przypot 11 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) W basic wersji z ultimy jest smycz,plakat,dog tag i naklejki. Instalation complete===>I'm cominnn BTW Steve zrobił znowu za(pipi)istą robotę Edytowane 21 Września 2011 przez przypot Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (pipi)vvvvvvvvva cisnienie mi skacze(GDZIE MOJA GRA?) ,moje pier.. złożone 12.09.11. Zamówienie w trakcie realizacji Kochany Merlin.pl.Bylem w sklepie wlasnie zwykle wyd.55 euro.Mam pytanie czy ktos bral giere nie w Polsce i byly Polskie napisy?. CHłopie nie napinaj się tak sam sobie jesteś winien ,zamawiasz grę w jakimś gównianym sklepie co to nawet nie zna pojęcia pre-order i teraz się gotujesz . Trzeba było brać na gram.pl lub w ultimie . W merlinie to możesz sobie zamówić książkę kucharską . Grę pewnie dostaniesz w przyszłym tyg . Powodzenia i cierpliwie czekaj .... a ja idę pograć bez kitu niektórzy gorzej niż baby panikują/przeżywają up - ta obudowa straszny kicz Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (pipi)vvvvvvvvva cisnienie mi skacze(GDZIE MOJA GRA?) ,moje pier.. złożone 12.09.11. Zamówienie w trakcie realizacji Kochany Merlin.pl.Bylem w sklepie wlasnie zwykle wyd.55 euro.Mam pytanie czy ktos bral giere nie w Polsce i byly Polskie napisy?. CHłopie nie napinaj się tak sam sobie jesteś winien ,zamawiasz grę w jakimś gównianym sklepie co to nawet nie zna pojęcia pre-order i teraz się gotujesz . Trzeba było brać na gram.pl lub w ultimie . W merlinie to możesz sobie zamówić książkę kucharską . Grę pewnie dostaniesz w przyszłym tyg . Powodzenia i cierpliwie czekaj .... a ja idę pograć bez kitu niektórzy gorzej niż baby panikują/przeżywają up - ta obudowa straszny kicz Fajnie jak sie juz gra od paru dni.... A ja ani gry ani kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Pyknołem narazie 3 meczyki w ranked tdm i jest fajnie.DBS to jest jednak straszny balast szczególnie przy takiej prędkości i możliwości movementu i mam takie wrażenie że gdyby nie ta broń to ratio jakichś 90% graczy poleciało by na łeb na szyję. Kolejny mecz na gridlocku oba teamy lancer//hammerburst+gnasher=MIÓDDDD Edytowane 21 Września 2011 przez przypot Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Oskar_PL poczekaj do piątku jak nie dojdzie to przedzwon do nich i spytaj się co jest . Wogólę dostałeś na maila jakies info ze wysłali i np numer paczki ? Jak nie dojdzie do piątku to wołaj o zwrot kasy i tyle . Dzisiaj po powrocie pracy miałem zamiar zasiąść do kampanii ... odpaliłem gierkę i już miałem włączyć kampanie ,ale mówie łupnę jeden meczyk w multi no i ..... skończyło się na 3h w multi i zero kampanii qwa multi daje cholernie radę i o dziwo dzisiaj trafiłem raptem na 4 kolesi z obrzynem tak wszyscy jak bóg przykazał z Gnaszerami Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Oskar_PL poczekaj do piątku jak nie dojdzie to przedzwon do nich i spytaj się co jest . Wogólę dostałeś na maila jakies info ze wysłali i np numer paczki ? Jak nie dojdzie do piątku to wołaj o zwrot kasy i tyle . Dzisiaj po powrocie pracy miałem zamiar zasiąść do kampanii ... odpaliłem gierkę i już miałem włączyć kampanie ,ale mówie łupnę jeden meczyk w multi no i ..... skończyło się na 3h w multi i zero kampanii qwa multi daje cholernie radę i o dziwo dzisiaj trafiłem raptem na 4 kolesi z obrzynem tak wszyscy jak bóg przykazał z Gnaszerami Nic nie wyslali ,dzwonilem czekaja na dostarczenie towaru od dostawcy .Szkoda gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Nic nie wyslali ,dzwonilem czekaja na dostarczenie towaru od dostawcy .Szkoda gadac. NO to na co Ty czekasz chłopie ,anuluj to zamówienie i wołaj zwrot kasy .... nie wiem na co ty liczysz .Jak sklep nie ma gry jeszcze u siebie to pewnie w tym tyg . mieć nie będą . Więc jak chcesz czekać to czekaj ,ale na Twoim miejscu bym anulował to i kupił gdzie indziej .Widać ze merlin nie zna pojęcia preorder . Kończymy OT w temacie gry ,dalsza dyskusja