wrog 608 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Sprawy banów są załatwiane tylko i wyłącznie tutaj: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/41.aspx . Nigdzie indziej nie uzyskasz informacji i pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 zawartość bio o co chodzi bo nie jestem w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 "Życiorys" w profilu XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Bio to "życiorys", to co się pokazuje pod Gamertagiem i lokalizacją na XBL. e: Wampis był szybszy. Edytowane 16 Września 2011 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 też mam play4fun a co do gow2 to prawda, hamburgery w dwójce to straszne bydło, wywalanie kogoś jak dostaną w po dupie i żałosne wiadomości na PW, na szczęście gow3 dostanie dedykowane serwery więc to oni będą musieli wypieprzać z gry jak ich zaboli Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 aaa to już wiem a tak swoją drogą strasznie to słabę że przez kogoś można dostać bana tymczasowego Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Tak jak mówię jakiegoś wielkiego problemu nie ma bo jest 1month za friko + 5 48H triali,które czekają do czerwca na wykorzystanie,ale niesmak jednak jest tym bardziej,że mam "wątpliwości" jakoby takie bio było "offensive" tym bardziej,że dostałem też voice msg gdzie sądząc po głosie czarny hamburger w dość dosadny sposób wyraża niezadowolenie,ze miałem hosta oraz to,że dostał rape'a.No nic może wyśle tego requesta w którym napomknę o treści wiadomości i zobaczymy...a tak btw czy jeśli skasowałem 2 wiadomości od niego,ale wciąż mam 2,które wspomniałem w poprzednim poście to jest szansa na unbana//bana dla tego tłuka??Przy czym nie wiem jaka jest treść tej drugiej bo to voice msg. Edytowane 16 Września 2011 przez przypot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 zastanawiam się jak nam urośnie watek po premierze Nie urośnie. Wszyscy będą zajęci graniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=mLfYsEfuB7w Nie prywatny ani nie usunięty.. Edytowane 16 Września 2011 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jeżeli ktoś jest ze Szczecina i nie ma zamówionej swojej kopii to mam jeszcze dwie sztuki po 175zł. Pytania kierować na mój gamertag z dopiskiem Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jeżeli ktoś jest ze Szczecina i nie ma zamówionej swojej kopii to mam jeszcze dwie sztuki po 175zł. Pytania kierować na mój gamertag z dopiskiem Szczecin Masz wiadomość na XBL Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Tak jak mówię jakiegoś wielkiego problemu nie ma bo jest 1month za friko + 5 48H triali,które czekają do czerwca na wykorzystanie,ale niesmak jednak jest tym bardziej,że mam "wątpliwości" jakoby takie bio było "offensive" tym bardziej,że dostałem też voice msg gdzie sądząc po głosie czarny hamburger w dość dosadny sposób wyraża niezadowolenie,ze miałem hosta oraz to,że dostał rape'a.No nic może wyśle tego requesta w którym napomknę o treści wiadomości i zobaczymy...a tak btw czy jeśli skasowałem 2 wiadomości od niego,ale wciąż mam 2,które wspomniałem w poprzednim poście to jest szansa na unbana//bana dla tego tłuka??Przy czym nie wiem jaka jest treść tej drugiej bo to voice msg. Wystarczy, że poprosisz wszystkich swoich znajomych, aby wysłali na niego skargę, od ilości skarg zależy długość bana. Musicie to wykonać mniej więcej w tym samym czasie(nie więcej niż 24 godziny), jeśli dostanię ponad 16(nie jestem pewny co do tej liczby, ale coś koło tego) skarg w ciągu 24 godzin to jest z automatu ban na 24h. Tyle wiem. Sam kiedyś dostałem bana na 24h, właśnie po partyjce w GoW'a 2, w których z kilkoma Polakami pojechaliśmy z jakimiś Francuzami...nom i logowanie na następny dzień a tu niespodzianka..reszta znajomych, która grała w tym meczu również dostała bana na 24h... Edytowane 16 Września 2011 przez zloto Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No jest to jakieś wyjście i chyba tak zrobię bo jednak zapomniałem,że połasiłem się na darmowe MS points za migrację i pozostaje jechanie na trialach od poniedziałku/wtorku i lekkie bardziej zażenowanie niż wkurzenie przybrało na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jutro będę miał Girsy, będę miał Girsy jeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie chwal dnia przed zachodem slonca Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 2 moich znajomych z FL już ciora w gow3 tylko ciekawe czy oryginał czy pirat ... byle do poniedziałku/wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ciekawe to jak nam się listy przyjaciół posypia po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ciekawe to jak nam się listy przyjaciół posypia po premierze Ale tylko w przypadku jak ktoś jest na tyle głupi by w pirata grać. U mnie na liście jedna osoba już gra, ale nie wiem w jaką wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To są orginały, na ebayu już wystawiają ze zdjeciami opakowań.Przy dobry wietrze również będę już jutro ciorał Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 taka ciekawostka dla ludzi mieszkajacych w uk: hmv sprzedaje gears of war 3 za £1,99 jezeli damy na wymiane driver san francisco lub dead island, siec sklepow game £4,99 za te same gry plus dodatkowo space marine Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 jest ktoś z was z katowic i macie pewne źródło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ktos ma zrodelko w wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Właśnie wrzucam grę na dysk i cioram całą noc z ziomkiem na co-opie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jak możecie tak ludzi dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) taken from another forum The first map pack for gears 3 gets confirmed next Tuesday, the day the game launches. It is a classic map pack featuring blood drive, jacinto, day 1, clocktower and river. Go on youtube to find leaked preview footage. link to this so called footage please if anyone can find it Edytowane 16 Września 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi