Ins 5 692 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 13 grudnia pojawi sie singlowe DLC za 1200 MSP. Today, Microsoft and Epic Games announced “RAAM’s Shadow,” the new campaign experience for the award-winning blockbuster, “Gears of War 3.” Starring a cast of characters both new and eerily familiar to the series, “RAAM’s Shadow” will deliver more than three hours of gameplay set in a storyline that precedes the events of the first “Gears of War,” as well as six new multiplayer characters, the Chocolate Weapon Set and an additional 250 Gamerscore. “RAAM’s Shadow” will launch Dec. 13 for 1,200 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace, marking the second major game add-on for this year’s critically-acclaimed blockbuster, “Gears of War 3.” Update: Yes, this game add-on is included in the Gears of War 3 Season Pass http://majornelson.com/2011/10/20/gears-of-war-3-raams-shadow-game-add-on-coming-dec-13th/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) Edytowane 20 Października 2011 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zagramy kuźwa RAAM'em i po raz pierwszy zaatakujemy ludzkość. Jak takiego skurkowańca chcą rozwalić? Non stop będą łoić z Hammers of Dawn? Chyba jednak skuszę się na season pass'a...a może lepiej zaczekać na całość DLC za mniejsze pieniądze? Od jutra biegamy z Gnasher'ami tak? Ależ dupsko będę miał krojone. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie wiem jak chcesz rozwalić RAAMa przed jego faktyczną śmiercią, Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Oj, miałem na myśli fakt, że będziemy atakowani przez ludzi i jakieś zgony trzeba będzie przyjąć na klatę. Co to za rozgrywka z kodem nieśmiertelności...ale ty się pewnie zgrywasz i doskonale wiesz o co mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Łooo qwa .. liczyłem się z tym ze dadzą RAAM'a ale jako postać do multi ,ale ze do singla .... miodzio ,no to na wypłatę sesson pass Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ja chcę łysego Kima z jedynki do multi moja ulubiona postać. kurde jego mać! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ja chcę łysego Kima z jedynki do multi moja ulubiona postać. kurde jego mać! Będzie w tym DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 niech mnie ktoś oświeci, jak kupię ten sezon pass, to wszystkie dodatki pobiorę potem za darmo? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 4 pierwsze DLC które wyjdą,będziesz mógł pobrać za free. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
fristajlo 7 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 a dodatkuff stawiam, że będzie 6. Przydałby się z dodatkiem do Bestii ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jak na razie event mi się podoba. Szczególnie bieganie z gnasherem. Przed chwilką skończyłem mecz, w którym rozpłatałem 4 kolesi w jednej rundzie, 5ty się czołgał więc wystarczyło tylko dobić. Co robi mój Locust? PRZEŁADOWUJE! Dostałem strzał na ryj i mecz przegrany. Emocje jednak są więc nie będę zbytnio marudził. Horda na HC również daje radę, ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Za dużo więc nie pograłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Ładnie tu piszesz o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ponawiam pytanko czy ktoś się orientuje jeśli kupie season pass na koncie usa to będzie działać z europejską wersją gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ponawiam pytanko czy ktoś się orientuje jeśli kupie season pass na koncie usa to będzie działać z europejską wersją gry? Prawdopodobnie nie , nie ryzykował bym takiego zakupu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Ładnie tu piszesz o mnie. Tyś ustawił wszystko więc nie mogę się żalić na Cię . Możemy jutro z rana troszkę poskubać drugie i trzecie Gears'y. Dziś polatam z shotgun'em. Wczoraj bawiłem się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Popieram Jak na razie event mi się podoba. Szczególnie bieganie z gnasherem. Przed chwilką skończyłem mecz, w którym rozpłatałem 4 kolesi w jednej rundzie, 5ty się czołgał więc wystarczyło tylko dobić. Co robi mój Locust? PRZEŁADOWUJE! Dostałem strzał na ryj i mecz przegrany. Emocje jednak są więc nie będę zbytnio marudził. Horda na HC również daje radę, ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Za dużo więc nie pograłem. Popieram!Świetnie się gra hardcore...Zupełnie gra bezstresowa a jak już ma się swoją ekipe to się robi masakre Edytowane 28 Października 2011 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 skonczylem kampanie za(pipi)ista gra czysta akcja od ktorej ciezko sie oderwac historia taka sobie ale jak dla mnie na plus pogralem rowniez troche w multi na hardcore mega emocje jak sie biega z gnasharem!! ciekawe czy dodadza taka playliste. szkoda ze malo pokazany byl carmine fajnie ze przezyl, mam nadzieje ze jakos w dlc bedzie mozna nim pograc czy cos no nic dzisiaj mam nadzieje zaczac kampanie na insane w co-op jak ktos chetny to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mutator SUPER PRZEŁADOWANIE jak to dziadostwo odblokować ? co trzeba zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Dog 0 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wejdz w statystyki gry mutatory wybierz odpowiedni mutator pod spodem masz opis,ktory szukasz w statystykach medale. O ile dobrze pamietam, to musisz miec brazowy medal z kazdej broni startowej. 3 karabiny po 100 lub 200 zabojstw i 2 shotguny po 200. Majac super przeladowanie latwo przechodzi sie koncowke gry na wariacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kumpel freak jesli chodzi o serie GoW zakupil taki wynalazek i musze przyznac, ze szczeka mi opadla... o_O Mi też bo większego brzydactwa nie widziałem . Dużo bardziej podoba mi się to wydanie krótko i na temat bez zbędnych udziwnień jak w powyższym wydaniu . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Mamy przykrą wiadomość dla osób czekających na pierwsze DLC do Gears of War 3. Epic Games poinformowało, że z powodu problemów technicznych jest zmuszone przełożyć premierę. Nowego terminu na razie brak. źródło: http://www.onlinecenter.pl/8853/Aktualnosci/Aktualizacja-Rynku-Xbox-Live-01.11.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Xbox360OnlineCenter+%28Xbox+360+Online+Center%29&utm_content=FaceBook Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 niezła kiszka, a ja wczoraj specjalnie season pass kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 niezła kiszka, a ja wczoraj specjalnie season pass kupiłem... NIe Ty jeden , ja także miałem dylemat czy kupić SP czy Batmana AC ... kupiłem SP nic trzeba poczekać jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi