Skocz do zawartości

Plecaki, torby na ramie

Burth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wielad jaja se robisz prawda? o_O

ta pierwsza torba jest za(pipi)ista prosta brazowa z skory bez zadnych dodatkow imo super co masz jej do zarzucenia?

a ta druga to przeciez ze rzucilem dla zartu przeciez napisalem ze dla fanow nowego cod :D

Opublikowano

Te torby Wielada ... pierwsza jeszcze ujdzie, ale druga to jakaś damska kosmetyczka.

Master szejk dał ten plecak jansporta, który jest brzydki i duży. Ja mam od 4 lat plecak massa zwykły, czarny. Daje radę do szkoły, na basen i trening.

Opublikowano

Hehe Rajner pojechał po bandzie :D

A swoją drogą sam miałem w technikum wojskową kostkę z naszywkami bandów i pomazaną przez ziomków, lansu nie było ale był klimat :)

Teraz mam zwykły plecak pumy sprawdza się, a więcej od niego nie wymagam ...

Gość Grzehoo
Opublikowano (edytowane)

Wolę plecaki. Są ładniejsze, wygodniejsze, pojemniejsze od toreb i można z nimi jeździć na rowerze.

Coś takiego kupiłem:

10591-589393-d.jpg

Edytowane przez Grzehoo
Opublikowano

Grzesiek, preferujesz damskie? ;)

Znalazłem fajną torbę na treningi i na basen FAIRTEXSA. Ma w spodzie specjalną kieszeń na mokre i przepocone rzeczy, termoizolacyjną przegrodę na zimne napoje i inne bajery. Niezła sprawa.

91dafb57875a3b709f2df5a4544e5f04.jpg

643e5eeead623b53cc5f0551df3297b6.jpg

8844d7b3b827e8a87ea6b47b5384f026.jpg

Opublikowano
a ponoc to moj plecak byl chu.jowy

ale w plecaku Toriego chodzi o to zeby byl praktyczny, nie ma wygladac tylko byc urzytecznym :) a ty wstawiles plecak jaki ma 80% uczniow totalnie nijaki.

Gość Grzehoo
Opublikowano (edytowane)
Grzesiek, preferujesz damskie? ;)

Jest bardzo duży, więc raczej nie damski, zresztą w rzeczywistości wygląda nieco lepiej (inne kolory).

Jeśli tutejszym znawcom mody się nie podoba, to zapisuję sobie plusik.

Edytowane przez Grzehoo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałem tą torbę do koszyka, patrzę na swoje zamówienie, a tam uwaga w stylu: torba może mieć dziury, lub być zniszczona. To tylko znak, że została wykonana z prawdziwych plandek reklamowych.

WTF?

Ja wiem, że robią to z plandek, ale za dziurawą torbę nie dam 120zł.

Cegła, prawdę gadasz, ale ładny wygląd tej torby naprawdę mnie oczarował, że nie zwróciłem na to większej uwagi.

Opublikowano
Wenger Swiss Gear, z czerwonym krzyzem, latwo je rozpoznac. sa rewelacyjne i jest mnustwo wzorów wiec latwo sobie cos znalesc.

MyBackPackWinCE.jpg

jesli ma byc praktyczny to jest super, jesli ma wygladac to juz raczej nie :P

Opublikowano
jest mnustwo wzorów wiec latwo sobie cos znalesc.

No bez przesady...

Sam plecak moim zdaniem do dupy. Na co dzien nigdy bym go nie nosil. Ewentualnie na jakies wycieczki w gory czy cos, gdzies gdzie jest malo ludzi.