Opublikowano 17 września 201113 l Mam już swoją kopię 3 dni przed premierą i jedyne 169 zł. Gratsy Borys 8) Nie ma problemu. Ja za 40 min zamykam swój tajski burdel, jade po obiad, wysyłam jedną kopie dla Hipolosa i widzimy się na live późnym wieczorem ;]
Opublikowano 17 września 201113 l Przy okazji nowego formatu płyt i zabezpieczeń - po zainstalowaniu na HDD płyta DVD jest odczytywana przez jakąś minutę zamiast paru sekund jak to było wcześniej.
Opublikowano 17 września 201113 l DON masz PL wersję czy ANG ? te naklejki są w każdej kopii gry ? Ma wersje PL, a naklejki dostaliśmy w zwykłej wersji gry
Opublikowano 17 września 201113 l DON masz PL wersję czy ANG ? te naklejki są w każdej kopii gry ? Ma wersje PL, a naklejki dostaliśmy w zwykłej wersji gry NO to ja też powinienem je mieć .. zobaczymy we wtorek
Opublikowano 17 września 201113 l Ponad godzina gameplayu z trybu multi w Gears of War 3. Z polskiej wersji, btw.
Opublikowano 17 września 201113 l Naklejki to swietna sprawa Gra z tego co widzialem zajmuje 7.5GB i faktycznie mieli dluzej plytke po zainstalowaniu. PS. Angielskie wydanie rowniez posiada polskie napisy, tak jak pisal wrog, wszystko zalezy od ustawien regionalnych.
Opublikowano 17 września 201113 l Nie walne wam tutaj spoilerem, wiec spokojnie, ale trylogia godnie się kończy. Epicko po prostu. Cliffy i spółka dali radę!
Opublikowano 17 września 201113 l Nie wierze, ze wszyscy maja oprocz mnie. Pieprzyc stolice (((((((((
Opublikowano 17 września 201113 l Normalnie non toper akcja. Jak początek pierwszego aktu jest taki intensywny to ciekaw jestem jak będzie dalej Najlepsze jest jak biegamy Marcusem i gasimy ogień gaśnicą
Opublikowano 17 września 201113 l Czy jezeli odpale oryginal juz dzis bedac polaczony z Livem to moga byc jakies konsekwencje ? w pniedziałek epic resetuje statystyki
Opublikowano 17 września 201113 l Może ktoś podpowie gdzie Gearsy 3 można w Wawie kupić na gdziełdzie o 12.00 ostatniego anglika mi sprzed nosa zwinęli
Opublikowano 17 września 201113 l Dla tych co nie widzieli: http://www.youtube.com/watch?v=mLfYsEfuB7w Blood Drive