Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

13 grudnia pojawi sie singlowe DLC za 1200 MSP.

Today, Microsoft and Epic Games announced “RAAM’s Shadow,” the new campaign experience for the award-winning blockbuster, “Gears of War 3.” Starring a cast of characters both new and eerily familiar to the series, “RAAM’s Shadow” will deliver more than three hours of gameplay set in a storyline that precedes the events of the first “Gears of War,” as well as six new multiplayer characters, the Chocolate Weapon Set and an additional 250 Gamerscore. “RAAM’s Shadow” will launch Dec. 13 for 1,200 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace, marking the second major game add-on for this year’s critically-acclaimed blockbuster, “Gears of War 3.”

Update: Yes, this game add-on is included in the Gears of War 3 Season Pass

http://majornelson.com/2011/10/20/gears-of-war-3-raams-shadow-game-add-on-coming-dec-13th/

• Plusik 2

Zagramy kuźwa RAAM'em i po raz pierwszy zaatakujemy ludzkość. Jak takiego skurkowańca chcą rozwalić? Non stop będą łoić z Hammers of Dawn? Chyba jednak skuszę się na season pass'a...a może lepiej zaczekać na całość DLC za mniejsze pieniądze?

Od jutra biegamy z Gnasher'ami tak? Ależ dupsko będę miał krojone.

Jak na razie event mi się podoba. Szczególnie bieganie z gnasherem. Przed chwilką skończyłem mecz, w którym rozpłatałem 4 kolesi w jednej rundzie, 5ty się czołgał więc wystarczyło tylko dobić. Co robi mój Locust? PRZEŁADOWUJE! Dostałem strzał na ryj i mecz przegrany. Emocje jednak są więc nie będę zbytnio marudził. Horda na HC również daje radę, ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Za dużo więc nie pograłem.

Popieram

Jak na razie event mi się podoba. Szczególnie bieganie z gnasherem. Przed chwilką skończyłem mecz, w którym rozpłatałem 4 kolesi w jednej rundzie, 5ty się czołgał więc wystarczyło tylko dobić. Co robi mój Locust? PRZEŁADOWUJE! Dostałem strzał na ryj i mecz przegrany. Emocje jednak są więc nie będę zbytnio marudził. Horda na HC również daje radę, ale bydło wychodzi jak tylko zobaczy Berserkera. Za dużo więc nie pograłem.

Popieram!Świetnie się gra hardcore...Zupełnie gra bezstresowa a jak już ma się swoją ekipe to się robi masakre :D

Edytowane przez Salwador

skonczylem kampanie :) za(pipi)ista gra czysta akcja od ktorej ciezko sie oderwac historia taka sobie ale jak dla mnie na plus :) pogralem rowniez troche w multi na hardcore mega emocje jak sie biega z gnasharem!! ciekawe czy dodadza taka playliste.

szkoda ze malo pokazany byl carmine

fajnie ze przezyl, mam nadzieje ze jakos w dlc bedzie mozna nim pograc czy cos ;)

no nic dzisiaj mam nadzieje zaczac kampanie na insane w co-op jak ktos chetny to pisac :)

Mamy przykrą wiadomość dla osób czekających na pierwsze DLC do Gears of War 3. Epic Games poinformowało, że z powodu problemów technicznych jest zmuszone przełożyć premierę. Nowego terminu na razie brak.

źródło: http://www.onlinecenter.pl/8853/Aktualnosci/Aktualizacja-Rynku-Xbox-Live-01.11.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Xbox360OnlineCenter+%28Xbox+360+Online+Center%29&utm_content=FaceBook