Słupek 2 180 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 (edytowane) W jakim celu nie mam pojęcia. Nie jestem scenarzystą GoW3 ;p Napisałem "może" zresztą ja tylko gdybam. Doświadczenia może nie ma na polu walki. Ale za to ma dużą wiedzę. To jest wojna ostateczna, wszyscy się przydadzą. Bez względu na to czy mają doświadczenie czy nie. Tak czy siak babka by się przydała. Już widzę te teksty i akcje Cola hehe. Edytowane 10 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Je.bać te wasze babki za przeproszeniem. Singiel ma być jeszcze bardziej krwawy, epicki i nie krótszy niż ten w GoW2 Chcę też być zaskoczonym patentami które wymyślą. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Co mnie jakoś nie cieszy w tych zapowiedziach to ta nowa lokacja w dżungli. IMO, zaraz po IIWŚ dżungle są najbardziej wymęczonym i przemielonym "motywem" w grach i już mnie nijak nie rajcuje hasanie po nich. Cytuj
Gość Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 No mi tez dzungla nie podchodzi pod Gearsy, to nie Preadator co nie. Fajnie jakby wrzucili jakakolwiek forme zniszczalnego srodowiska. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Ależ wręcz przeciwnie - dżungla świetnie by się sprawiła! Marcus i spółka rozcinająca szarańczę zza krzaka. Więcej krwi na liściach i będzie ok. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 (edytowane) Liczę na jakieś nowe patenty i jeszcze większy rozpie.rdol niż w sequelu, o singla się nie martwię, na bank będzie gruuubo.Co do dżungli to jestem jak najbardziej za, dżungla w wykonaniu epic wyglądałaby z pewnością świetnie. Jeśli chodzi o multi to mimo świetnego gameplayu nie mam żadnych oczekiwań, bo niestety epic już dwukrotnie pokazało, że nie potrafią zrobić dobrze działającej technicznie gry multi (chociaż to bardziej wina silnika, bo taki np. UTIII śmiga na tym samym silniku i lagi są w sumie tak samo duże jak w GoW2).Szczerze wątpię żeby w tym temacie się coś zmieniło. Edytowane 11 kwietnia 2010 przez 44bronx Cytuj
suli 0 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Mamy poniedziałek i teraz tylko czekać na Cliffa. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Dżungla może kryć wiele niespodzianek, jak np. odrzutowe ślimaki... http://img189.imageshack.us/img189/7253/abandonthreads.gif Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Czy ktoś wie czy gdzies w internecie będzie można tego Cliffyego zobaczyć? Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Na żywo raczej nigdzie, ale jutro już powinien być na oficjalnej stronie programu pełny odcinek Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Tylko jak bez teaser'ów będzie to nie warto oglądać, miał dwie gry zapowiedzieć, jedna wyskoczyła w dashboardzie, drugą dzisiaj oficjalnie EPIC zapowiedziało. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Cliffy na twitterze powiedział, że mówił o dwóch grach w poniedziałek, a nie dwóch grach w trakcie show. Jedna już została ujawniona. W ogóle obserwujcie http://twitter.com/TheRealCliffyB , mam nadzieje ze jak sie obudze to zobaczę to co wszyscy chcemy :] Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) Proszę bardzo: "Gears of War 3" Video Game World Premiere Trailer: "Ashes to Ashes" Haha i co powiecie na blondynę ;] Jest i babka w składzie w końcu heh. Btw to jest Anya? Dom jak staro wygląda. Motyw kiedy Marcus wjeżdża z double shotgunem przezajebisty. (btw pierwsza nowa broń) Edytowane 13 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Slabe moglem isc spac zamiast czekac do 1.30am... Gdzie bulletstorm? Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Co to za brodacz? tatuś Marcusa? Jeśli ta laska to Anya, to trochę się zmieniła. Trailer daje rade choć jak dla mnie trailer jedynki to nadal mistrzostwo przy którym te z 2 i 3 wyglądają na prawdę kiepsko. