Skocz do zawartości

Plecaki, torby na ramie

Featured Replies

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 46 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Siara i moda XDDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ladna jest, napewno lepsza niz plecak.

Opublikowano

Ok, dziekuje za opinie moj swiatowy e-kolego. Jak tylko zobaczylem Twoj komentarz to pojechalem i kupilem ja. Na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej, jest dobrze wykonana,a zamki wydaja sie wytrzymac probe czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możecie polecić jakąś w miarę porządna, tanią i pojemną torbę? Chciałbym kupić coś ojcu coby mógł do pracy wziąć jakieś pojemniki z wartościowym żarciem bo w tej co teraz ma to ledwo kanapki i termos się mieści a trochę ch,ujnia jechać na suchych bułkach w fizycznej robie ;/ oczywiście atrakcyjny wygląd nie jest wymagany

• 1 rok później...
Opublikowano

Tylko jeśli cały czas będzie wisiał na tym stojaku.

Opublikowano

Ta torba jest do niczego, ni do kamieni ni do ziemi .W sklepach na prawde nie ma czego idnego?

Opublikowano

Bardzo ladny, sprawdz tylko laczenia, bo takie czesto maja w zwyczaju puszczac w najmiej oczekiwanym momencie. Mi tak niedawno puscila torba z obiektywami. ;>

Edytowane przez Gość

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ma ktoś sprzęt Ellehammer? Jest dość wytrzymały? Bo mam jakieś kupony z tesco i za 70 zł mogę zgarnąć plecak, który by mi się bardzo przydał.

ShotType1_328x328.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam torby na ramie. Wielkość minimum by teczka A4 weszla. Ale zeby nie byla jakas ogromna.

Najlepiej jakies praktyczne kieszonki itp. Raczej nie skórzana.

Znacie jakies sklepy w necie z ciekawym wyborem? Przelecialem kilka np zalando ale nic fajnego nie znajduje. Moze ktos sie interesowal tematem i ma jakies fajne namiary?

Opublikowano

maus to co dałeś nie do końca mieści sie w moich poszukiwaniach, część z nich spełnia rzeczywiście ale zarazem udaje walizke z rączką /torbe na ramie, no i jest na laptopa,

szukam torby do codziennego urzytku, i nie planuje w niej nosić laptopa (być może bardzo rzadko ale nie na codzien)

wiem że daje słabe wskazówki bo sam nie mam konkretnych pomysłów, dlatego moje głowne pytanie było o sklep z dużym wyborem (oczywiscie najlepiej polski sklep a nie angielski) a nie o konkretną torbę

ale i tak dzięki za wasze podpowiedzi :)