Wojthas 93 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Już wiem kogo mi Dom przypomina, przecież to Rumcajs Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Chdzo Ci o Dom-a? Przecież jest, to ten z brodą. Przejrzyj temat 3-4 strony wstecz ;p tak, Dominic, literowka sie wkradla. jakos go nie poznalem w zaroscie na gebie. a i tematu nie grzebalem za mocno. thx. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 blebleble Przecież to jest transkrypcja tego hiszpańskiego wywiadu, do którego link ktoś tu podawał, może nawet ty. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 ktoś może to w PL poczytać teraz aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 No jak to nie było... W tym wywiadzie Cliff mówił, że chce żeby fabuła przeplatała się jak w Pulp Fiction. Chociaż filmu nie oglądałem i mogłem coś źle zrozumieć. Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Co jest skillowego w turlaniu sie i strzelaniu z shotguna do siebie? Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 no na pewno jest to bardziej skilowe niz rozciecie kogos pila albo przyczepienie granata na sciane Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ? To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze. Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh. Edytowane 14 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj. jak kiedyś napisałem, że preferuję Lancera, to zostałem zbesztany i podany jako przykład tych, co to psują renomę polskim pro graczom. przednio się uśmiałem : D Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ja wam mówię, wątek miłosny będzie pomiędzy Anyą i Dom'em Że stracił wiarę we wszystko po stracie żony, ale Anya da mu powód do życia Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Piła, dymiak, szyszka(w locie tym bardziej), aktiw ze snajpy(3x down sic), przesadna lanca, kamikadze z boomem, = noob Shotgun, headshoty, pop shoty, blindy, wall bouncing, pro hummer master = pro gracz. Od zawsze tak było i do tej pory jest, przynajmniej w przypadku jedynki. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) Kielich dobrze napisał jak multi powinno wyglądać w trójce. Szczególnie o tym trybie hardcore bez pił, lancerów (zależy jaka siła), dymnych itd. To by skutecznie oddzieliło kobiety od mężczyzn heh. Edytowane 14 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) Master_Lukas: Nie "da mu powód do życia" tylko "da mu d@@y", gdzieś Ty się uchował ? A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E Edytowane 14 kwietnia 2010 przez donsterydo Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Trzymam kciuki by nikomu nie wpadl do glowy durny pomysl zaimplementowania polskiego dubbingu w grze Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Co jest skillowego w turlaniu sie i strzelaniu z shotguna do siebie? Mamy zacząć wojenkę porównując Gearsy do strzelania się kolorowymi laserkami wiadomo w jakiej grze lub nabijania killstreaków w również wiadomo jakiej grze? GoW ma to do siebie, że aby mieć jakiegoś skilla nie wystarczy mieć dobrego aima jak w każdej innej grze. Tu jest coś nowego, oryginalnego i dającego dużą satysfakcję z opanowywania nowych umiejętności i ogólnej progresji. Na co przychodzi ci noobek, dostaje z shota z odległości 1,5m, z której wg zasad gry powinien rozje.bać się w kawałki, ale on sobie wciśnie magiczne B na padzie i cię spiłuje. To jest przykład jednej z bolączek zaawansowanego gearsowego gracza. Dlatego wszystkie bronie, które wymagają jakichkolwiek umiejętności, jakiejkolwiek pracy przy "ogarnięciu" są przez graczy cenione. Taki boom czy lancer to zabawki, z których ciężko nie zdobyć choć jednego killa, inaczej z łukiem czy snajpą. Chociaż ja osobiście jestem zdania, że jeżeli nie podoba ci się coś w grze, jak np. bronie to nie widzę powodu dlaczego masz w nią grać i się męczyć. Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ja Gearsy lubie, ale nie kumam tego multi, tyle. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Bo jesteś noob <trolling on> Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Nie, bo turlanie i strzaly szotganem w kolko, tudziez kolby to zadna zabawa, ale ja ogolnie nie przepadam za multi, dla mnie to tylko dodatek. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Pewnie każdy to co lubi. No ale określenie "turlanie się i strzelanie w kółko" to trochę takie złośliwe spłycenie ;p. O Halo się nie wypowiadam ale takie mw2 to co. To kampienie w krzakach (czy gdzie indziej) i strzelanie. Multi w mw2 to trochę takie polowanie; schowaj się, wypatruj i ubij. Gdzie tu zabawa? Kto pierwszy ten lepszy heh. Ja wręcz odwrotnie, nie przepadam za multi. Nie gram w multi, również traktuje go jako dodatek do gier itd. Ale w Girsach 1 i 2 to jedyne multi które potrafi mnie przyciągnąć na dłużej i sprawia radość. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Master_Lukas: Nie "da mu powód do życia" tylko "da mu d@@y", gdzieś Ty się uchował ? To forum i pewnie ten wątek czytają dzieci Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ? To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze. Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh. A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E no ja mam pewne obawy co do tego, bo fabularnie zrobi się jeszcze papka jak MW2 czyli różne postacie i różne czasy które się mieszają na wzajem. GOW1/2 ma u mnie + za to że akcja dzieje się właściwie w ciągu kilku. No ale trzeba być dobrej nadziei bo samobójczy Dom który chce zginąć, laska w ekipie, nowe teksty Cole i jego okrzyk ,,wooołł!'' pewnie zryją mi banie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftechland.com%2F2010%2F04%2F13%2Fthe-techland-interview-cliff-bleszinski-part-1%2F3%2F&h=c03b392e3700698f380b201495dd3a74 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 + Nowe egzekucje Za każdym razem jak czytam wypowiedzi Cliffa czy też oglądam jak ostatnią wizytę w studiu, która była na Live to coraz bardziej go lubię Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Kurde, epic jak machnie trailer to klękajcie narody. Wierzę, że zwieńczenie najlepszej trylogii na tej generacji konsol będzie mocarne! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi