Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chdzo Ci o Dom-a? Przecież jest, to ten z brodą.

Przejrzyj temat 3-4 strony wstecz ;p

tak, Dominic, literowka sie wkradla.

jakos go nie poznalem w zaroscie na gebie.

a i tematu nie grzebalem za mocno.

thx.

Gość bigdaddy
Opublikowano

ktoś może to w PL poczytać teraz :)

aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ?

Opublikowano

No jak to nie było... W tym wywiadzie Cliff mówił, że chce żeby fabuła przeplatała się jak w Pulp Fiction. Chociaż filmu nie oglądałem i mogłem coś źle zrozumieć.

Opublikowano

Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj.

Opublikowano (edytowane)

aha o tym że fabuła będzie w stylu Pulp Fiction też nie było, co o tym sądzicie ?

To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze.

Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Ja nie mowie, ze nie. Tylko jak gralem troszke w multi to widzialem tylko wszystkich turlajacych sie i strzelajacych z shota i dalem sobie spokoj.

jak kiedyś napisałem, że preferuję Lancera, to zostałem zbesztany i podany jako przykład tych, co to psują renomę polskim pro graczom.

przednio się uśmiałem : D

Opublikowano

Piła, dymiak, szyszka(w locie tym bardziej), aktiw ze snajpy(3x down sic), przesadna lanca, kamikadze z boomem, = noob

Shotgun, headshoty, pop shoty, blindy, wall bouncing, pro hummer master = pro gracz.

Od zawsze tak było i do tej pory jest, przynajmniej w przypadku jedynki.

Opublikowano (edytowane)

Kielich dobrze napisał jak multi powinno wyglądać w trójce.

Szczególnie o tym trybie hardcore bez pił, lancerów (zależy jaka siła), dymnych itd.

To by skutecznie oddzieliło kobiety od mężczyzn heh.

Edytowane przez SłupekPL
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Master_Lukas: Nie "da mu powód do życia" tylko "da mu d@@y", gdzieś Ty się uchował ;) ?

A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E :whistling:

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Co jest skillowego w turlaniu sie i strzelaniu z shotguna do siebie?

Mamy zacząć wojenkę porównując Gearsy do strzelania się kolorowymi laserkami wiadomo w jakiej grze lub nabijania killstreaków w również wiadomo jakiej grze?

GoW ma to do siebie, że aby mieć jakiegoś skilla nie wystarczy mieć dobrego aima jak w każdej innej grze. Tu jest coś nowego, oryginalnego i dającego dużą satysfakcję z opanowywania nowych umiejętności i ogólnej progresji. Na co przychodzi ci noobek, dostaje z shota z odległości 1,5m, z której wg zasad gry powinien rozje.bać się w kawałki, ale on sobie wciśnie magiczne B na padzie i cię spiłuje. To jest przykład jednej z bolączek zaawansowanego gearsowego gracza. Dlatego wszystkie bronie, które wymagają jakichkolwiek umiejętności, jakiejkolwiek pracy przy "ogarnięciu" są przez graczy cenione. Taki boom czy lancer to zabawki, z których ciężko nie zdobyć choć jednego killa, inaczej z łukiem czy snajpą. Chociaż ja osobiście jestem zdania, że jeżeli nie podoba ci się coś w grze, jak np. bronie to nie widzę powodu dlaczego masz w nią grać i się męczyć.

Opublikowano

Nie, bo turlanie i strzaly szotganem w kolko, tudziez kolby to zadna zabawa, ale ja ogolnie nie przepadam za multi, dla mnie to tylko dodatek.

Opublikowano

Pewnie każdy to co lubi. No ale określenie "turlanie się i strzelanie w kółko" to trochę takie złośliwe spłycenie ;p.

O Halo się nie wypowiadam ale takie mw2 to co. To kampienie w krzakach (czy gdzie indziej) i strzelanie. Multi w mw2 to trochę takie polowanie; schowaj się, wypatruj i ubij. Gdzie tu zabawa? Kto pierwszy ten lepszy heh.

Ja wręcz odwrotnie, nie przepadam za multi. Nie gram w multi, również traktuje go jako dodatek do gier itd. Ale w Girsach 1 i 2 to jedyne multi które potrafi mnie przyciągnąć na dłużej i sprawia radość.

Gość bigdaddy
Opublikowano

To jak w Pulp Fiction to raz ale dwa. I to w ogóle świetna wiadomość, że scenariusz tworzy Karen Traviss czyli fabularnie może być naprawdę dobrze.

Same świetnie newsy od wczoraj. Tylko ta data premiery, ehhh.

A co do przeplatanej fabuły i zmiany kierowanej postaci - Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E :whistling:

no ja mam pewne obawy co do tego, bo fabularnie zrobi się jeszcze papka jak MW2 czyli różne postacie i różne czasy które się mieszają na wzajem.

GOW1/2 ma u mnie + za to że akcja dzieje się właściwie w ciągu kilku.

No ale trzeba być dobrej nadziei bo samobójczy Dom który chce zginąć, laska w ekipie, nowe teksty Cole i jego okrzyk ,,wooołł!'' pewnie zryją mi banie :)

Gość donsterydo
Opublikowano

+ Nowe egzekucje :yes:

Za każdym razem jak czytam wypowiedzi Cliffa czy też oglądam jak ostatnią wizytę w studiu, która była na Live to coraz bardziej go lubię :)

Opublikowano

Kurde, epic jak machnie trailer to klękajcie narody. Wierzę, że zwieńczenie najlepszej trylogii na tej generacji konsol będzie mocarne!