Skocz do zawartości

PSX Extreme #151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Fenix, wiesz co? Bulwers userów co do spóźnienia powinien cie napawać w sumie optymizmem. Ludzie nadal łakną PE.

Kolejny raz motywuje mnie to do zlania tematow o nowym numerze. Kto chce to kupi i sam sie przekona co w srodku i na okladce ;P

Nie róbcie z siebie N+

A dla mnie to nie problem, że nie ma w kiosku w mym mieście dzisiaj, poczekam do poniedziałku i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś też tak miałem ze musiałem mieć jak najszybciej ukochaną gazete,a teraz jak widze reakcje fenixa to też mam z tego zlewe :P

Troche sie z Toba zgodze taka reakcja dziwi (Fenix nie obrazaj sie prosiemy:))

Edytowane przez JacekW
Opublikowano

1. Kolejne potwierdzenie słuszności wybrania opcji prenumeraty- numer czekał w skrzynce jeśli mnie pamięć nie myli w sobotę, więc niestety omija mnie urocza histeria pt. "Łojbożesz, pomimo objechania całego miasta będę miał gazetkę 2 dni później"

2. Co do numeru:

- Świetna okładka, choć tekst "czy to już film..." spokojnie można było sobie darować, bo psuje minimalistyczny, prosty ale sugestywny klimacik.

- Co do mięska, czyli recenzji HR- dobrze że wzięli się za nią Myq i Koso, bo z całym szacunkiem dla Butchera, to ta dwójka ma 'lżejsze pióro', ten rodzaj luzu i wyjścia poza sztywny schemat recki, który właśnie tutaj musiał być zastosowany i w konsekwencji tekst b.dobry, i co najważniejsze pozbawiony spojlerów, których obecność byłaby zbrodnią... btw- reklamy HR też świetne, dowodzą że na tym polu można wymyślić coś fajnego

- poza tym: za mało Hiva- listy pod redakcją Butcha to już nie to samo i bez " Hivowych debili i półdebili miesiąca itp itd" IMO rubryka traci na znaczeniu. Zax jak zawsze w dobrej formie- rzadko zdarza się żeby, że tak powiem: 'nowe było lepsze od STARego', ale w tym przypadku jest dokładnie tak, w RPGi w zasadzie nie gram ale jego teksty zawsze czytam z przyjemnością.

Opublikowano

wielki plus dla Redakcji za to, ze przy wiekszosci recenzji najglosniejszych tytulow sa takze opinie i oceny innych osob, wiem ze nie zawsze sie da ale utrzymujcie taka tendencje

(...) Zax jak zawsze w dobrej formie (...), w RPGi w zasadzie nie gram ale jego teksty zawsze czytam z przyjemnością.

+1, btw gratuluje Zax awansu

Opublikowano

Plotka głosi, że gdzieś w numerze są dla mnie pozdrowienia, czy ktoś to potwierdzi bo niestety w Empiku PE jeszcze nie mieli?

Są na stronie 135 w lewym dolnym narożniku wydrukowane do góry nogami żółtą czcionką na białym tle

Opublikowano

Okładka gustowna - jeśli tak można określić okładkę :)

Już nie mogę się doczekać momentu kiedy zasiądę do recenzji Heavy Rain, intryguje mnie ta ocena, za to Was cenie, nie poddajecie się ogólnoświatowej histerii hypowej tylko piszecie rzetelne recenzje.

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać momentu kiedy zasiądę do recenzji Heavy Rain, intryguje mnie ta ocena, za to Was cenie, nie poddajecie się ogólnoświatowej histerii hypowej tylko piszecie rzetelne recenzje.

Hypeowi to najwyżej na strzelaniny Ulegacie i wszystkie "dziewiątkują" jak leci.

Opublikowano
Redaktor Marcin Kosman, zwany debeściakiem mniejszym, jest już w trzecim rozdziale Heavy Rain... Jest właśnie na pierwszym tropie seryjnego Zabójcy z Orgiami

Korekta chyba przysnęła.

Opublikowano

Okladka dobra, klimatyczna. Numer kupilem dzisiaj, w sobote nie szlo znalezc PE w kiosku. Przegladnalem na szybko i jest co czytac, cieszy ocena Heavy Rain - nie ulegacie hypowi. Czy recka dobra to zobacze pozniej. Cieszy tekst o Rapture z 1 czesci Bioshocka. No jest co czytac, odezwe sie za jakis czas.

Opublikowano (edytowane)
Redaktor Marcin Kosman, zwany debeściakiem mniejszym, jest już w trzecim rozdziale Heavy Rain... Jest właśnie na pierwszym tropie seryjnego Zabójcy z Orgiami

Korekta chyba przysnęła.

Oja! Straszne.... Nie było się już czego czepiać? W sumie fajnie to brzmi :sweat:

Papier znowu zmieniliście i okładka nie jest już taka twarda. No i to tyle po wstępnym przekartkowaniu. xD

Nie zmienili. Nadal mi się środkowa strona odczepia od zszywaczy:)

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

hmmm, a mi jest przykro, ze jako prenumerator pierwszy raz nie dostałem gazety i teraz nie wiem czy mam czekać czy sobie kupić w kiosku...

Opublikowano

Papier znowu zmieniliście i okładka nie jest już taka twarda. No i to tyle po wstępnym przekartkowaniu. xD

Ha! Mam to samo :/ A już myślałem, że pani z kiosku się za bardzo na moim egzemplarzu wyżywała... ;)

Tak z innej beczki jeszcze:

- Czy tylko mi się wydaje czy zdjęcia w recenzji Heavy Rain są strasznie rozjaśnione? Jakby się ktoś gammą dla hecy bawił.

- Wie ktoś może co takiego zrobili Hiv, Myszaq i Kali, że ich tak Ściera i Loki objechali? :>

--

Pozdrawiam, Rudiok

Opublikowano (edytowane)

Korekta chyba przysnęła.

Oja! Straszne.... Nie było się już czego czepiać? W sumie fajnie to brzmi :sweat:

To samo, 2 numery z rzedu wypadaja jedna lub dwie srodkowe strony :/

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Niestety mi też w 2 lub 3 ostatnich numerach przy pierwszym dotarciu do środkowej kartki ta wypada z jednego ze zszywaczy <_<

Poza tym numer bardzo ok i świetna okładka :thumbsup: