Skocz do zawartości

Plecaki, torby na ramie

Burth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podobny miał mój brat w gimnazjum

Ja mam ten Berghaus mach 12+4 na rower lekki trekking i zabieranie śniadania do roboty wystarczy

berg_mach_12P4_black_thunder.jpg

Na większy trekking i jak trzeba gdzieś spakować xa to ten Lafuma Nazca 40

4504.jpg

Opublikowano (edytowane)

To jest temat do pokazywania plecaków do fitu mających za zdanie roztaczanie lansu i wabienie samic, a ty się tu z bagażami podręcznymi wpier/dalasz. To drugie mogłoby z powodzeniem służyć za lokal zastępczy.

W ogóle co to jest (pipi)wa trekking ? Brzmi pedalsko i kojarzy mi się ze star trekiem. Coś jak nordik łoking ?

Edytowane przez Tokar
Opublikowano

Jeżeli nie jeździsz na deskokolorolce to po ch.uja ci taki plecak. Drogi i z niepotrzebnymi uchwytami trzymającymi deskę z tyłu. SRSLY WTF? Dużo ludzi chodzi z takimi plecakami mimo , że nie jeździli nigdy na desce.

no wkurwiajace to jest :/ tak jak np masa typow chodzi w tenisowkach a nigdy w tenisa nie grali :/

Opublikowano

idac takim tokiem rozumowania, cp wlasciwie przecietny polaczek moze nosic?? koszule drwala, dresy od kopania frajertów, bluze z kapturem z dyskoteki, buty od roboty na budowie??

bez sensu

hola hola, scinales kiedys drzewo? :ninja:

Opublikowano

idac takim tokiem rozumowania, cp wlasciwie przecietny polaczek moze nosic?? koszule drwala, dresy od kopania frajertów, bluze z kapturem z dyskoteki, buty od roboty na budowie??

bez sensu

Przetarte dżinsy, ti-szert(bluzę jak jest zimno) i Stabile. Czapka z daszkiem dla ekstrawaganckich. Na specjalne okazje proponuję zastąpić ti-szert polówką w paski, a Stabile spiczastymi pantoflami. <kreator mody>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dajcie jakiś fpyte plecak, ew. torbę na ramię(tylko taką męską bardziej) do 300 zł. Tylko nie JanSport itp. 

Edytowane przez iJames
Opublikowano (edytowane)

Ja mam taki malutki plecaczek Reeboka, nie wiem nawet specjalnie skąd. Wystarczająco ładowny żeby zapakować z 8 puszek piwa, wygodny, poręczny, w razie czego zmieści się spokojnie do większego plecaka, no po prostu świetny. Może i wygląda trochę na damski, ale je'bie mnie to.

Edytowane przez Pan Pieczarka
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to ona jest taka wielka? ja potrzebuje mniejszą na notatki i notebooka i długopis... chyba kupię sobie plecak firmy B3 (przekaz w jej nazwie definiuje niejako moją osobę co jest niewątpliwie atutem) za 100zł w sklepie "polska marka" na mojej ulicy.

Opublikowano (edytowane)

Taki sobie plecaczek kupiłem ostatnio:

pict0300m.jpg

Jakby co to fota robiona do tematu "zakupowe szaleństwo" na innym forum, więc nie musicie zwracać uwagi na inne przedmioty :)

Edytowane przez marcin_N
Opublikowano (edytowane)

to ona jest taka wielka? ja potrzebuje mniejszą na notatki i notebooka i długopis... chyba kupię sobie plecak firmy B3 (przekaz w jej nazwie definiuje niejako moją osobę co jest niewątpliwie atutem) za 100zł w sklepie "polska marka" na mojej ulicy.

No są też mniejsze, jest np. model Super Boomer L(ja mam xl) tylko nie wiem jak z dostępnością. Obczaj crumplershop.pl czy jakoś tak.

wlasnie, podbij ktos jakas fajna torbe, do schowania tego wszystkiego co opisal teka. Moze byc lansiarska, nawet byloby to wskazane : PP

Sądzę, że crumplery są dość lansiarskie.

Edytowane przez Khadgar