Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 383,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Tylko dlatego, że nie ma żadnych screenów z UE4.

Opublikowano

Przecież masz tam wyraźnie napisane, że to silnik na następna generację sprzętu.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że nie czytałem newsa. Zobaczyłem UE4, Brumaka i....;p

tym bardziej, że przecież Girsy miały chodzić na nowym UE.

Edit: No rzeczywiście, bezsensu.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie, miały i będą chodzić na najnowszej wersji UE3, a nie na zupełnie nowym UE.

Opublikowano

Ja pierdziu, jaki błąd i to na anglojęzycznej stronie :teehee:

You've EVER seen, a nie NEVER. No chyba, że już ze mną jest coś nie tak :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nowych informacji jest mnóstwo, ale jeżeli ktoś się zainteresował poprzednim artykułem z tego rosyjskiego czasopisma to wiele informacji z niego się sprawdziło. Największa szkoda że jeden z linków nie działa i to ten na którym są opisane nowe rodzaje broni! Arrr...

Aha i ten doktorek to Adam Fenix...hmmm...szczerze to myślałem że będzie szerszy :teehee: .

Opublikowano

Mamuśka pewnie przez całą ciążę brała pigułki antykoncepcyjne bo nie wiedziała, że zaszła - później się takie mutanty rodzą jak mojej znajomej z liceum co jak urodziła to dzieciak prawie 6 kg ważył :P

Opublikowano

W dwójce miał głos niemrawego emeryta, a na rysunku całkiem dziarski kolo :whistling:

Btw. nie działa 3-ci link

Opublikowano

gearspg26606177.jpg

bonus

Ludacris-by-Jason-Miller-788370.jpg

GOW4 - Eminem

Opublikowano

@bigdaddy: Dzięki. W ogóle śmiesznie Anya wygląda z tymi "talerzami" na zbroi na klacie :lol:

EDIT: bigdaddy, wrzuciłeś 2gą stronę, a mi nie działa 3cia

Edytowane przez B0dz1o

Opublikowano

Chyba w dwójce Marcus coś o nim wspominał, bo imię "Jace" obiło mi się o uszy

Opublikowano

I dobrze wychwyciłeś ;). Jace brał udział w ataku na pustkę i jak spadają te windy to w pewnym momencie Marcus coś do niego mówi.

Opublikowano

Szkoda, że Epic postanawia inwestować i rozwijać UE. Przez to już przy starcie następnej generacji zobaczymy gry na następce Xa, które wyglądają tak samo. Tak jak jest teraz.

Opublikowano

Bleszinski mówi, że "to tylko plotka", więc niezła sraka wyszła

Opublikowano

o informacjach/skanach z Ruskiego magazynu też mówił że plotka/mamy nie wierzyć w to, więc jest nadzieja.