Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra roku 2011 ?

Bez przesady Panowie - będzie Battlefield 3, Skyrim, Deus Ex. Gearsy mogą mieć oceny w granicach 90% ale czy będą grą roku? Śmiem wątpić.

Jeżeli multi utrzyma taki poziom jak w becie (miejmy nadzieję, że nie będzie jakiejś kichy z serwerami) to mam w co grać do końca tej generacji konsol. Wreszcie skończy się narzekanie na lagi i wyjdzie prawdziwy skill. Jeśli multiplayer będzie śmigał jak w becie, a kampania będzie znośna, to Gears of War 3 będzie drugą grą na X360 zasługującą według mnie na 10/10 (obok Rock Band 3).

chyba mam jakieś deja vu ale czy w podobnym tonie nie wypowiadałeś się przed premierą dwójki by później stać się największym narzekaczem? :blum1:

W dwójkę to ja przestałem grać dopiero jak zobaczyłem jak zaje.bista była beta GoW3. A na GoW2 narzekał chyba każdy, ja pewnie też. Chociaż tak jak mówię, przegrałem w tę grę setki godzin i pomimo tony błędów nadal jest zaje.bista.

Opublikowano

Na 100% wycieknie a do gry roku będzie konkurować z Uncharted 3 - a ta konkurencja nie jest mała. Grą roku na X360 zostanie bankowo tak jak U3 na ps3, pytanie co zostanie grą roku ogólnie.

W top 5 będzie dla mnie Gow 3, U3, Portal 2, Skyrim, Battlefield3-AsasynRv,

• Minusik 4
Opublikowano (edytowane)

W (pipi)e mam czy będzie mieć tytuł GOTY czy nie, z całym szacunkiem do Uncharted ale jak obejrzałem gameplay z gamescoma z tej gry to dla mnie to jeden wielki samograj. Gearsy 3 to samo mięsko :diablo:

2im55hg.gif

@Don - Cicho tam, długo szukałem tego gifa i dobrze oddaje to co chciałem przekazać :P

Edytowane przez SzczurekPB
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Szczurek zdajesz sobie sprawę z tego, że ten gif wyraża raczej co innego niż to co chciałeś przekazać :) ?

Jeżeli chciałeś przekazać to co mi się wydaje, że chciałeś ;)

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

A co wyraża ten gif bo ja aż się boję go interpretować ...? :scratch_one-s_head:

Że szkoda mu nawet tego komentować ?

Czy dostanę 5 z interpretacji ?

To raczej wygląda na: "Ale.. to... aaa... yyy.... Masz rację kochanie... tak" :)

Opublikowano (edytowane)

Szabla mówi prawdę, Don blefuje :P

Gifa znalazłem wpisując speechless a nie... "yes dear" :P

Mazzeo - chodziło mi o to, że po obejrzeniu 7 minut z prezentacji (gdzie zawsze dają widowiskowe ergo oskryptowane akcje) wywnioskowałeś, że Uncharted to jeden wielki samograj. Oczywiście mogli pokazać zwykłe strzelanie i chowanie się za osłonami, ale to nie jest tak widowiskowe jak to co pokazali teraz lub na E3.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[

GoW2 też się tak zapowiadał, a wyszła totalna kupa w porównaniu do jedynki

Edytowane przez alexx-1
  • Plusik 1
Opublikowano

GoW2 też się tak zapowiadał, a wyszła totalna kupa w porównaniu do jedynki

ogarnij się w końcu, gow2 nie miał bety i dedykowanych serwerów po której gracze wiedzą że będzie grubo

Opublikowano (edytowane)

http://www.ppe.pl/ne...s_of_War_3.html

w tej liście nie ma Rustlung, dziwne

50171-its-beautiful.jpg

A ja sobie zamówiłem właśnie limitowanego pada do Gearsów, jak się bawić to się bawić.

EDIT:

patrzcie, to mapa Trenches

sporo w niej zmienili.

Z resztą Trashball też

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 3
Opublikowano

Możliwe, 2 map brakuje a one były nie tylko na wyciekniętych filmikach ale też w oficjalnych trailerach od Epic, nie wiem jak mam to rozumieć, chyba że jeszcze ogłoszą że dla pre-orderowców one będą tylko? Bo głupio by było jakby je wrzucili do DLC za parę miesięcy skoro mają je już teraz.