Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, ja mam takie pytanko bo zaklepałem już trochę czasu temu preorder w sklepie PE, ale w końcu się namyśliłem i postanowiłem że wezmę limitkę Gears'ów. Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo?

Opublikowano

Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo?

Osobiście nie mam najlepszego zdania o sklepie PE a właściwie o pracujących tam osobach ,olewająco podchodzą do klienta . Sam kiedyś próbowałem odwołać pre-orderka na FIFE10 , maile i ozmowa na GG były olane . Pomógł tel .

Przy zamówieniu GoW2 grę dostałem 3 dni po premierze mimo zapłaty z góry ... jak chciałem się dowiedzieć co z moją grą to panowie na GG zmieniali status na niedostępny :) ...

Najlepiej jak zadzwonisz i anulujesz to "ustnie" ,a co do limitek to polecam gram.pl mają najniższe ceny chodź nie wiem czy mają LGOW3 no i ultima mają wszystkie wersje limitek .

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie dotyczace GOW2 i GOW3.

Przy kupnie limitowanej gow2 dostalem kod na zlotego lancera i (chyba) hammerbursta. Chwile pogralem w gre z tymi skinami na bronie ale sprzedalem xboxa i kupilem nowego dopiero przed beta gears3. Znowu mam GOW2 ale skinow do broni juz nie. Jak je odzyskac?

Jezeli nie da sie ich jakos przywrocic to ciekawi mnie czy i tak dostane zlote bronie w GOW3. Z tego co wiem wszyscy ktorzy dostali je w GOW2 beda mieli je rowniez w GOW3. Co o tym myslicie?

Te skiny to nic wielkiego ale skoro moglbym je miec to dlaczego nie?

Edytowane przez duzyBYK
Gość DonSterydo
Opublikowano

Szkoda tylko, że limitki mają takie beznadziejne okładki :/ Nijak nie nawiązująca do Gearsów. W ogóle co niby jest na tej okładce :P

Opublikowano

Sama gra na pewno będzie z polskimi napisami. W większości sklepów jest informacja że to wersja z polskimi napisami.

Jeszcze kilka dni temu tylko gram.pl podawał oficjalnie ze GoW bedzie w PL (napisy ) wszystkie sklepy podawały bezpiecznie ze gra bedzi w języku ANG . Ultima do tej pory ma info tylko o Angielskiej wersji językowej ,PSX zmienił już na PL (napisy) .

Opublikowano

Jak ja nie trawię tych fejsbukowych durnot.

Dodatkowy skin do multi za parę kliknięć. Nie przesadzaj. Zresztą, jak nie chcesz tego contentu to nikt cię nie zmusza. W ogóle kogo to obchodzi czy kod generujesz na fb czy na jakiejś specjalnie przygotowanej stronie?