Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W coopie RAAM szedł na jeden magazynek headów ze snajpy + parę strzał z łuku, także nothing special ;)

Tak, ale samemu z "genialnym" komputerowym Dom'em(jak to brzmi :P )to juz bylo wyzwanie, a naprzeklinalem sie ;)

Opublikowano

W dodatku otoczenie bossa magiczną tarczą i przywoływanie popierdółkowatych pomocników którzy zabiją nas w sekundę jest... słabe. Tak samo Scorge i tickery. Ile ja nawyklinałem na idiotę Doma który się gapił zamiast strzelać do tego badziewia.

RAAM na insane to hardkor, nawet z użyciem glicha.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

najlepsze są chyba screeny 5 i 6. Ten z lewej na piątym skrinie to chyba najlepszy model locusta jaki widziałem w GoW, zresztą zabandażowani locusci na 6 skrinie też są klimatyczni.

Też głosuję SAVE CARMINE, należy się chłopakowi.

EDIT

Obczajcie tatuaż Carmine'a na 6 screenie :D Ten z główkami jego braci :D

Edytowane przez Cethu
Opublikowano (edytowane)

Save Carmine 2.0 :) Trochę zabawnie wygląda atwork 6, jak panienka podrzuca tego locusta jak by brała 200 na bica :) A Carmine 2.0 wygląda mało Carmine'ow, taki byczek :D IMO największy wygrzew 2011 nadchodzi.

Edytowane przez zloto
Gość donsterydo
Opublikowano

Bajerancko to wygląda jak Locust wyrywa rękę i okłada nią przeciwnika :D

Opublikowano

Oby tylko darowali sobie jeżdżenie tym czołgiem na kółkach, gdzie strzelaliśmy do Reaverów i Brumaków. Za długie to było i nudne. Za to lot na Reaverze był całkiem wporzo. No i liczę na jakieś ciekawe walki z bossami, bo w dwójce chyba jedynym bossem był Leviathan, czy jak się tam zwał ten potwór w wodzie. Bo ciężko bossem nazwać Scorge'a, skoro walka i tak była przerwana.

Gość bigdaddy
Opublikowano

nie no czołg w gow1 był bardzo dobry zaś w 2ce zjaebali sprawę, nuda i za długo. Mogą go dać ale pod warunkiem powrotu do stylu z gow1 ;]

aha, ten nowy Carmine za(pipi)isty maaaderfakeer

Opublikowano

Były, były. :) Przynajmniej w dwójce. Właśnie jazda tym czołgiem na kołach to lipa i za długi ten fragment, reszta była ok. Niech powróci lepiej Berserker (będzie Lambent, ale po gameplayu widać, że było na otwartej przestrzeni) i znowu nie daje spokoju w zamkniętych pomieszczeniach, rozwalając ściany.

Opublikowano

No ni ma lambentów bo to nie jest tak jakby trailer GoW'a3, popatrz na design postaci...wszyscy wyglądają jak z "dwójki". To tylko taka zajawka. Zrobiła to grupa animatorów zwana "TheDuoGruop", robili też fajną animację z Assassin's Creed.

Opublikowano (edytowane)

http://www.joystiq.com/2010/07/29/psa-gears-of-war-3-carmine-gear-now-available/ PSA: Gears of War 3 Carmine gear now available

To przyznać się którą kupiliście ? ;p

Ja mimo wszystko jestem za "ocaleniem Carmine" zawsze mi było ich szkoda. A teraz to ostatnia część no i ten Carmine ma przekozacki design (zresztą bracia też mieli).

Edytowane przez SłupekPL