Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak mówię jakiegoś wielkiego problemu nie ma bo jest 1month za friko + 5 48H triali,które czekają do czerwca na wykorzystanie,ale niesmak jednak jest tym bardziej,że mam "wątpliwości" jakoby takie bio było "offensive" tym bardziej,że dostałem też voice msg gdzie sądząc po głosie czarny hamburger w dość dosadny sposób wyraża niezadowolenie,ze miałem hosta oraz to,że dostał rape'a.No nic może wyśle tego requesta w którym napomknę o treści wiadomości i zobaczymy...a tak btw czy jeśli skasowałem 2 wiadomości od niego,ale wciąż mam 2,które wspomniałem w poprzednim poście to jest szansa na unbana//bana dla tego tłuka??Przy czym nie wiem jaka jest treść tej drugiej bo to voice msg.

Edytowane przez przypot

Tak jak mówię jakiegoś wielkiego problemu nie ma bo jest 1month za friko + 5 48H triali,które czekają do czerwca na wykorzystanie,ale niesmak jednak jest tym bardziej,że mam "wątpliwości" jakoby takie bio było "offensive" tym bardziej,że dostałem też voice msg gdzie sądząc po głosie czarny hamburger w dość dosadny sposób wyraża niezadowolenie,ze miałem hosta oraz to,że dostał rape'a.No nic może wyśle tego requesta w którym napomknę o treści wiadomości i zobaczymy...a tak btw czy jeśli skasowałem 2 wiadomości od niego,ale wciąż mam 2,które wspomniałem w poprzednim poście to jest szansa na unbana//bana dla tego tłuka??Przy czym nie wiem jaka jest treść tej drugiej bo to voice msg.

Wystarczy, że poprosisz wszystkich swoich znajomych, aby wysłali na niego skargę, od ilości skarg zależy długość bana. Musicie to wykonać mniej więcej w tym samym czasie(nie więcej niż 24 godziny), jeśli dostanię ponad 16(nie jestem pewny co do tej liczby, ale coś koło tego) skarg w ciągu 24 godzin to jest z automatu ban na 24h. Tyle wiem.

Sam kiedyś dostałem bana na 24h, właśnie po partyjce w GoW'a 2, w których z kilkoma Polakami pojechaliśmy z jakimiś Francuzami...nom i logowanie na następny dzień a tu niespodzianka..reszta znajomych, która grała w tym meczu również dostała bana na 24h...

Edytowane przez zloto
taken from another forum

The first map pack for gears 3 gets confirmed next Tuesday, the day the game launches. It is a classic map pack featuring blood drive, jacinto, day 1, clocktower and river.

Go on youtube to find leaked preview footage.

link to this so called footage please if anyone can find it

i_have_the_weirdest_boner_right_now_344.jpg

Edytowane przez MaZZeo