modjo 11 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Czy przypadkiem by to działało nie trzeba mieć wykupionego pakietu DLC hordy? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nope. Canuks, z 1 padem nie zalapalem nieprzespana noc, wybacz. Sa jakies nowe wiesci na temat dodatku do singla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Musisz miec dwa pady, na pierwszym logujesz jakiekolwiek konto, na drugim swoje glowne. Wybierasz porwanie, maksymalna ilosc botow i odpalsz gre. Reszte ustawien jak chcesz, ale polecam 1 runde i 10 sec na pojmanie. Rownie dobrze, mozesz zostawic wlaczona konsole, bo boty same sobie radza, a pojedynkow wygrywac nie musisz. Po 30 meczach dostajesz achivmenta za 70GS i najprawdopodobniej onyx za 50 wygranych pojedynkow. próbowałem tego sposobu i nic nie zlicza ;/ może jakiś krok pominąłeś w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nie moze to byc konto goscia, tylko glowne. Sprobuj wczesniej zagrac moze te snajpy, bo zagralem jeden mecz. Podczas gry powinien Ci sie pokazywac co jakis czas do Celebryty. Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ponawiając pytanie pozostające bez odpowiedzi: a masz kupione DLC z hordą? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Tak, mam dlc na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No to jednak bez DLC ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 pytanko jak sie zdobywa/odblokowywuje mutatory? bo narazie mam tylko 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 http://www.gamefront.com/gears-of-war-3-unlockable-mutators/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Chyba mi się coś z glitch'owało bo, grając sobie dzisiaj w jedno z wydarzeń gears a mianowicie "strzał=trup" co grę naliczało mi że uczestniczyłem w wydarzeniu....tak dokładnie,zrobiłem w ten sposób onyxa Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ponawiam pytanie bo chyba wcieło ostatnie pare dni na forum jak zdobywac wiecej rodzajów mutatorów?? mam tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 2 posty wyzej masz odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mi niczego wczoraj nie naliczało prócz expa, ale spoko. Zdobyłem ze trzy medale i podbiłem level do 44 więc jak na takiego lamera jak ja jest nieźle. Kilka razy na około 30 meczów byłem na samym szczycie, a strzały ze snajpery wychodziły mi nieziemsko. Niestety na Gridlock'u czy Trashball'u nie potrafię grać. Strasznie mnie kroili na tych dwóch mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zna ktoś może dobry sposób na pokonanie ostatniego bossa na insane o.O ? męczę się z tym goownem już chyba z półtorej godziny i zawsze "coś" musi mnie zabić. Chyba że ktoś byłby tak dobry i mi pomógł z tym na insane bo ten boss nie należy do "trudnych" ale do tych żałosnych..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Dog 0 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pitrex Tryb zręcznościowy z włączonym mutatorem super przeładowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Trzeba dodać - grając z kolegami, bo samemu w zręcznościowym i tak jak zginie to - "Porażka". Grając ze znajomymi będziecie walczyć aż padną wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja mam sposób troszkę z upy (czyt. oczywisty), ale poskutkował. Po pierwsze każde przeładowanie Lancer'a musi być perfect. Po drugie, olej pierwszą fazę i schowaj się za windą. Twoi kolesie poradzą sobie bez Ciebie. Druga faza jest jeszcze bez strażników więc również jest prosta. Chowasz się, przeładowujesz, strzelasz, i tak do skutku. Trzecia faza starcia jest mega tania. Sentinelsi wyskakują zewsząd, a te małe robalki latające również nie pomagają. Ja uciekałem od strażników jak najdalej, ale tak by mieć dobry rzut na plecy "wierzchowca" królowej w przypadku ataku na wierzę. I to tyle. Jak tylko usłyszysz za sobą zarzucane haki spindalasz jak najdalej i wyjmujesz strzelające chrząszcze by atakować królową jak najczęściej i w miarę z bezpiecznego miejsca. Jedna rada - TRZYMAJ SIĘ BLISKO SWOICH, część ognia pójdzie na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pitrex podejdz do miejsca gdzie zaczynałeś (znaczy ta winda okrągła) i z tego miejsca można łatwo go ostrzeliwać i się chronić a do tego rzadko locusty przychodzą jednym problemem będzie sprint po amunicje. Ja bym Ci pomógł, ale nie mam narazie live :] Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ja zawsze mogę pomóc jak tylko jestem na live to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Oki doki,dzięki za rady. Ogólnie to właśnie ciągle wpie..... dostaje przy tej 3 fazie, bo jak nie wykończą mnie robaczki strzelające,to strażnicy z celnością 100% na heada. Czyli ogólnie rzecz biorąc kampić się przy windzie , to Sławek jak będziesz na lajw to się odezwe :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dokładnie przyklejasz się i zależnie po której stronie robal sie znajduje to sie krecisz i lewą gałką go spotuj, zeby boty go też pruły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zna ktoś może dobry sposób na pokonanie ostatniego bossa na insane o.O ? męczę się z tym goownem już chyba z półtorej godziny i zawsze "coś" musi mnie zabić. Chyba że ktoś byłby tak dobry i mi pomógł z tym na insane bo ten boss nie należy do "trudnych" ale do tych żałosnych..... W koperacji jest to dosyć łatwe : ty grasz na WARIAT a kolega/koleżanka na NIEDZIELNY/DZIELNY gracz i wystarczy się kryć w 3 fazie gdy królowa siada na "wieży" - ja zginąłem tylko z 5 razy w 3 fazie w ten sposób grając ; odniosłem też wrażenie że tak grając jest (w tych "gorętszych momentach" - w całej grze !) wyraźnie mniej przeciwników niż wtedy gdy grałem za HARDCORE samemu (może silnik gry by sobie wtedy nie radził ?) - tylko zakladam że będzie prawie niemożliwe znaleźć "taką" chętną osobę . Tak wogóle to jest to najlepsza część seri ; jedyna większa wada to że animacja potrafi czasem (kilka-kilkanaście razy) wyrażnie klatkować w kampani , a w HORDZIE niestety jest to dosyć częste . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ani razu nie uswiadczylem w tej grze spadku animacji, a przyciwnikow jest mniej, bo jeden z graczy gra na najlatwiejszym poziomie trudnosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie animacja spadala jedynie podczas niektorych cyt-scenek i czasami w hordzie podczas walk z bossami, ktorzy nie mieszcza sie na mapie ktorzy ni. W czasie normalnego gameplay'u w kampani wszystko smigalo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Epic Games informuje, że około godziny 9 rano polskiego czasu na Xbox Live wyląduje automatyczna aktualizacja do GoW której pobranie będzie wymagane od wszystkich chcących grać online. Z nowości warto wymienić możliwość korzystania z obserwatorów w meczach prywatnych (maksymalnie dwóch, rozgrywka 4vs4), opcję wyłączenia HUD dla kręcących machinimy oraz ikonkę pokazującą położenie następnego okręgu w "Królu wzgórza", kiedy na liczniku aktualnie zajętego koła pozostaje 10 punktów. Oprócz tego połatano kilka błędów i niedoróbek, które wykryto od premiery. Pełna lista zmian w rozwinięciu. źródło oraz więcej info : http://www.onlinecenter.pl/8932/Aktualnosci/Latka-do-Gears-of-War-3.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Xbox360OnlineCenter+%28Xbox+360+Online+Center%29&utm_content=FaceBook Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi