zapowiada sie ciekawie. powinno byc grubo Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 brak numeru w kolporterach, sa gdzies indziej moze? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 W Gdańsku to samo ;/. Ani w Kolporterze ani w Ruchu, w miejscach gdzie zawsze jest w dniu premiery. Fuck. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi