Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, Ultima na moje pytanie na ich fb o datę wysyłki odpowiedziała uwaga:

"w poniedziałek"

Miałem nadzieję na piątek, a po cichu liczyłem nawet na czwartek... Widocznie Gearsy to nie Halo i już parę dni przed premierą nie można wysłać :confused:

Zadałem im to samo pytanie na maila to dostałem odp: termin wysyłki jest nam jeszcze nie znany :D..litości .

Alę grę będzie można odebrać osobiście w sklepie w piątek :D

PSXSklep podobno wysyła już w piątek !?

to na 100% prawda że w piątek w ultimie będzie można odebrać ?

Opublikowano

Microsoft BARDZO straszy konsekwencjami za wystawianie gier przed premiera :( Na sklepy sieciowe raczej nie ma co liczyc (chociaz czasami niektore empiki z niekumatymi kierownikami sie wylamuja), ale jakies swiaty gier,albo inne robsony (moze na gieldzie w sobote?) powinny rzucic :)

Opublikowano (edytowane)

Tak mi powiedziała babka jak dzwoiłem do ultimy ze w piątek można osobiście odebrać .

A na maila dostałem odp ze termin wysyłki jeszcze nie ustalony ... parodia .6 dni do premiery a on qwa nie wiedzą kiedy będą wysyłać .

Gears of War 3 (X360) at the top adds 173,000 pre-orders up from 119,000 the previous week. The game currently sits at 1.76 million pre-orders.

http://www.vgchartz.com/article/87877/americas-preorders-chart-10-september-2011-gears-3-mw3-lead/

Edytowane przez canuks
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Tak mi powiedziała babka jak dzwoiłem do ultimy ze w piątek można osobiście odebrać .

A na maila dostałem odp ze termin wysyłki jeszcze nie ustalony ... parodia .6 dni do premiery a on qwa nie wiedzą kiedy będą wysyłać .

ultima wysyła w poniedziałek. i jest nocna premiera. niestety m$ trzyma za jaja.

btw. z kad wiadomo o wysyłce? zazwyczaj dowiadujemy sie z dnia na dzień. sam M$ jeszcze nei ma u siebie Gearsów (a bedzie miał jutro, wysyłą do sklepów w piątek, poniedziałek sprzedaż)

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano

Microsoft BARDZO straszy konsekwencjami za wystawianie gier przed premiera :( Na sklepy sieciowe raczej nie ma co liczyc (chociaz czasami niektore empiki z niekumatymi kierownikami sie wylamuja), ale jakies swiaty gier,albo inne robsony (moze na gieldzie w sobote?) powinny rzucic :)

Wiesz coś więcej na ten temat? Bo nie pierwszy raz taka gadka jest nie tylko przy okazji MS, jaka jest strata wydawcy na tym i jakie konsekwencje niby sklep mógłby ponieść?

Gość Orzeszek87
Opublikowano

lub tak jak sony, bedą złośliwi, nie bedą wysyłać promek, bedą opóźniać dostawy, ogólnie będą niemili. nie spotkałem sie by nałożyli karę finansową.

Opublikowano

ultima wysyła w poniedziałek. i jest nocna premiera. niestety m$ trzyma za jaja.

Dzisiaj dzwoniłem koło 14 i babka powiedziała że jeszcze nie mają na stanie i czekają na dystrybutora. Powiedziała że raczej w pon będzie do odbioru osobistego a jak nie to na premiere.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem koło 14 i babka powiedziała że jeszcze nie mają na stanie i czekają na dystrybutora. Powiedziała że raczej w pon będzie do odbioru osobistego a jak nie to na premiere.

bo-> jak w poniedziałek wysyłka to najwczesniej kurierem dostaniesz na premierę czyli na wtorek jak bóg przekazał, a z pon na wtorek nocna premiera.

Opublikowano

bo-> jak w poniedziałek wysyłka to najwczesniej kurierem dostaniesz na premierę czyli na wtorek jak bóg przekazał, a z pon na wtorek nocna premiera.

Tylko że ja się pytałem o odbiór osobisty. Mnie wysyłka w ogólę nie interesuję.