Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bądź dzieciak tylko czekaj na kuriera. Pewnie i tak zamawiałeś limitkę, więc lepsza limitka w garści niż podstawka na dachu :sorcerer:

PS. dla wszystkich czekających na premierę polecam live Q&A z Fergussonem dzisiaj na żywo o 23:30 naszego czasu pod tym adresem:

http://pl.twitch.tv/epicgamesinc

Edytowane przez qb3k
  • Plusik 1

Mam pytanko czy M$ ma jakiś działający mail czy coś ponieważ to co się wydarzyło dzisiaj/wczoraj to są jakieś jaja.A mianowicie gram sobie wczoraj/dziś w 2ke(miałem hosta) i nagle dosłownie na sekundy przed końcem od jedynego żyjącego gościa z 2giej drużyny dostałem wiadomość o wymownej treści "Bye bye" połączoną z wypieprzeniem mnie z LIVE'a.Dziś rano przeglądam maila i okazuje się,że dostałem temp.bana do 29 rzekomo za zawartość bio.Problem w tym,że w bio miała dwa krótkie zdania(które zostały zresztą zacytowane jako powód bana)tj. "play4fun i gow1>>>2"-tyle.Zdenerwowany loguje się na xbox.com,oczywiście oczom mym ukazuję się info,że do 29 mam bana,ale zauważyłem też,że mam 2 nowe wiadomości od tego samego kołka.Treść pierwszej wymowna pt. "No one rapes me,enjoy 2weeks break" a druga wygląda tak:

kodeks postepowania

Wiadomości głosowe można odtwarzać tylko na konsoli lub w grze korzystającej z usługi Games for Windows – LIVE.

Wiadomość wygaśnie za następującą liczbę dni: 30

Szczęście w nieszczęściu zachowałem możliwość założenia acc z darmowym miechem golda,ale średnio uśmiecha mi się nabijanie rangi i statsów od nowa po powiedzmy 8miu dniach i dlatego chciałbym wiedzieć czy jest możliwość rozwiązania inna niż czekanie 13dni.Od razu dodam,że do typka nie odpisywałem bo nawet możliwości nie miałem,a zacytowane i uznane za obraźliwe BIO zawierało tylko to co napisałem.