schabek 5 348 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Jeżeli taki temat był to proszę o usunięcie. Ale szukałem. Bronze Trophies * Cherry - Ukończ trening, Camp Taccoa * First In-Last Out - Ukończ St. Mere Eglise - Pathfinder 1 * Hot LZ - Ukończ St. Mere Eglise - Pathfinder 2 * Longest Day - Ukończ St. Mere Eglise, France (Day) * Operation Overlord - Ukończ Normandy, Route N13 * Winter's Hero - Ukończ Breacourt Manor, France (Day) * High Hopes - Ukończ Bavarian Alps, Germany * Exfil - Ukończ Strasshoff, Germany * The Recce - Ukończ Benouville, France (Night) * Peagasus - Ukończ Benouville, France (Day) * Dambusters - Ukończ Eder Dam, Germany * Lorry Escape - Ukończ Truck Ride to Airfield * Wheels Up - Ukończ Airfield Escape (Day) * Dam the Tallboyz - Ukończ Battleship Tirpitz (Night) * Cold Day in Russia - Ukończ Volga River, Stalingrad (Day) * Meat Grinder - Ukończ Red Square, Stalingrad (Day) * Death Tracks - Ukończ Trainstation * Sewer Rats - Ukończ Stalingrad Sewers (Day) * Ring the Tank - Ukończ Pavlov's House (Day) * The Worker's War - Ukończ Warsaw, Factory (Day) * The People's Battle - Ukończe Warsaw Railyards (Day) * Steel on Target - Ukończ Oder River Country (Day) * Glorious Liberation - Ukończ Oder River Town (Day) * Tank Breaker - Ukończ Hurtgen * Rocket's Red Glare - Ukończ Rocket * Flag Over Reichstag - Ukończ Berlin Silver Trophies * Old Glory - Ukończ misję Amerykanów * Union Jack - Ukończ misje Brytyjczyków * Victory Banner - Ukończ misję Rosjan * Veteran - Przejdź grę na poziomie trudności Regular * Survivor - Ukończ grę bez umierania lub wczytywania punktu kontrolnego * Pea Shooter - Ukończ grę używając tylko pistoletu Gold Trophies * War Hero - Przejdź grę na poziomie trudności Veteran * Hard Charger - Przejdź grę na poziomie trudności Hardened * Bulletproof - Ukończ misję bez otrzymania obrażeń * Golden Club - Ukończ misję używając tylko ataków wręcz * Gunslinger - Zabij przeciwników używając pistoletu, karabinu, pistoletu maszynowego i granatu w misji, nie ginąc Platinum Trophy * Dutiful Soldier - Zdobądź wszystkie trofea Listę bezczelnie skopiowałem z PS3Site. I mam pytanie dot. zaliczenia trophy za przejście gry. Czy mogę od razu przejść gre na weteranie i zalicza mi się wszystki inne poziomy czy muszą każdy z osobna przechodzić?
Gość Kyo Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 "Szukajcie a znajdziecie [...]" http://www.psxextreme.info/topic/84179-call-of-duty-classic/
Rekomendowane odpowiedzi