Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy
Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh
Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh DObra nie napinajcie się już tak ,nie zbiedniejesz jak zagrasz we wtorek tak jak 80% graczy. Spokojnie bo sami dmuchamy balonik . To tylko gra nie niech bedzie najlepsza na świecie to i tak będzie to tylko gra
Opublikowano 17 września 201113 l Niektórzy zagrają najwcześniej w czwartek i jakoś żyją... ale co to za życie
Opublikowano 17 września 201113 l DOKLADNIE!!!!!!!! Caly dzien szukalem i MAM!!!!!!!!! :DDDD O 22 gramy ze sterydem kampanie helll jeeeee!!!!!
Opublikowano 17 września 201113 l dla tych co szukają gow 3 - http://xboxforum.pl/sprzedam-f46/gears-war-3-od-reki-101903.html nie biorę odpowiedzialności jak koleś wydyma na kasie
Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują...
Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują... A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse ..
Opublikowano 17 września 201113 l Ultima to (pipi)e są jednak. Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :| Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie.
Opublikowano 17 września 201113 l Ultima to (pipi)e są jednak. Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :| Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie. Ja nie rozumiem leża w sklepach Gearsy ale wszyscy sie zesrali i nie chca sprzedawac do premiery ja co za kraj
Opublikowano 17 września 201113 l Ja w ogóle nie czaje tych durnych zakazów, jest gra dwa-trzy dni wcześniej to się ją powinno sprzedawać, a nie qrva u(pipi)ali się, że wcześniej nie i (pipi), debilne podejście. Każą czekać 3 lata a później jeszcze sceny, że by kupić Edytowane 17 września 201113 l przez Soul
Opublikowano 17 września 201113 l myslalem ze dzisiaj pogram a tu dupa moze ktos ma namiar na jakiegos ludzika co spyla gearsy ?
Opublikowano 17 września 201113 l A ja sobie poczekam na luzie do wtorku/piątku i kupie sobie bez stresów i walki o swoja grę.
Opublikowano 17 września 201113 l Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują... A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse .. W poniedziałek będzie reset leaderboardów (nie leveli!)
Opublikowano 17 września 201113 l lepiej powiedz gdzie ja w wawie kupiłeś to pojade tam i też zakupie
Opublikowano 17 września 201113 l BTW Pytanie do już grających. Jak grafika, lepiej niż w Crysis2 czy podobny poziom??
Opublikowano 17 września 201113 l Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok.
Opublikowano 17 września 201113 l Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok. dawaj tego goscia to kupie i moge grac
Opublikowano 17 września 201113 l pytanie do posiadaczy gry: czy aby grać online wymagane jest wpisanie jakiegoś kodu? coś jak online pass, battle code? pytam bo chyba odpuszczę sobie grę na premierę i kupie używaną
Opublikowano 17 września 201113 l Dobra dzióbki. Gramy dzisiaj co-op'a o 22.00 Ja, Yaczes, FalsoVero i potrzeba nam jeszcze czwartego, pisać mi na PW kto jest chętny. EDYTA: Postępowanie kwalifikacyjne na roz(pipi) miesiąca z wynikiem pozytywnym ukończył użytkownik Ofsajd. Edytowane 17 września 201113 l przez DonSterydo