http://www.psxextreme.info/forum/59-pchli-targ/ załóż odpowiedni temat i już Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/gears-of-war-3-launch-theme Gdyby ktoś chciał czuć klimat nawet podczas pracy z Windą 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 o 20:40 startujemy z kumplem z kampanią od początku w coop najlepiej 4.Jak ktoś ma ochotę pograć do 00:00 - 01:00 to dawać znać online bo będę nonstop (najlepiej jakby ktoś miał insane odblokowany i chciał robić bo wtedy fun większy z gry popeqPL pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Polecam do poczytania w czasie, kiedy gra się instaluje na dysku albo w przerwie na kanapkę z szynką. No, Ci co nie grali jeszcze w żadne Gearsy też znajdą to ciekawym Tło historyczne uniwersum Gears of War @Psyko: wyposażę mojego ledwo zipiącego laptoka w to <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 O, z checia przeczytam, bo przez dluzszy okres niektore watki fabularne mi pouciekaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Hehe nie ma jak dostac mila wiadomosc przed spaniem w sprawie pre-odera GOW 3 z Merlin.pl Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie. Wyjaśnienie dostępności opóźnionych pozycji może potrwać około 14 dni. No to chu........j . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Szybko to anuluj, żądaj zwrot kasy i leć do najbliższego sklepu po kopię gry, proste. Edytowane 21 Września 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
MrocznyZniwiarz007 9 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dawac torrenta z girsami!! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dawac torrenta z girsami!! jesteś jakiś upośledzony, czy jak? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dawac torrenta z girsami!! jesteś jakiś upośledzony, czy jak? HeHe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Torrent jest tylko ma nowe zabezpieczenia i narazie cwaniaczki musza sie obejsc smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Gearsy są do(pipi)ane, brakowało mi takiego multi. Grałem kampanie 10 minut, więc nie wiem zbytnio jak się wychodzi ze zwarcia, ale i tak jest grubo! Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) No pograłem "trochę" i muszę przyznać,że wszystko jest wypas poza tym dbs'em chociaż mimo wszystko nie widziałem aż tylu noobków latających z tym badziewiem co w becie,a tak przy okazji to czy epic nie miało sprawić żeby dbs świecil się jak choinka??.Gnasher siedzi jak w jedynce,k/d ratio fajne nic tylko grać.BTW ktoś mi powie czy mad world na gridlocku odpala się tylko przy jakiejś specjalnej okazji/trybie?? Edytowane 21 Września 2011 przez przypot Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Torrent jest tylko ma nowe zabezpieczenia i narazie cwaniaczki musza sie obejsc smakiem. Ode mnie juz dwoch polecialo po raz pierwszy od dawna po oryginal Na friends liscie wszyscy graja w Gearsy. Gasz, co ta gra zrobila z ludzmi! Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 easye, a Ciebie nie mam na liscie ;] Jutro dodam, gdzies mi sie zapodziales po kupnie nowej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dawac torrenta z girsami!! i tak nie zagrasz Hehe nie ma jak dostac mila wiadomosc przed spaniem w sprawie pre-odera GOW 3 z Merlin.pl Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie. Wyjaśnienie dostępności opóźnionych pozycji może potrwać około 14 dni. No to chu........j . ja i kumple dzisiaj dostaliśmy @ od merlina że paczki wysłane, jutro powinna gra przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na upartego zagra,z tym że może się liczyć z banem na dzień dobry, zaraz po zalogowaniu się na lajwa Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Rozyebalem dzis cala druzyne jednym granatem na old town ;f Wpadlo 6 odznaczen za te jedna akcje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Multi jest masakrycznie grywalne, ale obrzyn doprowadza mnie do furii ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi