Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Jak to możliwe, że nie ma lagów ? O_o Takie Halo: Reach przy Gears of War 3 wygląda śmiesznie, a gram przecież na tym samym łączu.

Multi wygląda o wiele ładniej niż singiel w poprzedniej części :) Ale powiem tylko, że nie ma czasu na oglądanie widoczków bo za szybko się wszystko dzieje :P

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Dzisiaj mają być odpalone (bądź już są) dedykowane serwery. Zobaczymy jak teraz poradzi sobie kod sieciowy, bo szczerze mówiąc zadziwili mnie - w przeciwieństwie do GoW2 tutaj host nie ma nadprzyrodzonych mocy.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Ciężko będzie mi się przestawić z FPS'a na TPS'a, dużo trudniej się manewruje postacią, ale i tak jest progres bo zaliczyłem parę killi, a dwa lata temu jak odpaliłem jedynkę to przez pół godziny nikogo nie ubiłem :potter:

I fakt to co mówili z tą symetrycznością, akcja dzieje się na całej mapie, nie ma właściwie jakiś ciężkich heatpointów. Bardzo mi się to podoba.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Bo mapy są symetryczne, a jak wiadomo takie najlepiej nadają się do gier.

Nawet jeśli byłaby opcja grania w mojej starej szkole i strzelania do nauczycielki od niemieckiego to i tak wybrałbym symetryczne areny ;)

Opublikowano
Każdy, kto zamówi Gears of War 3 w pre-orderze, otrzyma dostęp do bety multiplayera gry Gears of War 3, która będzie trwała od 25 kwietnia do 15 maja 2011 roku. Kod dostępu do bety pojawi się w zakładce "moje zamówienia" przed jej startem.
Gość donsterydo
Opublikowano

Mam straszne problemy z dołączeniem się do jakiegokolwiek meczu :/

Opublikowano (edytowane)

Mecze znajduje blyskawicznie, zagralem kilkanascie gier (swietne mapy) i absolutnie ZERO LAGOW. Gra sie jak na hoscie, poezja.

Edytowane przez Ins
Gość donsterydo
Opublikowano

Grają Ci co mają Bulletstorma Epic Edition - Ty zaczniesz grać za tydzień.

Opublikowano (edytowane)

Można już betę ściągać.

Na VGC mają, że Bullet na X360 sprzedało się 680 tys. więc może w tym tygodniu nawet ze 400 tys. osób wpadnie do gry :)

tak tylko ile BSów to wersje Epic z betą

Mi wyszukuje jakby chciało, a nie mogło :/

widocznie masz coś z netem, może niski współczynnik MTU jak nawet w HR masz lagi, net w znanej sieci czy osiedlowy ?

kur...jeszcze tydzień :/

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

Możesz zagryzykować i grać jak inni, z tego co wiem nie banują osób co aktywowali swoje kody ( mowa o kodach do bety nie o bulletstorm ) i pobrali wersje vip ( ktora i tak sie zmienia od dzis w normalna... )

Ja aktywowalem przepustke sieciowa z wersji epic, ale nie mam plyty z bulletstormem juz:/

Opublikowano
Każdy, kto zamówi Gears of War 3 w pre-orderze, otrzyma dostęp do bety multiplayera gry Gears of War 3, która będzie trwała od 25 kwietnia do 15 maja 2011 roku. Kod dostępu do bety pojawi się w zakładce "moje zamówienia" przed jej startem.

Dzieki wrogu , kodzik już mam , właśnie wklepałem i pobieram 88mb GoW beta :D :D

Ultima daje gadzety do preorderka ... smycz niczego sobie :)

Opublikowano

hmmm czym wiekszy skill tym trudniej znajduje gre:-/

ps. Hiszpan juz chyba w ogole nie gra, albo nie bedzie gral, bo nie ma roznicy czy jest sie hostem, czy nie:-)

Gość donsterydo
Opublikowano

Heh, znalazłem opcję na routerze do otwarcia jakiegoś nPnp czy coś w ten deseń i Nat mam otwarte, pierwszy mecz po zmianie wyszukało w minutę czy dwie i z tego co widziałem to już lagów w Reach nie mam :P

Co do gry to miałem dwa mecze z bolkami na podobnym do mojego poziomu (czyli jeśli idzie o girsy znikomy) i niezła rzeźnia była, 10 czy 15 fragów bez śmierci. Jak jest wyrównany poziom to gra się za(pipi)iście :)