Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 383,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

To ma byc zupelnie nowa gra w swiecie Gearsow pod Kinecta czy trojka po prostu dostanie specjalny tryb jak FM4?

Wychodzi na to ze raczej pierwsza opcja gdyz zarowno tytul filmiku jak i sam Cliffy mowia tylko "Gears od War"....zreszta MS zarobi wiecej na 2 osobnych grach niz na jednej ;P

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wierzę w osobne Gearsy pod Kinecta. Fakt, że Epic to mistrzowie w robieniu super gier za stosunkowo nieduże pieniądze, ale jednak robienie osobnej na ich poziomie byłoby raczej mało opłacalne.

Opublikowano

Jestem za o ile gierka ukaże się przed trzecimi Gearsami- wtedy zrozumiałbym obsuwę i umilałbym sobie oczekiwanie tą popierdółką na Kinecta ;]

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wierzę w osobne Gearsy pod Kinecta. Fakt, że Epic to mistrzowie w robieniu super gier za stosunkowo nieduże pieniądze, ale jednak robienie osobnej na ich poziomie byłoby raczej mało opłacalne.

Może to będzie coś w stylu Shadow Complex tylko w świecie Geearsów.

Opublikowano

To już duuuuużo lepszy pomysł :)

Opublikowano

a skąd te wnioski że to nowy gow na kinecta ? :teehee: przecież pokazali tam migawki z gow3.

No niby nie ma tam 3 w tytule hmm chowanie się za fotelem > cover system ? ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Chodzi o to, że powiedział że pokażą coś czego się nie spodziewamy. Trudno się nie spodziewać nowego gameplayu z GoW3 więc zaczyna się gdybanie :P

Opublikowano

może te levele w podwodnym świecie to coś czego się nie spodziewamy

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano
W trakcie gali Spike TV Video Game Awards, która odbędzie się 12 grudnia, firma Epic Games wyemituje nowy zwiastun gry akcji Gears of War 3 (premiera pod koniec 2011 roku). W głównej mierze będzie się on skupiać na pokazaniu mechaniki rozgrywki trzecich przygód Marcusa Feniksa, aczkolwiek według Cliffa Bleszinskiego, głównego producenta marki, trailer będzie również źródłem niespodziewanych atrakcji.
Opublikowano

Czyli wiele hałasu o nic :P

Opublikowano

To dobrze pisałem (nowy gameplay) :whistling: to nie z jakimś Kinectem wyskakujecie ;p.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

- 'announcement that will have everyone talking'

- 'new GEARS OF WAR gameplay' nie gears of war THREE

- 'it's not what you're expecting'

Tak, to będzie zwykły gameplay z GoW3.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Dokladnie...mnie tez slowa Cliffiego przekonaly ze nie chodzi tu po prostu o kolejny gameplay z trojeczki.

Opublikowano

nie ma to jak zapowiedzieć coś z gearsów gdzie nikt nie jest pewny co to będzie, gow kinect, gow3 gameplay :teehee:

Opublikowano

A okaże się, że to DLC ... ;p

A tak na poważnie wiecie co ja bym widział. Już nie raz przewijał się ten temat, osobiście widziałbym jakiegoś RTS-a w stylu Halo Wars, Red Alert w świecie Girsów.

Któryś z trailerów Girsów drugich (ten co Marcus biegnie z trzymanym Locustem a w tle pełno bitew trwa) idealne pokazał, że potencjał w tym by był.

Choć to pewnie marzenie ściętej głowy.

Opublikowano

Ta...Gears of Wars :D. Może zapowiedzą jakiś prequel do ściągnięcia, coś a'la Dead Rising 2: Case 0 lub taki co jest do Dead Space 2. GoW na Kinect'a? Coś nie sądzę, chyba że jakiś RTS sterowany gestami i głosem (gdyby to dobrze działało byłoby nieźle).

Ale mimo wszystko ja liczę przynajmniej na porządny gameplay z Gears'ów 3.

Edytowane przez barcelona fan

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawe o ile wcześniejszy i ile ta edycja będzie kosztować.

EDIT: widzę że tyle samo. No cóż czekam na jakąś ofertę w polskim sklepie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekawe ile tych limitek przygotowali... ze 2 mln ;) ?

Opublikowano

Niech ktoś powie ze EPIC nie leci na kasę :D .Doskonały przykład jak sprzedać dobrze gównianą grę przy pomocy znanej marki :).

Napewno teraz bullet sprzeda się 2,3 razy lepiej niż bez bety GoW2

Opublikowano

Spoko, ale gówniany to Bulletstorm raczej nie będzie :whistling:

Opublikowano

Przynajmniej PCF nie są kolejnym studiem, które chce skopiować CoD'a.

Opublikowano

Niech ktoś powie ze EPIC nie leci na kasę :D .Doskonały przykład jak sprzedać dobrze gównianą grę przy pomocy znanej marki :).

Napewno teraz bullet sprzeda się 2,3 razy lepiej niż bez bety GoW2

Painkiller nie był gówniany a tym bardziej Bulletstorm się wydaje nie być również.

A co do lecenia na kasę to się zwie marketing oraz dobre promowanie gry a raczej także studia które stworzyło Bulletstorma.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

No właśnie, Bulletstorm zapowiada się bardzo dobrze, zresztą nie ma drugiej takiej strzelanki, która stawia na styl, a że beta Gearsów 3 może tylko pomóc w sprzedaży, to tym lepiej.