Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

kto w dzisiejszych czasach gra w PES'a chwalac sie skillem - tylko Czez : ) FIFE sobie kupcie matoly ! :sorcerer:

Mi sie cala gra podoba, ale moze dlatego, ze nie mam zadnego cisnienia w nia byc na gorze tabeli i dopiero sie ucze grac. To taki COD dla mnie, lekkie, przyjemne, brutalne - banan na twarzy !

Edytowane przez easye

Szabla: wyrazilem w jednym zdaniu opinie, a nie szukalem dziury w calym.

Ja też wyraziłem opinie a ty się do mnie do(pipi)iłeś :P

Ponawiam pytanko. Czy skorki do odblokowania w becie beda na stale dla mnie zblokowane jesli nie gralem w bete?

Jest wydarzenie żeby zagrać w GoW3 między 20 a 26 września a dostaniesz złotego lancera i młocarza. Żeby dostać gnashera musisz mieć 100lvl w GoW2 a jeśli chodzi o złotego obrzyna to nie wiem.

Edytowane przez Szabla8
to jest to ten sam efekt, ktory wystepuje w GT5 i ktory tak Wy, jak sie okazuje fanboje, wytykaliscie ps3 userom. No, ale jak wystepuja w grze na kloca, to mozna przykmnac oko, nie mas ensu "udowadniac tego na 3 strony" i generalnie nalezy pominac. Moje gratulacje.

To o czym piszesz w GT5 występuję nawet na screenach z direct feed i jest to oczywiste, co do girsów to pierwszy raz o tym przeczytałem właśnie tutaj w tym temacie, testowałem to parę minut w akcie 2 gdzie jest dość słonecznie i nadal nie mogę ogarnąć o co chodzi wam, jak widać nie tylko ja. Przeglądam temat na neogafie i epic games forum i też nie widziałem żadnych tematów i postów na ten temat.

OK, zagraj z Soulem prywata z botami, daj sie zabic, a on Ci pokaze.

Jak juz mowilem - to nie jest na taka skale, jak w GT 5, ja bym pewnie nawet tego nie zauwazyl grajac 2,5 m od ekranu (chociaz teraz widze), nie jest to wina TV, wystepuje tylko na postaciach i moim zdaniem nie jest to cos co dyskwalifikuje te swietna gre, po prostu to jest fakt. Na gridlocku dobrze widac, mimo, ze nie ma w ogole slonca :sorcerer:

gearsofwar3201109150922.th.jpg

Widok taki sam jak na screenie wystarczy się obrócić w tym celu używamy prawej gałki i skupić swój wzrok na krawędziach postaci, tam gdzie narysowałem czerwone strzałki. Nie wiem czy dam radę nagrać filmik, a lepiej nie jestem wstanie wam tego wytłumaczyć. Kolejna osoba potwierdziła mi, że taki coś ma miejsce, sprawdźcie na różnych tłach.

Edytowane przez Soul

Yaczes co ty krwa (pipi)sz ?

Widze, ze strasznie wazny jest dla Ciebie e-fejm.

No jasne. Dokladnie widac komu na tym zalezy skoro zaraz pisze po tym cos takiego:

Zaraz sie okaze, ze nie upokorzylem Cie na turnieju w graboszycach 5 bramkami ukraina i nie wyelimonowalem z dalszych rozgrywek :(

Tak przegralem ponad piec lat temu, nie musisz trzeci raz sie dopominac o wyjasnienia.

Nie pamietasz tego meczu w ktorym przez 2 rundy ugrales 3 fragi?

Pamietam, ze byl jeden mecz, ktory calkowicie sp.ierdolilem. Nie zwracalilem uwagi, ze jedna i ta sama osoba mnie ubija.Chodzi tylko o to, stalo sie tak raz, a ty to przezywasz jak pierwszy okres ... Kompletnie nie kumam czemu skoro razem z Soulem okupowaliscie dwa ostatnie miejsca przez wiekszosc meczy. Rozumiesz teraz o co mi chodzi ?

Szkoda, ze nie yebiesz girsow na forum tak jak yebiesz je na lajwie, hipokryto. Niczym nie roznisz sie od alexxa-1.

WTF ? Ile razy trulem o s(pipi)ym multi przez sawed-offa ? Ogarnij sie.

EDIT:

A moze to byl Soul i Psychol ? LOL sam juz teraz nie wiem xD Tak czy inaczej wracajac do sedna, latales wiekszosc meczy z sawed-offem i dlatego Cie wysmialem w sprawie gnashera ;]

Edytowane przez Ins

Nie, ja jestem póki co słabiutki w tą grę i wątpię, że by się to zmieniło bo nie leżą mi bullshity tej gry, tylko nie spodobało mi się określenie którego użyłeś bo miałem też dobre gry, przypomnij sobie choćby końcowego gridlocka, gdzie ładnie udało nam się z wami wygrać. Po za tym to Ty robisz z siebie wielkiego pro elo elo, nie ja, odpalam grę pierwszy raz pod czas gdy Ty masz już za sobą kampanie i 23-4 lvl w MP O_o

Edytowane przez Soul

Serious business is serious xD

Soul i po co znowu zaczynasz? Tak jestem pro bo mam skonczona kampanie i wyzszy level ... po prostu siedze na L4 mozgu ;)

PS. Zreszta jak mam brac twoja opinie na powaznie skoro bylo tak: wyszlo Halo 3 - mowisz balas, wyszlo Halo Reach - mowisz balas, po czym grasz w COD'a ;)

Edytowane przez Ins
  • Minusik 1

Nie, ja jestem póki co słabiutki w tą grę i wątpię, że by się to zmieniło bo nie leżą mi bullshity tej gry, tylko nie spodobało mi się określenie którego użyłeś bo miałem też dobre gry, przypomnij sobie choćby końcowego gridlocka, gdzie ładnie udało nam się z wami wygrać. Po za tym to Ty robisz z siebie wielkiego pro elo elo, nie ja, odpalam grę pierwszy raz pod czas gdy Ty masz już za sobą kampanie i 23-4 lvl w MP O_o

No właśnie, sam przyznałeś że jesteś póki co słabiutki i nie znasz do końca gry ale już sam wiesz co jest bullshitem a co nie, 2 dni temu jak graliśmy z resztą to najwięcej darłeś japę bo ci nie szło, bo gnasher to, gnasher tamto, słuchać się już tego nie dało. Hejtowanie sawed offa rozumiem i to robi prawie każdy, ale pjerdolenia o gnasherze nie ogarniam. Malkonentów odsyłam do GoW1 czy GoW2, pograjcie parę meczy i tam popatrzcie jak się gnasher zachowuję w porównaniu do GoW3.

Dżizas, dostali najlepsze multi w gearsach i jeszcze płaczą, ciekaw jestem co pisaliście 3 lata temu jak najlepszą taktyką w dwójce było melee+shot i powalanie się na glebę dymnymi, a co drugiego strzału gra po prostu nie sczytywała.

Wiesz, nie chodzi o to że ty grasz słabo więc nie masz prawa głosu i nie masz racji, dam ci przykład Halo Reach: jak jakiś burger albo pajac z KDR poniżej 1.0 i parunastu meczach (pipi) wszędzie że DMR i całe multi jest balasem to ja przymykam na to oko, ale jak to mówi np. taki Flaha albo Fil4 to już wiem że coś jest nie tak z tą grą, mam nadzieję że rozumiesz.

@ Ins parę stron temu dałem ten filmik.

http://www.youtube.com/watch?v=zzBPcavSSsI&feature=player_embedded

Edytowane przez MaZZeo

http://www.youtube.com/watch?v=rtn3xUFP190&feature=player_embedded

No właśnie, sam przyznałeś że jesteś póki co słabiutki i nie znasz do końca gry ale już sam wiesz co jest bullshitem a co nie, 2 dni temu jak graliśmy z resztą to najwięcej darłeś japę bo ci nie szło, bo gnasher to, gnasher tamto, słuchać się już tego nie dało. Hejtowanie sawed offa rozumiem i to robi prawie każdy, ale pjerdolenia o gnasherze nie ogarniam. Malkonentów odsyłam do GoW1 czy GoW2, pograjcie parę meczy i tam popatrzcie jak się gnasher zachowuję w porównaniu do GoW3.

Wiem, bo ten sam shit prześladował po przednie części, nie wiem ile razy można Ci pisać o akcji w której wywalasz typowi dwa-trzy strzały na ryj i nic on się odwraca i Cie uwala jednym shotem, takie akcje w GeoW są od samego początku i niestety w 3 części też jest to obecne. Przecież to nie moja wina, że ta broń to taki syfiasty random, miałem prawo się złościć, może i jest lepiej jak było, ale w ciąż nie tak jak być powinno, po za tym dobrze pamiętam jak podczas bety Tobie obrzyn nie przeszkadzał....

Wiesz, nie chodzi o to że ty grasz słabo więc nie masz prawa głosu i nie masz racji, dam ci przykład Halo Reach: jak jakiś burger albo pajac z KDR poniżej 1.0 i parunastu meczach (pipi) wszędzie że DMR i całe multi jest balasem to ja przymykam na to oko, ale jak to mówi np. taki Flaha albo Fil4 to już wiem że coś jest nie tak z tą grą, mam nadzieję że rozumiesz.

Proszę Cię nie osłabiaj mnie......

Edytowane przez Soul