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) Chodzi Ci o to cudo "Mad World" ? Lubię też ten z dwójki Mi się ogólnie podobają wszystkie trailery obydwóch części Girsów włącznie z tym z trójki. Choć przyznam, że Mad World najlepszy. No ale nie zapominajmy, że to dopiero pierwszy trailer. Do premiery jeszcze z 10 się ukaże. Jeżeli to Anya to: a nie mówiłem ;p Mogła to by być ona i póki co obstawiam, że to ona. Tym bardziej na tym trailerze wszyscy jakoś inaczej wyglądają: Marcus (twarz), Dom a nawet Cole. No i te hasło "Brothers to the end" również wskazuje, że to może być Anya. Biorąc pod uwagę jej relacje z drużyną, z Marcusem. Edytowane 13 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ano dokładnie o ten, mam go ciągle zapisanego na konsoli. Jeśli to Anya to co ona robi na polu bitwy z lancerem w łapkach. Może się nam towarzystwo zbuntowało i walczy na własną rękę. Sceneria z teasera ciekawa, widać Loctusi porządnie zbombardowali jakieś miasteczko. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Twoje życzenie Słupek się spełniło : http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=723963 -kooperacja w 4 osoby - Marcus, Dom, Cole, Baird i inne postacie -akcja gry dzieje się 18 miesięcy po wydarzeniach z dwójki -miejscówka w trailerze została ochrzczona Char, wszędzie walają się tam ciała ofiar po atakach Młotem Świtu -Dom od czasu śmierci żony nie dba o siebie i ma problemy z psychiką -kobieta na trailerze to Ania, podczas gry będziemy widzieli jej przemianę w prawdziwego żołnierza -nowy rodzaj przeciwników, który mutuje i transformuje się podczas walki Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) Myślałem, że to ojciec Marcusa Jeszcze jedna nowa broń to Pendulum Lancer. Co op na 4 osoby w takiej grze O_o Pojechali po bandzie, będzie masakra Niech jeszcze powiedzą, że to na splita w 4 Może być ciekawie z tymi nowymi przeciwnikami bo ewidentnie jest to trzecia frakcja w konflikcie, Locusty do nich strzelają Edytowane 13 kwietnia 2010 przez donsterydo Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Trailer świetny, mam tylko jedno ale - Dom, on ma zupełnie inne rysy twarzy, teraz przypomina kogoś z pogranicza jaskiniowca a menela, mam nadzieje że epic nieco zmieni mu tą facjatę. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ja uważam, że w końcu wygląda grywalnie, nigdy go nie wybierałem grając multi bo nie chciałem grać takim gogusiem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 ZAJE.BIOZA ZAJE.BIOZA ZAJE.BIOZA!!! Dom, którego ewidentnie nie obchodzi już czy przeżyje czy nie, babeczka w składzie, co-op... To będzie długi rok Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ja pjer/dole, jestem na maksa podjarany, trailer wymiata, jak dla mnie to jest prawie tak samo dobry jak Mad World. I też w pewnej chwili myślałem, że to ojciec Marcusa, ale że Dom? Zmienił się strasznie. Co-op na czterech niszczy mój umysł. To będzie długi rok. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) tutaj w HD http://www.youtube.com/watch?v=hCYbEFe32z8 http://www.youtube.com/watch?v=1Bj4iNRPtNs Początkowo nie poznałem Doma ale chwilę później myślałem że akcja dzieje się z dobre 10 lat później :potter: Teraz wygląda jak jaskiniowiec-pijaczek z pod monopolowego, nowy mutant który łapie mackami - faaajny. co-op dla 4! Edytowane 13 kwietnia 2010 przez bigdaddy Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) Czyli trafiłem z Anya ;p;p;p Co-op na 4, zdziczały Dom Kumacie jakie akcje będzie odwalał haha. Jedno małe pytanie. 18 lat 18 miesięcy później WoW, trochę dziwne to. Ale takie posunięcie pewnie daje wyjaśnienia dla nowych broni, Locustów itd. i mechów !? @Code no tak ;p Edytowane 13 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi