Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Chdzo Ci o Dom-a? Przecież jest, to ten z brodą. Przejrzyj temat 3-4 strony wstecz ;p tak, Dominic, literowka sie wkradla. jakos go nie poznalem w zaroscie na gebie. a i tematu nie grzebalem za mocno. thx.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l blebleble Przecież to jest transkrypcja tego hiszpańskiego wywiadu, do którego link ktoś tu podawał, może nawet ty.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l ktoś może to w PL poczytać teraz aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ?
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l No jak to nie było... W tym wywiadzie Cliff mówił, że chce żeby fabuła przeplatała się jak w Pulp Fiction. Chociaż filmu nie oglądałem i mogłem coś źle zrozumieć.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Co jest skillowego w turlaniu sie i strzelaniu z shotguna do siebie?
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l no na pewno jest to bardziej skilowe niz rozciecie kogos pila albo przyczepienie granata na sciane
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ? To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze. Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh. Edytowane 14 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj. jak kiedyś napisałem, że preferuję Lancera, to zostałem zbesztany i podany jako przykład tych, co to psują renomę polskim pro graczom. przednio się uśmiałem : D
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Ja wam mówię, wątek miłosny będzie pomiędzy Anyą i Dom'em Że stracił wiarę we wszystko po stracie żony, ale Anya da mu powód do życia
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Piła, dymiak, szyszka(w locie tym bardziej), aktiw ze snajpy(3x down sic), przesadna lanca, kamikadze z boomem, = noob Shotgun, headshoty, pop shoty, blindy, wall bouncing, pro hummer master = pro gracz. Od zawsze tak było i do tej pory jest, przynajmniej w przypadku jedynki.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Kielich dobrze napisał jak multi powinno wyglądać w trójce. Szczególnie o tym trybie hardcore bez pił, lancerów (zależy jaka siła), dymnych itd. To by skutecznie oddzieliło kobiety od mężczyzn heh. Edytowane 14 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Master_Lukas: Nie "da mu powód do życia" tylko "da mu d@@y", gdzieś Ty się uchował ? A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E Edytowane 14 kwietnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Trzymam kciuki by nikomu nie wpadl do glowy durny pomysl zaimplementowania polskiego dubbingu w grze
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Co jest skillowego w turlaniu sie i strzelaniu z shotguna do siebie? Mamy zacząć wojenkę porównując Gearsy do strzelania się kolorowymi laserkami wiadomo w jakiej grze lub nabijania killstreaków w również wiadomo jakiej grze? GoW ma to do siebie, że aby mieć jakiegoś skilla nie wystarczy mieć dobrego aima jak w każdej innej grze. Tu jest coś nowego, oryginalnego i dającego dużą satysfakcję z opanowywania nowych umiejętności i ogólnej progresji. Na co przychodzi ci noobek, dostaje z shota z odległości 1,5m, z której wg zasad gry powinien rozje.bać się w kawałki, ale on sobie wciśnie magiczne B na padzie i cię spiłuje. To jest przykład jednej z bolączek zaawansowanego gearsowego gracza. Dlatego wszystkie bronie, które wymagają jakichkolwiek umiejętności, jakiejkolwiek pracy przy "ogarnięciu" są przez graczy cenione. Taki boom czy lancer to zabawki, z których ciężko nie zdobyć choć jednego killa, inaczej z łukiem czy snajpą. Chociaż ja osobiście jestem zdania, że jeżeli nie podoba ci się coś w grze, jak np. bronie to nie widzę powodu dlaczego masz w nią grać i się męczyć.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Nie, bo turlanie i strzaly szotganem w kolko, tudziez kolby to zadna zabawa, ale ja ogolnie nie przepadam za multi, dla mnie to tylko dodatek.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Pewnie każdy to co lubi. No ale określenie "turlanie się i strzelanie w kółko" to trochę takie złośliwe spłycenie ;p. O Halo się nie wypowiadam ale takie mw2 to co. To kampienie w krzakach (czy gdzie indziej) i strzelanie. Multi w mw2 to trochę takie polowanie; schowaj się, wypatruj i ubij. Gdzie tu zabawa? Kto pierwszy ten lepszy heh. Ja wręcz odwrotnie, nie przepadam za multi. Nie gram w multi, również traktuje go jako dodatek do gier itd. Ale w Girsach 1 i 2 to jedyne multi które potrafi mnie przyciągnąć na dłużej i sprawia radość.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Master_Lukas: Nie "da mu powód do życia" tylko "da mu d@@y", gdzieś Ty się uchował ? To forum i pewnie ten wątek czytają dzieci
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ? To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze. Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh. A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E no ja mam pewne obawy co do tego, bo fabularnie zrobi się jeszcze papka jak MW2 czyli różne postacie i różne czasy które się mieszają na wzajem. GOW1/2 ma u mnie + za to że akcja dzieje się właściwie w ciągu kilku. No ale trzeba być dobrej nadziei bo samobójczy Dom który chce zginąć, laska w ekipie, nowe teksty Cole i jego okrzyk ,,wooołł!'' pewnie zryją mi banie
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftechland.com%2F2010%2F04%2F13%2Fthe-techland-interview-cliff-bleszinski-part-1%2F3%2F&h=c03b392e3700698f380b201495dd3a74
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l + Nowe egzekucje Za każdym razem jak czytam wypowiedzi Cliffa czy też oglądam jak ostatnią wizytę w studiu, która była na Live to coraz bardziej go lubię
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l Kurde, epic jak machnie trailer to klękajcie narody. Wierzę, że zwieńczenie najlepszej trylogii na tej generacji konsol będzie mocarne!