Paliodor 1 761 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Coz nie bede sie rozpisywal. Moje ulubione pozycje to: GTO, i pozostale tytuly zwiazane z Onikuka. Ghost in the shell Ghost in the shell 1,5 Ghost in the shell 2: MMI Dragonball\DBZ Heat Love Hina Cytuj
ubol 59 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Eden Dragon Ball Naruto Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Karate shoukoushi Kohinata Minoru. No po prostu jedwabista manga. Ma już 37 vol. a z tego co widziałem to chyba tylko 22ch przetłumaczyli. Świetnie sie czyta, fajne postacie i jedwabista kreska(taka coś miedzy powagą a dużymi oczami). Jak ktoś by miał okazje przeczytać to polecam. Oprócz tego Code Breaker. Tutaj już bardziej standardowo, super moce, organizacja, główny bohater kogoś szuka itp. Jednak postacie tutaj również powinny przypaśc do gustu(Sakurakouji). Tłumaczenia są do tyłu chyab tylko z 2 chapterami to można być na bieżąco. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) Wpadłem przez przypadek na tytuł "Girl in Heels" , troszkę dziwna pozycja, dziwna kreska i dziwne story...główna bohaterka mnie wkurza strasznie swoim dziwnym biernym zachowaniem >.< ale tak jakoś czekam na kolejny chapter. Edit: ah nie jest to manga, tylko manhwa, ale jest bardzo blisko więc o tym piszę Edytowane 11 grudnia 2009 przez sakiu Cytuj
szaden 228 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Zachęcam wszystkich do zapoznanie się z dwoma seriami Inoue Takehiko- Vagabond i Real. Jak dla mnie masterpice Edytowane 20 grudnia 2009 przez szaden Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ostatnio pisalem ze zaczelem czytac ga-rei po obejrzeniu anime. Teraz chcialbym ja polecic kazdemu komu sie anime podobalo. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Jeśli ktoś lubi inteligentne postaci (House etc.) połączone z akcją trzymającą ciągle w napięciu to polecam Death Notea. Ma tylko 12 tomów, więc jest krótko, zwięźle i baardzo interesująco. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 (edytowane) 20th Century Boys - to jest manga która zdetronizowała u mnie wielkiego Berserka. Moc i miazga z orzeszków. Konstrukcja fabuły, wydarzeń, postacie itd - najpotężniejsze co do tej pory czytałem. Na chama można tą serię porównać do Death Note, z tym, że DN przy "chłopcach" jest malutki i żałosny. Cieżko mi uwierzyć, że nikt z tego jeszcze nie zrobił anime (powstały za to 3 pełnometrażowe filmy). Edytowane 26 stycznia 2010 przez Aramis Cytuj
Yamaneko22 3 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Berserk, Vagabond, Hellsing, Dr Slump (no co?;P), Slayers Cytuj
CELL767 0 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Video Girl AI Hiroszima Futari Ecchi Wampirzyca Karin Innych nie czytam, bo dla mnie Anime>manga i szkoda mi czasu, a i po necie krążyć i szukać skanów nie chce mi się. Cytuj
google 0 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 moje ulubione mangi to Bleach Fullmetal Alchemist Dragon Ball Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 I w wolnych chwilach kolekcjonujesz kapsle z Beyblade'a i karty z Yu Gi Oh! Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Jestem w trakcie czytania Shamo. Polecam ją głównie z powodu swojej oryginalnosci. Główny bohater nie jest jakimś super prawym shonenem, wręcz przeciwnie jest s(pipi)vielem, nie obchodzi go opinia społeczeństwa. Ukazuje świat bardziej z tej złej strony oraz ze dobro nie zawsze musi wygrać ze złem. Polecam. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 Samotny Wilk i Szczenię Świetna seria tylko szkoda, że nie została wydana w całości po Polsku- u nas wyszło tylko 7 tomów o ile dobrze pamiętam :confused: Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 moje ulubione mangi to highschool of the dead i dragon ball bo tylko takie czytałem Cytuj
Konata 1 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 (edytowane) Naruto, Soul Eater i w sumie Bleach, ale autor robi czasem nawet tygodniowe przerwy, by zobaczyć co spier.olił w fabule i jak to naprawić ;D Edytowane 28 lipca 2010 przez Konata Cytuj
szaden 228 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Naruto, Soul Eater i w sumie Bleach, ale autor robi czasem nawet tygodniowe przerwy, by zobaczyć co spier.olił w fabule i jak to naprawić ;D Domyślam się, że nie czytałeś żadnych innych mang Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Chyba zabieram się w końcu za Berserka, tego Shamo też obadam. Polećcie jeszcze coś uberkozackiego, a co nie ma swojego odpowiednika w postaci anime. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Tak. Vagabond jest jak berserk dla mnie. Świetna kreska, postacie, historia troche zmieniona w stosunku do tej prawdziwej( w zasadzie to całkiem, ale są wspólne motywy). Jedna z najlepszych mang w ogóle. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Tak. Vagabond jest jak berserk dla mnie. Świetna kreska, postacie, historia troche zmieniona w stosunku do tej prawdziwej( w zasadzie to całkiem, ale są wspólne motywy). Jedna z najlepszych mang w ogóle. Zgadzam całkowicie, z tymże od momentu śmierci matki Matachachiego historia trochę siadła, jednakże nadal jest ponad przeciętną. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Damn, właśnie się dowiedziałem, że Shamo ma tylko 257 chapterów i od 2006 jest na wstrzymaniu przez jakieś prawa autorskie, czyli już raczej tego nie wznowią. Fak. Cytuj
Konata 1 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Naruto, Soul Eater i w sumie Bleach, ale autor robi czasem nawet tygodniowe przerwy, by zobaczyć co spier.olił w fabule i jak to naprawić ;D Domyślam się, że nie czytałeś żadnych innych mang ale nazwę threadu to Ty chyba widzisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi